Reclamă

Rihanna a atras toate privirile în timpul unei ieșiri în Santa Monica. Artista a asortat un corset roz aprins cu o pereche de blugi largi

Rihanna a atras toate privirile în timpul unei ieșiri în Santa Monica. Artista a asortat un corset roz aprins cu o pereche de blugi largi. Ținuta îndrăzneață a arătat încă o dată pasiunea artistei pentru modă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 ianuarie 2024, 7:07

Vedeta, care și-a lansat recent noua sa campanie Savage x Fenty, a uimit într-un corset roz și o pereche de jeanși rupți în timp ce se îndrepta spre renumitul local italian Giorgio Baldi din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a atras toate privirile în timpul unei ieșiri în Santa Monica

Artista a slăbit considerabil după ce a născut a doua oară, iar silueta ei a fost pusă în evidență de topul neon. Cântăreața și-a completat ținuta cu o haină neagră din shearling Dolce&Gabbana din colecția FW 23/24.

Ținuta a fost pusă și mai mult în evidență cu o pereche de sandale strălucitoare și o șapcă a echipei New York Yankees. Rihanna a optat pentru ruj roșu și un machiaj închis la culoare.

Rihanna, într-un corset roz și blugi largi
Ținuta îndrăzneață a arătat încă o dată pasiunea artistei pentru modă / Profimedia Images

Rihanna și A$AP Rocky se numără acum printre cele mai apreciate cupluri de celebrități. Cei doi și-au format o familie frumoasă și sunt mai uniți de când au devenit părinți. Cei doi nu s-au căsătorit încă, însă se implică în mod egal în creșterea copiilor pe care îi au împreună. De altfel, Rocky obișnuiește să o strige pe artistă cu alintul „soție”.

Reclamă

RiRi a spus în trecut că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se pare că ea și partenerul ei se înțeleg foarte bine, iar acest lucru o face pe cântăreață să se simtă în siguranță. Recent a vorbit despre rolul de mamă, despre familia sa, dar și despre dorința de a avea un al treilea copil.

„A$AP este un tată uimitor, răbdător și extrem de iubitor. Lucrul ăsta este extraordinar și mă face să-mi doresc o familie mai numeroasă”, a declarat artista într-un interviu recent.

Cei doi au anunțat că artista așteaptă un copil în luna ianuarie 2021. Cel de-al doilea copil a fost anunțat în timpul concertului de la Super Bowl LVII.

Reclamă

Ce a mărturisit vedeta despre relația ei cu A$AP Rocky

Cina de la celebrul restaurant vine la câteva zile după ce Rihanna și-a început seria de confesiuni cu o dezvăluire despre povestea ei de dragoste cu A$AP Rocky.

Rihanna, care are doi fii cu rapperul, a publicat recent pe Instagramul ei un clip îmbrăcată în lenjerie intimă roz, în timp ce răspundea la întrebări arzătoare ale fanilor ei.

Rihanna a fost întrebată de fani despre „limbajul iubirii” dintre ea și tatăl copiilor ei, iar vedeta le-a răspuns sincer.

„Timpul de calitate este un lux de ambele părți. Sunt ocupată, tati este ocupat. De fiecare dată când cineva își poate rezerva puțin timp pentru mine, mă simt cu adevărat specială”.

Rihanna și A$AP sunt împreună din anul 2020, deși niciunul nu a confirmat relația până în mai 2021. Acela a fost momentul când rapper-ul a numit-o pe artistă „dragostea vieții mele” într-un interviu pentru GQ.

La sfârșitul anului trecut, cei doi au devenit din nou părinți. Artista l-a adus pe lume pe Riot Rose Mayers, al doilea copil al cuplului. Cei doi îl mai au pe RZA, în vârstă de un an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×