Reclamă

Nicole Kidman a pozat pentru coperta revistei Vogue Australia. Actrița a oferit mai multe detalii despre viața ei personală

Nicole Kidman a pozat pentru coperta revistei Vogue Australia. Actrița internațională a oferit mai multe detalii despre viața ei personală. Imaginile vor apărea pe numărul care urmează să fie lansat în luna februarie a anului 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 ianuarie 2024, 6:47

Nicole Kidman a strălucit în lenjerie intimă. Actrița, în vârstă de 56 de ani a pozat sexy pentru coperta revistei cunoscute. Acesta s-a lăsat dusă de val în timp ce era fotografiată ținând un șarpe negru în jurul gâtului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a pozat pentru coperta revistei Vogue Australia

Nicole Kidman va ține prima pagină a revistei Vogue Australia în luna februarie a anului 2024. Actrița a pozat într-una dintre cele mai îndrăznețe ținute. Aceasta a ales lenjeria intimă din dantelă, dar și un șarpe negru care să o acompanieze în timpul ședinței foto.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole care poartă un corset din piele roșu, pozează plină de încredere cu șarpele negru în jurul gâtului său. Ideea de la care a pornit ședința foto a fost: „Nicole Kidman nu respectă regulile”. Șarpele ar fi fost ideea lui Kidman, actrița numind reptila ca fiind „foarte frumos și ademenitor”. 

Reclamă

Fotograful Steven Klein a fost cel care a surprins fotografiile sexy ale actriței, spune PageSix. Vedeta a declarat că se simte „mai rebelă ca niciodată”.

Kidman a vorbit și despre viața ei personală în cadrul noului număr din Vogue. Actrița a făcut mai apoi dezvăluiri neașteptate despre viața profesională.

„Nu vreau să fiu un model pentru nimeni, nu mă interesează asta. Sunt interesată să explorez artistic ceea ce înseamnă să fii uman… ideea de viață, moarte, iubire, durere și bucurie”, a spus actrița în cel mai recent interviu.

Reclamă

„Păstrez o distanță destul de mare între mine și ceea ce toată lumea gândește sau își dorește sau cum cred ei că ar trebui să mă comport. Încerc să păstrez un scut în jurul meu”, a încheiat Kidman interviul său.

Ce experiențe a avut Nicole Kidman de-a lungul carierei sale la Hollywood

Nicole, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre experiențele recente de la Hollywood. Aceasta a participat recent și la premiera producție în care va juca, Expats.

Nicole a declarat că lucrurile s-au schimbat treptat pentru ea după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Actriței i-a fost tot mai greu să primească un rol potrivit. Diva a povestit și despre alegerile care au adus-o în atenția presei.

„Eu fac ceva mai aleatorii și nebunești alegeri. Le spun acestor alegeri ca fiind ale adolescenței. Fac alegeri în modă în funcție de felul în care mă simt. Nu vreau să știu cum reacționează oamenii. Părerile lor m-ar putea opri să fac ceea ce vreau, așa că prefer să nu le știu”, a mai spus Nicole într-un interviu din trecut.

Nicole Kidman a declarat că la începutul carierei sale s-a simțit complexată din cauza faptului că este o femei înaltă.

Diva a mai adăugat că mulți regizori i-ar fi spus că nu va reuși să cunoască celebritatea din cauza înălțimii pe care o are. În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, Nicole a demonstrat că este o femeie dedicată și talentată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×