Reclamă

Primele imagini cu cel de-al doilea copil al Rihannei. Cântăreața s-a bucurat de timpul petrecut în familie

Au apărut primele imagini cu cel de-al doilea copil al Rihannei. Aceasta este prima apariție a micuțului Riot Rose Mayers în public. A$AP Rocky, tatăl băiețelului, a fost cel care s-a asigurat că acesta este transportat în siguranță de la hotel la mașina cu care au mers în oraș.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 12:40

Rihanna și A$AP Rocky au petrecut Ziua Recunoștinței în familie. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o cină în oraș. De la evenimentul important nu au lipsit cei doi băieței. RZA și fratele său mai mic, Riot, s-au bucurat de toată grija și atenția părinților săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu cel de-al doilea copil al Rihannei

Rihanna a decis că este momentul să-l scoată în public și pe cel de-al doilea copil. Vedeta este în general discretă când vine vorba de viața sa personală. Aceasta a așteptat mai mult timp înainte ca micuțul Riot să fie văzut în public.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

ASAP Rock în timp ce îl duce pe cel de-al doilea copil al său într-o scoică
ASAP Rocky a fost cel care l-a dus pe Riot Rose Mayers la mașină / Profimedia Images

Bebelușul a fost dus la mașină de către tatăl său. Partenerul Rihannei s-a asigurat că fiul său nu este deranjat de paparazzi. Scoica în care a fost pus Riot a fost acoperită cu mai multe pături pentru ca micuțul să nu fie deranjat de luminile aparatelor de fotografiat.

Reclamă

RZA, fratele mai mare al micuțului, este deja obișnuit cu viața agitată a părinților săi. RZA a fost dus în brațe de către mama sa. Rihanna a purtat o ținută simplă. Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni negri și un hanorac.

Peste acestea a ales să poarte o haină de blană și o pereche de ochelari de soare. Ea și A$AP încearcă să fie cât mai protectori cu băieții lor.

Micuții încearcă să se adapteze situațiilor în care sunt puși. RiRi a povestit în trecut despre cât de importantă este această perioadă pentru ea. Vedeta a fost extrem de entuziasmată atunci când a făcut public numele celui de-al doilea copil, scria PageSix.

Reclamă

Micuțul s-a născut pe data de 1 august 2023 la Cedars-Sinai Hospital din Los Angeles. Primul copil al artistei a venit pe lume în luna mai a anului 2022. Între cei doi frați nu este o diferență de vârstă foarte mare. Micuții trebuie să se adapteze unul cu celălalt.

Rihanna adoră rolul de mamă și este fericită cu familia sa

Rihanna nu vorbește foarte des în public însă în puținele declarații pe care le face, aceasta se asigură că povestește despre rolul ei de mamă. Artista a declarat pentru People faptul că este „cea mai fericită mămică din lume”. Vedeta a fost încântată atunci când a aflat că așteaptă cel de-al doilea copil.

Diva a făcut anunțul public în timpul concertului său de la Super Bowl 2023. Cântăreața susține cp viața sa s-a schimbat complet de când este mamă. Chiar dacă ritmul de viață este unul mult mai agitat, RiRi încearcă să se adapteze la aceste schimbări.

Partenerul ei, A$AP Rocky, este un tată dedicat și încearcă să o susțină pe Rihanna în această călătorie. Sursele apropiate cuplului spun că aceștia și-au petrecut primele zile ca părinți departe de ochii curioșilor. RiRi a vrut să îi țină pe micuți feriți de ochii publicului.

Primele imagini cu RZA au apărut la câteva luni după ce acesta s-a născut. Acesta a fost și cazul fratelui său mai mic, Rose Mayers. Fanii cântăreței s-au bucurat să vadă că diva are încredere să-l expună public și pe cel de-al doilea băiețel. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×