Reclamă

Gigi Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York. Vedeta a participat la emisiunea Good Morning America

Gigi Hadid a fost surprinsă pe Străzile din New York. Vedeta internațională a participat la emisiunea Good Morning America. Aceasta a ales un costum sexy din două piese. Gigi s-a bucurat de primirea pe care a avut-o și a pozat plină de încredere pentru paparazzi prezenți.

Publicat: 28 februarie 2023, 11:55

Gigi Hadid este obișnuit cu atenția pe care o primește de la cei din jurul său. Vedeta internațională nu s-a sfiit niciodată de lumina reflectoarelor. Aceasta adoră să se afle în centrul atenției și demonstrează de fiecare dată că încrederea de sine te face să radiezi în fața celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York

Gigi Hadid a avut o apariție strălucitoare pe străzile din New York. Diva a ales un costum sexy, dar elegant. Aceasta a purtat o fustă gri cu o crăpătură amplă pe picior. Fusta i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gigi Hadid într-un costum gri în timp ce se plimbă pe străzile din New York
Gigi Hadid a ales o fustă care i-a lăsat la vedere zonele intime / Profimedia Images

La întreaga ținută a asortat o pereche de pantofi roșii cu toc. Gigi nu face niciodată compromisuri atunci când vine vorba de imaginea sa. Mulți s-au întrebat dacă diva a purtat lenjerie intimă. Fusta mulată u a lăsat loc imaginației, însă iluzia creată a fost una de efect.

Reclamă

În partea de sus a purtat un pulover tip crop top. La acesta a asortat o pereche de mănuși din același material. Deși pare o combinație atipică, efectul a fost unul garantat. Gigi s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o de la cei din jurul său.

Machiajul a fost unul simplu, iar părul a ales să-l lase pe spate. Programul încărcat al modelului nu i-a permis să se bucure la fel de mult de timpul liber în ultima vreme.

Conform publicației Daily Mail, Gigi se află și într-un turneu de promovare în New York în această perioadă.

Reclamă

Ce spune Gigi Hadid despre cariera de model

Gigi Hadid este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea modelingului. Acesta s-a făcut remarcată de-a lungul timpului pentru frumusețea sa și nu numai.

Cu o carieră de succes, Gigi continuă să fie una dintre cele mai căutate femei din breaslă sa. Aceasta a oferit în trecut un interviu pentru Vogue, acolo unde a povestit despre perspectivele sale de carieră.

Diva și-a schimbat puțin modul de gândire după ce a devenit mamă. Fiica sa, Khai, a ajutat-o să realizeze care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea. Micuța Khai Hadid Malik are deja doi ani.

”Nu pot să fiu un model la nesfârșit. Însă mi-am dat seama că sunt o persoană foarte creativă, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult. Mă gândeam de mult la haine confectionate din cașmir și cât de frumos ar fi să am un birou de unde să lucrez și să-mi pot aduce fiica mereu cu mine”.

Gigi își dorește să se orienteze către noi domenii. Vedeta vrea să fie mult mai ancorată în momentul prezent.

Aceasta a devenit mult mai atentă la viața sa după ce a devenit mamă. De altfel, Gigi a fost văzută luând cina cu Rihanna. Se zvonește că artista ar fi ajutat-o pe Gigi cu sfaturi în ceea ce privește industria de fashion.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×