Reclamă

Tom Cruise și Elsina Khayrova s-au despărțit. Actorul ar fi luat decizia la scurt timp după ce i-a cunoscut pe copiii vedetei

Tom Cruise și Elsina Khayrova s-au despărțit. Sursele apropiate actorului susțin că acesta ar fi luat decizia la scurt timp după ce i-a cunoscut pe copiii vedetei. Elsina, în vârstă de 36 de ani, nu a vorbit despre separarea care a avut loc.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 februarie 2024, 12:54

Presa de peste hotare scrie că povestea de dragoste dintre Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, și partenera sa, Elisna, s-a încheiat. Actorul din Top Gun nu a comentat declarațiile apărute în presă. Apropiații acestuia spun că evenimentul a avut loc recent, după ce ar fi existat o întâlnire între Cruise și copiii Elsinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Cruise și Elsina Khayrova s-au despărțit

Elsina, fosta soție a oligarhului Dmitry Tsvetkov, l-ar fi întâlnit pe Tom Cruise în luna decembrie a anului trecut. Vedeta și actorul celebru s-au întâlnit în timpul unei petreceri care a avut loc în Mayfair.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elsina Khayrova și fiica ei pozând într-o fotografie de familie din vacanță
Tom Cruise și Elsina Khayrova s-au despărțit după ce actorul i-ar fi cunoscut copiii / Profimedia Images

Cei doi au mai fost văzuți de câteva ori la cne romantice, dar pare că lucrurile s-au terminat la scurt timp după ce povestea lor începea să evolueze.

Reclamă

Presa scrie că Tom ar fi fost cel care a luat decizia să rupă legătura cu partenera sa. Tom și Elsina ar fi decis să rămână „doar prieteni” deoarece au apartamente în aceeași zonă din Londra.

„Nu ar fi fost un lucru înțelept să termine lucrurile într-o notă negativă. Practic sunt vecini și s-ar fi întâlnit destul de des unul cu celălalt. Nu există resentimente între ei. Relația lor pur și simplu a ajuns la final”, a spus un apropiat al actorului pentru The Sun.

Elsina are un fiu și o fiică din mariajul anterior cu Dmitry Tsvetkov. Reprezentanții lui Tom Cruise ar fi fost contactați de publicația DailyMail pentru a oferi mai multe informații.

Reclamă

Aceștia nu ar fi răspuns solicitării făcute de publicația mai sus citată. Ultima apariție a cuplului a avut loc la un eveniment caritabil din Londra.

La eveniment a fost prezent și Prințul William care a ținut un discurs emoționant în lipsa tatălui său, Regele Charles.

Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Tom Cruise

Elsina Khayrova s-a născut în Rusian, însă trăiește de mai mulți ani în Londra, Marea Britanie. Aceasta și-a început cariera ca model.

Ulterior, în 2015, a început să pozeze ca model pentru diferite branduri de bijuterii de lux. Elsina este fiica lui Rinat Khayrova, membrul al Poliției Militare din Rusia.

Aceasta a fost căsătorită în trecut cu Dmitry Tsvetkov. În ciuda poveștii de iubire și a celor doi copii, aceștia au decis să se despartă în anul 2022. Căsnicia lor s-a încheiat cu un divorț la aproape un deceniu după ce s-au cunoscut, scrie Us Weekly.

Elsina are doi copii din fosta sa căsnicie, o fiică și un fiu. Vedeta este cea care se ocupă de creșterea celor doi. Vedeta obișnuiește să-și posteze copii pe rețelele de social media, acolo unde are o comunitate destul de activă. Fiica ei, Eva, este cea mai prezentă în postările acesteia.

Elsina activează în prezent ca model și influencer. Aceasta participă la evenimente cu unele dintre cele mai cunoscute vedete ale lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×