Reclamă

Rihanna a ieșit la plimbare cu fiul său. Vedeta a trecut printr-o transformare de look

Rihanna a ieșit la plimbare cu fiul său. Vedeta internațională a fost surprinsă în parcare. Fanii au remarcat imediat schimbarea de look prin care aceasta a trecut. RiRi s-a grăbit să ajungă cu fiul său la mașină. Aceasta a încercat să nu acorde atenție fotografilor prezenți.

Publicat: 2 aprilie 2023, 6:44

Rihanna este din nou în atenția presei. De data aceasta cântăreața s-a făcut remarcată într-o parcare. Alături de un grup de prietene, RiRi și-a dus micuțul în mașina personală. Vedeta are un program destul de aglomerat, însă reușește să îmbine viața personală cu cea profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a ieșit la plimbare cu fiul său

Când vine vorba de fiul său, Rihanna face totul pentru a-l proteja. Chiar dacă așteaptă cel de-al doilea copil, RiRi este la fel de grijulie cu primul său fiu. Vedeta internațională a fost pozată de această data singură, fără partenerul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna cu o haină de blană într-o parcare în timp ce își ține băiețelul în brațe
Rihanna a optat pentru o ținută casual la plimbarea de seară / Profimedia Images

De obicei Rocky îi este alături partenerei sale. Pentru ieșirea pe care a avut-o, Rihanna a ales o ținută casual. Vedeta a purtat o pereche de papuci cu blană la care a asortat o pereche de pantaloni negri largi. În partea de sus a purtat un hanorac albastru peste care a ales să pună o haină de blană.

Reclamă

Accesoriile nu au lipsit nici ele. Diva a ales o pereche de cercei masivi. RiRi și-a ținut fiul în brațe. Micuțul a fost înfășurat bine într-o pătură albă, călduroasă.

Diva a încercat să-l țină pe micuț în brațe, dar în același timp s-a asigurat că ține și telefonul său. După apariția la Gala Premiilor Oscar, RiRi a mai fost văzută de câteva ori în public. Aceasta nu renunță la ținutele care au consacrat-o.

Rihanna este adepta unui stil vestimentar îndrăzneț. Fanii au remarcat imediat o schimbare de look la artistă. Aceasta pare că are o nouă coafură. Rihanna s-a întors la Breton, iar imaginea sa este un chic și elegantă.

Reclamă

Ce spune Rihanna despre rolul de mamă

Rihanna spune că adoră să se afle în rolul de mamă. Artista așteaptă să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta a reușit să-și creeze o familie frumoasă alături de iubitul său, Rocky.

Rihanna a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil în timpul spectacolului de la Super Bowl. Apropiații acesteia au dezvăluit mai multe detalii din viața sa personal.

”Rihanna încă se simte pasionată de crearea muzicii. Cu toate acestea, ea încă nu are planuri majore în ceea ce privește un album nou.În această perioadă se concentrează mai mult asupra familiei sale. Îi place foarte mult să fie mama. Aici este mintea sa în acest moment. Este una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.”

Apropiații spun că diva este recunoscătoare pentru familia pe care o are. Aceasta se bucură de faptul că reușește să urce pe scenă, dar în același timp să se ocupe de fiul său. Viața artistei s-ar putea să devină mai aglomerată după ce va naște și cel de-al doilea copil.

Rihanna nu a oferit foarte multe informații despre a doua sa sarcină. Diva prefer să țină lucrurile ferite de ochii curioșilor. Aceasta a declarat într-un interviu din trecut că este foarte protective cu familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×