Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky s-ar putea căsători. Ce spun apropiații cuplului despre cei doi îndrăgostiți

Rihanna și A$AP Rocky s-ar putea căsători. Apropiații cuplului susțin că cei doi îndrăgostiți sunt tot mai dornici să facă marele pas. Mai mult, aceștia și-ar dori să ajungă în fața altarului înainte ca RiRi să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 iulie 2023, 6:33

Apropiații celor doi îndrăgostiți oferă tot mai multe informații privind viitorul acestora împreună. Publicația US Magazin susține că RiRi și partenerul său ar vrea să ajungă în fața altarului cât mai repede. Ce doi au deja un copil împreună și așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna și A$AP Rocky s-ar putea căsători

Rihanna și A$AP Rocky fac pași spre un viitor comun. Cei doi se gândesc la viața lor de familie înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Deși cuplul este rezervat în declarații, apropiații celor doi îndrăgostiți nu ezită să ofere informații din intimitatea celor doi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna și A$AP Rocky, la plimbare, în Los Angeles
Rihanna pare să fi făcut aluzie la numele fiului ei de mai multe ori după nașterea lui, pe 13 mai 2022 / Profimedia Images

„Vorbesc tot mai mult despre o posibilă căsătorie. Se gândesc cu dragoste unul la celălalt și își doresc să-și petreacă tot restul vieții împreună. RiRi se gândește să facă marele pas înainte să nască”.

Reclamă

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, și partenerul ei, în vârstă de 34 de ani, au pornit zvonurile privind o posibilă nuntă la începutul lunii iunie. Rocky a numit-o pe Rihanna „soția mea”.

„Aș vrea să dedic următorul cântec soției mele frumoase”, a spus atunci artistul pe scenă. Declarațiile sale au luat prin surprindere publicul prezent. Apropiații celor doi susțin că aceștia ar putea avea oricând o ceremonie privată.

„Ei se bucură de acest joc prin care îi fac pe fani să ghicească. Cel mai probabil ar organiza o ceremonie simbolică și privată.”

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Rihanna și A$AP Rocky

Rihanna și partenerul său urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Cei doi mai au împreună un băiețel. RiRi și Rocky au început să se întâlnească în luna februarie a anului 2020.

Zvonurile privind relația lor au apărut după ce cântăreața s-a despărțit de fostul partener, Hassan Jameel. La aproape doi ani după ce au început să iasă împreună, RiRi a anunțat că este însărcinată cu primul său copil. Micuțul poartă numele de RZA Athelston Mayers.

Micuțul ar venit pe lume pe data de 13 mai 2022. Rihanna a realizat și un pictorial emoționant alături de Rocky și fiul său. Vedeta internațională susține că adoră să se afle în rolul de mamă. RiRi se bucură de fiecare etapă.

Mai mult, vedeta se bucură de tot sprijinul pe care îl poate primi de la partenerul ei. Rocky este un tată implicat și încearcă să o ajute pe iubita lui cât mai mult. În ceea ce privește cea de-a doua sarcină, Rihanna nu a făcut declarații cu privire la data la care ar putea naște.

Burtica ei de gravidă, iar apropiații se așteaptă ca bebelușul să se nască în următoarea perioadă. Cântăreața pare pregătită pentru momentul emoționant. Aceasta este văzută deseori în public, iar de fiecare dată alege să-și expună burtica tot mai mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×