Reclamă

Tom Cruise s-a despărțit de Elsina Khayrova din cauza declarațiilor fostului ei soț. Ce scrie presa internațională despre cei doi

Tom Cruise s-a despărțit de Elsina Khayrova din cauza declarațiilor fostului ei soț. Echipa actorului a considerat că ceea ce a spus fostul partener al Elsinei poate afecta grav imaginea lui Tom Cruise.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 martie 2024, 10:40

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui din Rusia pentru a evita problemele cu fostul ei soț oligarh, a declarat o sursă pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Cruise s-a despărțit de Elsina Khayrova din cauza declarațiilor fostului ei soț

În urma veștilor că Cruise și Elsina Khayrova se întâlneau, fostul ei soț, comerciantul internațional de diamante, Dmitri Tsvetkov, a oferit un lung interviu pentru Daily Mail, în care detaliază căsătoria lor și l-a avertizat pe Cruise să „țină ochii și portofelul larg deschiși”.

O sursă a publicației PageSix a declarat că articolul a îngrijorat echipa vedetei.

„El filmează și nu se poate concentra când fostul ei soț spune lucruri de fiecare dată când este menționat în presă. Pur și simplu nu au vrut să aibă de-a face cu fostul soț. Acesta vine cu ceva urât de spus la fiecare câteva săptămâni.”

Reclamă

Tsetkov l-a menționat în mod continuu pe Cruise în timpul interviului. Bărbatul l-a numit „actorul său preferat”, declarând că a văzut „Eyes Wide Shut” de 30 de ori. El a declarat că a vorbit cu un prieten producător de la Hollywood despre posibilitatea ca Cruise să-i interpreteze personajul într-un film despre viața lui.

„I-am spus producătorului că singurul actor care m-ar putea juca este Tom Cruise”, a glumit Tsetkov pentru presa din Marea Britanie. „Suntem aproximativ de aceeași înălțime și greutate și aș fi onorat dacă asta s-ar putea întâmpla. Nu m-am putut gândi la cineva mai bun să mă interpreteze decât Tom. Sper că îl voi putea întâlni într-o zi pentru a discuta despre acest proiect.”

The Sun a scris că Cruise și Khayrova s-au despărțit la sfârșitul lunii februarie. „Nu există resentimente între ei. Pentru Tom, relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”.

Reclamă

Cine este Elsina Khayrova și cu ce se ocupă tatăl ei

Khayrova este fiica unui aliat al lui Vladamir Putin, politicianul rus Rinat Khayrova. Tsetkov, fostul ei soț, care are cetățenia britanică și se spune că a fost pe lista celor mai căutați oameni de la Kremlin în 2020, susține că a supraviețuit tentativelor de asasinat.

În articolul Daily Mail, el a mai spus că a cheltuit peste 12 milioane de dolari pe haine și aproximativ 2,5 milioane de dolari pe genți pentru fosta sa soție în timpul căsniciei lor de 11 ani. El a mai susținut că a pierdut aproape 200 de milioane de dolari în divorț.

Despărțirea lor a făcut titluri internaționale. Averea lor imensă era în dispută, inclusiv un conac în Surrey, Anglia, cinci apartamente în Londra. La divorț au mai intrat în calcul un Bentley și un Ferrari, plus bijuterii și lucrări de artă de Renoir.

„Indiferent de cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, ar trebui să fie conștienți că îi plac lucrurile mai frumoase din viață. Are gusturi scumpe și luxoase”, a spus el publicației.

Cu toate acestea, Elsina Khayrova nu pare să ia despărțirea ca pe ceva rău și speră că se vor împăca. Ea a postat recent pe Instagram fotografii realizate la hotelul luxos Amara din Cipru.

Tot zilele trecute, ea a postat o imagine pe Instagram Stories cu ea însăși. Elsina a spus: „Energia unei femei se reflectă în practica ei zilnică de a se iubi. De a se aprecia și de a se accepta, precum și de a-și recunoaște propria valoare”.

Khayrova și Cruise au fost văzuți pentru prima dată împreună în public la o petrecere în decembrie. Ei au mers în Grosvenor Square din Londra. Page Six a scris atunci că s-au întâlnit atunci când un prieten de-al lui Khayrova a adus-o la una dintre petrecerile actorului de ceai la penthouse-ul său Hyde Park.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×