Reclamă

Nicole Kidman a vorbit despre familia ei. Actrița își dorește ca copiii ei „să facă o diferență în lume și să aibă un scop”

Nicole Kidman a vorbit despre familia ei. Actrița își dorește ca copiii ei „să facă o diferență în lume și să aibă un scop”. După zeci de ani de carieră, vedeta lucrează neîncetat ca oamenii să-și amintească cu drag de ea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 ianuarie 2024, 4:06

Actrița în vârstă de 56 de ani, care a pozat fără teamă cu un șarpe pentru coperta Vogue, știe că va lăsa o moștenire de neșters „dacă totul nu va fi schimbat de AI”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a vorbit despre familia ei

Imaginile modificate de inteligența artificială au fost una dintre preocupările cheie din spatele grevei actorilor care a blocat Hollywood-ul timp de 118 zile în vara și toamna lui 2023.

Nicole Kidman, care încearcă să-și păstreze viața privată în afara luminii reflectoarelor, susține că moștenirea ei ar putea fi dusă la bun sfârșit de următoarea generație.

„Ce lași în urmă? Sperăm că, copiii voștri, care vor să facă o diferență în lume și au un scop, vor lupta pentru a menține această planetă și oamenii în viață.”

Reclamă

Nicole este mama unei fiice pe nume Bella, în vârstă de 31 de ani, și a lui Connor, în vârstă de 29 de ani, din căsătoria ei cu Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani.

Ea le mai are pe fiicele Sunday, de 15 ani, și Faith, de 13 ani, cu soțul Keith Urban.

Câștigătoarea Oscar, Emmy și Globul de Aur va sărbători pentru munca ei în aprilie, când va primi premiul American Film Institute Life Achievement Award. Ea este prima australiană care va primi acest premiu.

Reclamă

„M-a făcut să mă uit înapoi. Așa mi-am dat seama că am lucrat cu cei mai mari regizori din lume.”

Nicole Kidman spune că nu o interesează să fie pe placul nimănui

Actrița a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 2003 pentru interpretarea ei ca autoarea Virginia Woolf din The Hours.

Cel mai recent, ea s-a concentrat pe seriale de televiziune captivante. Kidman a jucat rolul unui oficial guvernamental în Special Ops: Lioness și cel al unei femei de origine americancă care locuiește în Hong Kong în Expats. Nicole a confirmat, de asemenea, că va lucra la un al treilea sezon al Big Little Lies, câștigător de Emmy.

„Nu vreau să fiu un model pentru nimeni, nu mă interesează asta”, a susținut ea.

„Sunt interesată să explorez artistic ce înseamnă a fi o ființă umană. Ideea de viață și moarte și iubire, durere și bucurie. Orice altceva este zgomot de fundal. Păstrez o mare distanță între mine și ceea ce toată lumea gândește. Sau își dorește, sau să îmi spună cum trebuie să mă comport. Încerc să păstrez un scut în jurul meu.”

Ea s-a descris ca fiind „partenera unui iubit, mamă, fiică, soră, mătușă, cea mai bună prietenă”.

„Sunt capabilă să am o viață foarte, foarte reală, palpabilă. Care este doar a mea. În care explorez fiecare parte a acestei călătorii”, a mai spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×