Reclamă

Jamie Dornan a ajuns la spital după ce ar fi intrat în contact cu „omizile toxice” din Portugalia. Care este starea de sănătate a actorului din Fifty Shades of Grey

Jamie Dornan a ajuns la spital după ce ar fi intrat în contact cu „omizile toxice” din Portugalia. Un apropiat al actorului din Fifty Shades of Grey a făcut mai multe dezvăluiri despre starea de sănătate a acestuia. Jamie a fost dus de urgență cu o ambulanță la un spital din Portugalia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 ianuarie 2024, 11:09

Actorul celebru a fost internat la spital după ce ar fi suferit simptome de atac de cord. Medicii susțin că acestea ar fi fost cauzate de „omizile toxice” din Portugalia. Actorul s-a aflat sub atenta îngrijire a medicilor specialiști, scrie presa de peste hotare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamie Dornan a ajuns la spital după ce ar fi intrat în contact cu „omizile toxice” din Portugalia

Jamie Dornan a fost spitalizate cu „simptome de atac de cord”. Totul s-a întâmplat după ce acesta ar fi intrat cu perii unor omizi toxice. Dezvăluirile au fost făcute de prietenul său apropiat, Gordon Smart.

Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a fost în vacanță cu prezentatorul emisiunii Good Morning Britain și cu alți prieteni care au ajuns și ei la spital.

Gordon a dezvăluit că Jamie a simțit „furnicături în mâna stângă și o senzație de gâdilătură în brațul stâng”. Ulterior a fost dus la spital unde s-a descoperit că avea ritmul cardiac crescut. Jamie a fost dus de urgență cu ambulanța.

Reclamă

„Omizile toxice” au niște peri minusculi care pot provoca probleme grave de sănătate. Printre cele mai comune simptome se numără reacțiile alergice, vărsăturile, amețelile sau crizele de astm.

Micile fire de păr ale omizilor au o proteină iritantă care poate provoca iritații ale pielii, ochilor și gâtului. În unele cazuri pot provoca erupții cutanate și reacții alergice. Gordon a dezvăluit că el și Jamie au început să se simtă zi la doar o zi după ce au ajuns în resortul în care au fost cazați.

„Ne-am distrat foarte bine în prima zi. Am jucat mult golf, am ieșit afară. A doua zi am jucat iar golf. Eram toți într-o stare destul de proastă. Am început să simt furnicături în mâna stâng. Jamie se simțea și el rău. Sunt fiul unui medic de familie și m-am gândit că asta sunt în mod normal semnele începerii unui atac de cord”, a spus Gordon într-un interviu.

Reclamă

Cum se simte actorul din Fifty Shades of Grey după incidentul nefericit

Gordon a povestit că Jamie a avut nevoie de îngrijiri la hotel. Actorul celebru ar fi început să se simtă rău la scurt timp după ce Gordon a plecat la spital pentru mai multe investigații.

Actorul din Fifty Shades of Grey ar fi experimentat simptome mai acute față de prietenul său.

Cei doi actori se află în prezent în afara oricărui pericol. Medicii le-au confirmat faptul că simptomele lor au fost cauzate de contactul cu „omizile toxice”.

„S-a dovedit că terenurile de golf din sudul Portugaliei sunt împânzite de aceste omizi. Unele ar fi ucis câinii oamenilor și le-ar fi provocat bărbaților în vârstă de peste 40 de ani atacuri de cord”, a spus Gordon într-un interviu recent.

Gordon a mai adăugat că el și Jamie se simt bine în prezent și sunt în afara oricărui pericol. Jamie a preferat ca în această perioadă să stea departe de lumina reflectoarelor. Nu este singurul actor care și-a dorit mai multă intimitate. Află mai multe și despre actorul de la Hollywood care s-a mutat la fermă. Cine este vedeta care nu regretă nimic și nu îi lipsește celebritatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×