Reclamă

Timpul nu și-a pus amprenta asupra acestor cupluri de la Hollywood. Cine sunt vedetele care arată mai bine ca la începutul relației

Timpul nu și-a pus amprenta asupra acestor cupluri de la Hollywood. Aceste vedete reușesc să arate mai bine ca la începutul relației lor. Dragostea le-a făcut pe aceste celebrități să fie din ce în ce mai frumoase și mai luminoase.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 aprilie 2024, 6:36 / Actualizat: 21 aprilie 2024, 10:28

Vârsta vine cu unele semne, dar în unele cazuri semnele îmbătrânirii apar mai lent. Unele cupluri de celebrități de la Hollywood reușesc să arate impresionant în ciuda anilor lungi de căsnicie. Cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare este mai ușor ca niciodată entru vedete să găsească secretele tinereții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timpul nu și-a pus amprenta asupra acestor cupluri de la Hollywood

De la Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, până la Daniel Craig și Rachel Weisz, există câteva vedete care pur și simplu nu-și arată vârsta. Aceste cupluri sunt mai puternice ca niciodată și impresionează ori de câte ori apar la un eveniment pe covorul roșu.

Daniel Craig și Rachel Weisz

Actorul din James Bond, 56 de ani, și soția sa, 54 de ani, au o relație superbă.

Daniel Craig și Rachel Weisz în două fotografii puse într-un colaj
Actorul din James Bond, 56 de ani, și soția sa, 54 de ani, au o relație superbă / Getty Images
Reclamă

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13. Fotografiile de mai jos dovedesc că cei doi au descoperit secretul tinereții veșnice. Cuplul nu-și lasă la vedere vârsta reală.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de mai bine de 23 de ani.

Reclamă

Catherine, în vârstă de 54 de nai, și Michael, în vârstă de 79 de ani, au participat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes și au arătat incredibil.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas în două fotografii puse într-un colaj
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de mai bine de 23 de ani / Getty Images

Cuplu, care s-a logodit în anul 1999, are o căsnicie superbă.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith se iubesc la fel ca în prima zi. Cuplul s-a prezentat oficial în anul 1997 la primera celui mai nou film al actorului din James Bond, Tomorrow Never Dies.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith în fotografii făcute la mai bine de 20 de ani distanță
Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith se iubesc la fel ca în prima zi / Getty Images

Cuplul apare deseori în public. Pierce a declarat în nenumărate rânduri că este la fel de îndrăgostit de Keely ca în prima zi.

Robert Downey Jr. și Susan Downey

Robert Downey Jr. și Susan Downey nu lasă să se vadă semnele trecerii timpului asupra lor. Deși sunt împreună de mai bine de două decenii, cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Robert Downey Jr. și Susan Downey în două fotografii făcute la 20 de ani distanță
Robert Downey Jr. și Susan Downey nu lasă să se vadă semnele trecerii timpului asupra lor / Getty Images

Susan și Robert s-au cunoscut în anul 2003, iar de atunci sunt de nedespărțit. Robert, care a câștigat anul acesta un premiu Oscar, i-a mulțumit soției sale pentru toată susținerea pe care i-a oferit-o de-a lungul timpului.

John Legend și Chrissy Teigen

John Legend și Chrissy Teigen sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului Stereo, în 2006, scrie publicația Hello.

John Legend și Chrissy Teigen în fotografii făcute la 10 ani distanță
John Legend și Chrissy Teigen sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood / Getty Images

John și Chrissy s-au căsătorit în 2013 și au împreună patru copii superbi, Luna, Miles, Esti și Wren.

Nicole Kidman și Keith Urban

Nicole Kidman și Keith Urban sunt de nedespărțit. Cuplul s-a căsătorit în anul 2006 și arată la fel de bine ca la începutul relației lor.

Nicole Kidman și Keith Urban într-un colaj cu fotografii făcute la 10 ani distanță
Nicole Kidman și Keith Urban sunt de nedespărțit / Getty Images

Cei doi îndrăgostiți nu ratează nicio ocazie pentru a apărea împreună în public. Aceștia radiază de fericire ori de câte ori pozează pe covorul roșu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o poveste tumultoasă de dragoste. Relația lor nu a funcționat la început, iar cri oi au cedat în fața presiunilor venite din exterior.

Jennifer Lopez și Ben Affleck într-un colaj cu fotografii făcute la 20 de ani distanță
Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o poveste tumultoasă de dragoste / Getty Images

Aproape 20 de ani mai târziu, Jennifer și Ben Affleck s-au întâlnit și s-au iubit la fel de mult ca în prima zi. JLo și actorul internațional s-au căsătorit în 2022, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×