Reclamă

Rihanna a avut o apariție excentrică pe străzile din New York. Cântăreața și-a lăsat la vedere burtica de gravidă

Rihanna a avut o apariție excentrică pe străzile din New York. Vedeta internațională a ieșit la o întâlnire romantică alături de partenerul său, A$AP Rocky. Cei doi îndrăgostiți au fost pozați ținându-se de mână. RiRi și-a lăsat la vedere burtica de graviduță și a pășit plină de încredere în fața celor prezenți.

Publicat: 4 mai 2023, 14:28

Rihanna și A$AP Rocky se bucură de timpul pe care îl pot petrece împreună. Aceștia urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi au deja împreună un băiețel superb. Vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Deși ea și Rocky nu s-au căsătorit, apropiații cuplului susțin că aceștia au o relație foarte serioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a avut o apariție excentrică pe străzile din New York

Rianna radiază de fericire în această perioadă. Diva a defilat recent pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Aceasta a fost însoțită și de partenerul său, Rocky. Jurnaliștii prezenți la eveniment i-au pus divei mai multe întrebări despre rolul de mama.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-un palton din piele, o fustă scurtă neagră și o pereche de cizme peste genunchi
Rihanna și-a lăsat la vedere burtica de graviduță / Profimedia Images

RiRi a răspuns foarte fericită. Aceasta a declarant că cea de-a doua sarcină este mult mai ușoară decât prima. Cântăreața spune că încearcă să se bucure de frumusețea fiecărui moment. După eveniment, Rihanna s-a retras alături de partenerul său.

Reclamă

Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi la un restaurant de lux din New York. Diva a avut din nou o apariție extrenrică. Rihanna a declarant în trecut faptul că nu renunță la hainele sale preferate chiar dacă este graviduță.

AStfel, RiRi își lasă deseori burtica la vedere. De data aceasta a impresionat într-un palton lung din piele. Acesta a fost închis într-un singur nasture în zona bustului. În partea de jos a optat pentru o fustă scurtă și o pereche de cizme lungi, peste genunchi.

Din ținută nu au lipsit ochelarii de soare. Vedeta nu a vrut să fie deranjată de și luminile aparatelor de fotografiat ale celor prezenți.

Reclamă

Cântăreața a făcut cu mâna fotografilor, iar mai apoi s-a îndreptat alături de Rocky spre mașina personală. Diva nu a vrut să ofere foarte multe declarații. Vedeta este în general discretă cu viața sa personală.

Rihanna spune că adoră să fie mamă

Ultimul an a fost unul plin de suișuri și coborâșuri pentru Rihanna. Cântăreața internațională a avut parte de multe momente frumoase alături de familia sa. Vedeta a adus pe lume primul copil, iar la scurt timp și-a bucurat fanii cu o nouă veste.

Aceasta a rămas din nou însărcinată și va devein pentru a doua oară mama. Sarcina sa este destul de avansată, iar burtica de graviduță este din ce în ce mai mare. RiRi a declarat în repetate rânduri faptul că adoră să fie mama.

Aceasta spune că viața sa s-a schimbat complet de când a adus pe lume primul copil. RiRi este implicată în creșterea fiului său și încearcă să nu-l expună foarte mult în mediul online. Rihanna a declarant în trecut că va face tot ce este posibil pentru a-și proteja copiii.

Diva este ajutată și de partenerul său, Rocky este un tata grijuliu. Paparazzi l-au surprins de multe ori pe artist în timp ce își ținea în brațe fiul. Artistul își protejează familia și încearcă să-i ofere Rihannei tot ce are nevoie pentru a fi fericită în această perioadă mai dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×