Reclamă

Cum a sărbătorit Suri Cruise aniversarea celor 18 ani. Motivul pentru care fiica lui Tom Crusie nu și-a petrecut ziua cu părinții ei

Fotografii au surprins cum a sărbătorit Suri Cruise aniversarea celor 18 ani. Fiica lui Tom Cruise nu s-a putut bucura de compania părinților săi în această zi cu totul specială. Suri a încercat să treacă peste acest moment și să petreacă așa cum a știut mai bine.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 aprilie 2024, 14:04

Suri Cruise, în vârstă de 18 ani, a trăit o viață ferită de lumina reflectoarelor. Mama sa, Katie Holmes, s-a asigurat că tânăra are parte de intimitatea pe care și-o dorește. Nu este un secret pentru nimeni faptul că tânăra are o relație dificilă cu tatăl său, Tom Cruise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a sărbătorit Suri Cruise aniversarea celor 18 ani

Fiica lui Tom Cruise, Suri, a fost fotografiată pe străzile din New York. Imaginile au fost surprinse chiar în ziua în care acesta a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Suri Cruise a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzile din New York alături de o prietenă apropiată
Suri Cruise și-a sărbătorit aniversarea celor 18 ani alături de o prietenă apropiată / Profimedia Images

Presa scrie că Suri a luat masa cu mama ei în oraș, iar mai apoi și-a petrecut timpul în compania unei prietene apropiate. Suri a fost pozată ținând în mână o punguță galbenă cu un cadou pentru ziua ei. Ulterior, Suri a mai fost văzută în timp ce și-a cumpărat singură mai multe buchete de flori.

Reclamă

Relația dificilă cu tatăl ei a făcut-o pe tânără să nu se bucure în totalitate de aniversarea ei. În timp ce Suri se plimba pe străzile din New York, tatăl ei, Tom Cruise, se afla în Marea Britanie pentru a filma la producția Mission: Impossible.

Presa scrie că Suri și-a petrecut ultimii 12 ani în umbra speculațiilor apărute pe seama relației sale defectuoase pe Tom Cruise.

Adolecenta și-a marcat împlinirea celor 18 ani în lipsa tatălui ei. Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, a fost îndepărtat din viața fiicei sale în ultimii ani. Presa scrie că înstrăinarea dintre Tom și fiica sa ar fi apărut ca urmare a decizie lui Katie de a întrerupe legăturile cu fostul ei soț.

Reclamă

Punctul de cotitură a avut loc în momentul divorțului lui Cruise de Katie în 2012. Publicația Daily Mail scrie că acela ar fi fost momentul în care Suri ar fi pus un zid între ea și tatăl ei, un moment dificil peste care pare că nu a trecut nici acum.

Ce spune apirpații lui Suri Cruise despre relație aacestaia cu tatăl ei

Suri Cruise a preferat să-și petreacă singură aniversarea. Adolecenta, care seamănă izbitor de mult cu tatăl ei, este acum un „adult legal”, capabil să ia propriile decizii.

Sursele apropiate acesteia spun că Suri își cântărește cu mare atenție opțiunile în ceea ce privește viitoarea ei carieră. Tot apropiații adolescentei spun că Suri este clară cu privire la relația pe care o are cu Tom Cruise.

Prietenii tinerei spun că „Tom Cruise nu există pentru ea”. Ziua de naștere a lui Suri a semnificat și ruperea legăturilor rămase cu Tom Cruise, scrie presa.

Tom Cruise nu va mai fi obligat să plătească pensie alimentară pentru Suri din moment ce aceasta a împlinit vârsta de 18 ani.

Tom plătea o pensie alimentară pentru copii lui Katie care se ridica la suma de 4000.000 de dolari pe an, a scris PageSix. Publicațiile scriu că nici măcar potențialul asistenței financiare viitoare nu o poate atrage pe Suri să regândească legăturile pe care le are cu tatăl ei.

„Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei. În ciuda faptului că are 18 ani, ea nu vrea să-l caute. Chiar dacă ar suna, ea nu-i va răspunde. Tom nu există pentru Katie sau Suri, iar fiica lui nu vrea să se bazeze pe el pentru nimic. Ea simte că are un părinte și acesta este mama sa”, a mai spus un apropiat al tinerei.

Legătura strânsă dintre Katie și Surie nu este un secret pentru nimeni. Mama și fiica sunt văzute destul de des împreună. Deși Suri a moștenit frumusețea mamei sale, ea nu pare interesată să aibă în acest moment o carieră în lumina reflectoarelor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×