Reclamă

Rihanna a schimbat două ținute în timpul unei întâlniri. Cântăreața a luat cina cu iubitul său în Paris

Rihanna a schimbat două ținute extravagante în timpul unei întâlniri. Cântăreața este foarte atentă când vine vorba de stilul său vestimentar. Diva nu face excepții atunci când își alege ținutele. De data aceasta a fost surprinsă în timp ce lua cina cu A$AP Rocky în Paris.

Publicat: 20 aprilie 2023, 7:58

RiRi a reușit din nou să ajungă pe primele pagini ale presei internaționale. Cântăreața a făcut furori cu cea mai recentă apariție a sa. Aceasta a ales să poarte două ținute complet diferite. Se pare că diva s-a schimbat de haine în timpul cinei pe care a luat-o cu Rocky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a schimbat două ținute în timpul unei întâlniri

Rihanna se bucură de timpul liber alături de partenerul său. Diva a achiziționat recent un apartament nou. Imobilul în valoare de 21 de milioane de dolari i-a aparținut lui Matthew Perry și se află la etajul 40 al unei clădiri din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-un hanorac care îi lasă la vedere burtica de gravidă
Prima țiută aleasă de Rihanna i-a lăsat la vedere burtica de gravidă / Profimedia Images

Artista se relaxează acum în Europa. Vedeta petrece alături de A$AP Rocky în paris. Cei doi au fost surprinși la un restaurant de lux. RiRi a venit îmbrăcată într-un top maro cu blană la care a asortat o pereche de pantaloni. Top-ul cu blană i-a acoperit burtica de gravidă.

Reclamă

Ținuta excentrică a fost pozată de paparazzi din toate colțurile. Ulterior, artista a fost pozată în timp ce se îndrepta spre mașina personală cu iubitul său. La ieșirea din restaurant, RiRi a purtat o ținută complet nou. De data aceasta diva a apărut într-o pereche de pantaloni largi la care a asortat un crop top gri și un hanorac cu glugă.

Rihanna a încercat să-și ferească privirea de fotografi, dar și-a lăsat tot timpul burtica de gravidă. Vedeta internațională este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină din nou mama alături de A$AP Rocky.

Cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar familia lor urmează să se mărească. RiRi a vorbit în mai multe interviuri despre cum se simte în rolul de mama.

Reclamă

Ce spune Rihanna despre rolul de mama

Rihanna nu se sfiește să povestească despre provocările pe care le-a întâmpinat de când a devenit mama. Vedeta are deja un băiețel alături de A$AP Rocky. Diva a anunțat în timpul concertului de la Super Bowl că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

RiRi nu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În timp ce se pregătește să devină din nou mamă, Rihanna este foarte grijulie cu primul său copil. Artista spune că adoră să fie mamă și că a ajuns să o înțeleagă și să o aprecieze mult mai mult pe mama sa.

În creșterea copilului se implică și A$AP Rocky. Partenerul artistei este un tata devotată și un iubit grijuliu. Deși Rihanna este rezervată în a-și expune băiețelul, aceasta a făcut câteva imagini publice cu fiul ei. Apropiații artistei susțin că aceasta se bucură de fiecare etapă.

Prietenii Rihannei susțin că artista iubește să fi mama și să aibă grijă de copilul său. Rihanna a ajuns să vadă lumea cu alți ochi de când a devenit mamă, spun oamenii din cercul său de apropiați pentru publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×