Reclamă

Rihanna a luat cina în oraș cu fiul său. Diva a fost pozată în timp ce îl ținea în brațe pe RZA

Rihanna a luat cina în oraș cu fiul său. Diva internațională a fost pozată în timp ce îl ținea în brațe pe RZA. Vedeta a ales să meargă în oraș fără soțul său, A$AP Rocky. Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, se pregătește să devină pentru a doua oară mămică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2023, 6:39 / Actualizat: 25 iulie 2023, 13:04

Sarcina Rihannei este tot mai avansată, air acest lucru este vizibil cu ochiul liber. RiRi nu ratează nicio ocazie pentru a-și lăsa la vedere burtica de gravidă. Aceasta nu a renunțat la stilul său vestimentar nici măcar în timpul sarcinii, iar hainele pe care le poartă au rolul de a-i evidenția personalitatea puternică, dar și dragostea față de rolul de mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a luat cina în oraș cu fiul său

Rihanna pare mai fericită ca niciodată, iar vedeta nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta acest lucru și fanilor săi. Interpreta piesei Umbrella a fost pozată într-o ținută stilată. Paparazzi au surprins- pe străzile din Santa Monica. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna cu RZA în brațe în timp ce merg la mașină
Rihanna a fost pozată în timp ce îl ducea pe RZA în brațe / Profimedia Images

Diva a mers să ia cina la un restaurant de lux, cu specific italienesc. În tot acest timp, RiRi și-a ținut fiul în brațe. RZA s-a bucurat de toată grija și atenția mamei sale. RiRi a purtat o pereche de blugi o bustieră și un halat din satin, scrie PageSix. Micuțul divei a fost și el asortat cu hainele mamei sale. 

Reclamă

RZA a fost tot îmbrăcat într-un costum din denim. Micuțul a avut părul prins în codițe, la fel cum mama sa a ales să-și împletească părul.

RAZ a dormit tot drumul în brațele grijulii ale mamei sale. RZA are deja un an și are parte de multă iubire din partea părinților săi. Deși Rocky nu a fost prezent, el și RiRi se înțeleg tot mai bine. 

Apropiații cuplului susțin că Rihanna și Rocky s-ar fi gândit deja la căsătorie. Cânărața și artistul internațional au o relație din anul 2020 și au adus pe lume primul copil în luna mai a anului 2022.

Reclamă

Rihanna spune că iubește rolul de mamă

Cântăreața se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Fanii acesteia se așteaptă ca diva să nască oricând. Sarcina ei este destul de avansată, însă RiRi este întotdeauna discretă când vine vorba de viața sa personală. 

Atunci când l-a adus pe lume pe RZA, diva a așteptat mai multe luni înainte de a ieși cu el în public. Mai mult, numele copilului a fost aflat la aproape un an după ce acesta s-a născut. Mulți se așteaptă ca RiRi să procedeze la fel și în cazul celui de-al doilea copil. 

Artista, în vârstă de 35 de ani, spune că iubește perioada maternității, dar mai ales să fie mamă. aceasta și-a însușit în totalitate acest rol și se bucură de sprijinul pe care îl primește de la partenerul său. 

Rihanna a povestit în mai multe interviuri despre cum reușește să gestioneze viața personală, car și pe cea profesională. Deși nu îi este ușor, cântăreața recunoaște că în această perioadă acordă mult mai multă atenție familie, în timp ce afacerile sale sunt pe planul doi.

RiRi se numără printre cele mai bogate femei din lume, iar acest lucru se datorează averii pe care a reușit să o strângă în ultimii ani. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×