Reclamă

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa. Vedeta a fost fotografiată în timp ce-și ținea în brațe fiul

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa. Vedeta internațională a fost fotografiată de paparazzi în timp ce își ținea fiul în brațe. Cântăreața se află în această perioadă la paris. Alături de ea este și iubitul său, A$AP Rocky.

Publicat: 21 aprilie 2023, 6:43

RiRi nu mai ține cont de nimic. Vedeta internațională își petrece timpul în compania celor dragi. Aceasta încearcă să găsească un echilibru între viața de familie și viața profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a luat cina în oraș cu familia sa

Rihanna este urmărită la fiecare pas de paparazzi. Presa internațională scrie că vedeta se află în această perioadă în Europa. RiRi a fost destul de ocupată în ultima vreme. Cântăreața a făcut și câteva achiziții. Aceasta a cumpărat un apartament în valoare de 21 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna în timp ce își ține în brațe fiul
Rihanna este o mamă grijulie / Profimedia Images

Reședința i-ar fi aparținut în trecut lui Matthew Perry. Apartamentul de lux se află la etajul 40 al unei clădiri din Los Angeles. Până se va întoarce în Statele Unite ale Americii, RiRi își va petrece vacanța la Paris. De data aceasta cântăreața a luat cina în oraș și cu băiețelul său.

Reclamă

Recent a fost văzută în oraș cu A$AP Rocky. Diva a schimbat atunci două ținute. De data aceasta a ales să poarte un crop top și o fustă scurtă.

Rihanna se consider o mămică modernă. Aceasta nu se abate de la principiile sale.

Rihanna a declarant în trecut că nu va renunța la hainele sale preferate chiar dacă este însărcinată. Vedeta așteaptă cel de-al doilea copil alături de A$AP Rocky, iar burtica sa de gravidă este tot mai mare.

Reclamă

Hainele mulate nu par să fie o problemă pentru Rihanna. Aceasta dovedește cu fiecare apariție că mămicile pot purta orice își doresc, mai ales dacă sunt asumate cu alegerile vestimentare pe care le fac.

Rihanna este o mamă grijulie

Apropiații artistei au declarant întrecut că Rihanna adoră să se afle în rolul de mama. Aceasta se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de fiul său. RiRi și A$AP Rocky așteaptă împreună cel de-al doilea copil.

Cântăreața internațională a anunțat cu mare bucurie în suflet că așteaptă cel de-al doilea copil. Vedeta nu a făcut mai multe dezvăluiri. În prezent nu se cunoaște dacă artista așteaptă o fetiță sau tot un băiețel. A$AP Rocky îi este alături în fiecare moment și o ajută în această perioadă încărcată.

Rihanna pare pregătită să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Aceasta a reușit să găsească și un echilibru între viața personală și cea profesională. Artista nu a luat pauză de la proiectele sale muzicale. De altfel, Rihanna a urcat să cânte pe scena de la Gala Premiilor Oscar.

Burtica vedetei era vizibilă încă de pe atunci. Rihanna a mai declarat în trecut faptul că își dorește să-și protejeze copiii. Aceasta este foarte grijulie și încearcă să nu-I expună luminii reflectoarelor. Băiețelul său a stat ascuns pentru aproape un an.

Diva a fost foarte atentă atunci când a ieșit cu micuțul în public. Acum se bucură de momentele de familie, iar băiețelul său o însoțește în oraș pe mama sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×