Reclamă

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie cu spatele gol. Actrița a participat la premiera serialului Expats

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie cu spatele gol. Actrița internațională a participat la premiera serialului Expats. Vedeta face furori cu imaginea sa chiar și la 56 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 ianuarie 2024, 13:40

Nicole Kidman a demonstrat că frumusețea nu are vârstă. Ea a povestit într-un interviu recent care este motivația din spatele alegerilor vestimentare destul de îndrăznețe. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera serialului Expats. Alături de ea au fost mai multe nume sonore din lumea filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie cu spatele gol

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață. Nicole și-a lăsat le vedere silueta perfectă. Diva nu a ținut cont de temperaturile scăzute din New York. Aceasta a vrut să arate tuturor că poți arăta incredibil la 56 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Kidman într-o rochie neagră la premiera serialului Expats
Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață / Profimedia Images

Nicole și-a lăsat la vedere spatele lucrat atent. Aceasta a optat pentru o ținută sexy, dar elegantă. Blonda și-a etalat spatele tonifiat și abdomenul lucrat, a scris PageSix.

Reclamă

Rochia a lăsat la vedere tot spatele actriței celebre. Aceasta a ales să-și accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei eleganți, dar simpli, cu diamante. Aceasta a mai purtat o brățară cu diamante, un inel și un ceas. Nicole a optat pentru un machiaj simplu, dar elegant.

Aceasta a fost văzută vorbind cu Sarayu Blue, Ji-young Yoo li Lulu Wang, trei dintre colegii săi de platou. În Expats, Nicole o interpretează pe Margaret, o femeie din America care este înstrăinată și care trăiește o viață, aparent idilică, în Hong Kong cu familia sa. Viața ei pare perfectă până când are loc o tragedie de neconceput, iar fiul ei dispare.

Viața lui Margaret se schimbă complet în acel moment, iar totul ia o întorsătură neașteptată. Nicole, care a vorbit recent despre divorțul de Tom Cruise, a strălucit pe covorul roșu.

Reclamă

Nicole Kidman a vorbit despre experiența sa de la Hollywood

Nicole Kidman a vorbit recent despre experiența ei din ultimii ani. Vedeta scrie că lucrurile s-au schimbat treptat după ce a împlinit vârsta de 50 de ani.

Nicole a declarat într-un interviu că a ajuns să facă furori în presă după ce a pozat într-o fustă mini pentru revista Vanity Fair. Nicole a povestit cum a impactat-o la acel moment.

„Eu fac cele mai aleatorii și nebunești alegeri. Le spun acestor alegeri „alegeri ale adolescenței” pentru că nu mă gândesc niciodată la consecințe. O parte din creierul meu pur și simplu nu se mai gândește la asta. Fac alegerile în modă în funcție de felul în care mă simt. În ceea ce privește reacțiile oamenilor, eu spun să nu-mi spuneți. Nu vreau să știu. Asta mă va opri să fac ceea ce vreau să fac”, a spus Nicole într-un interviu din trecut.

Fosta soție a lui Tom Cruise a mai declarat că la începutul carierei sale se simțea complexată de înălțime pe care o avea. Nicole a trecut prin multe momente grele înainte să se iubească așa cum este.

Diva spune că mulți regizori i-ar fi atras atenția cu privire la înălțimea pe care o are. Totuși, actrița a vrut să le demonstreze tuturor că acest aspect nu va sta niciodată în fața carierei sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×