Reclamă

Erika Eleniak e complet transformată la 54 de ani. Cât de mult s-a schimbat vedeta din Baywatch

Erika Eleniak e complet transformată la 54 de ani. Actrița celebră din seria Baywatch a fost surprinsă recent pe străzile din Los Angeles. Aceasta a ieșit să-și plimbe patrupedul, iar ulterior a fost văzută cu câteva cutii pline cu decorațiuni de Crăciun.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 ianuarie 2024, 6:57 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 11:15

Erika a fost de nerecunoscut atunci când a apărut pe stradă. Fanii au fost surprinși să vadă că blondina din Baywatch are corpul acoperit cu tatuaje. Erika obișnuia să fie considerată un „sex simbol” al anilor 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erika Eleniak e complet transformată la 54 de ani

Erika Eleniak a fost pozată într-o ținută casual pe străzile din Los Angeles. Aceasta a purtat un tricou larg și o pereche de pantaloni turcoaz.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Erika Eleniak într-o ținută indie în timp ce își plimbă câinele pe stradă
Brațele actriței au fost complet acoperite de tatuaje colorate / Profimedia Images

Diva și-a accesorizat ținuta cu o borsetă neagră și o șapcă roz. Aceasta s-a asigurat că își plimbă patrupedul prin cartier, iar mai apoi s-a ocupat de treburile zilnice. Diva a lăsat la vedere și o colecție impresionantă de tatuaje.

Reclamă

Brațele actriței au fost complet acoperite de tatuaje colorate. Timpul pare că și-a lăsat amprenta asupra vedetei internaționale. Nu doar aspectul său fizic s-a schimbat în ultimii ani. Pe lângă kilogramele în plus pe care le-a acumulat, Erika și-a schimbat complet și stilul vestimentar.

După ce a plimbat câinele, Erika s-a folosit de un cărucior pentru a căra mai multe cutii cu decorațiuni de Crăciun. Diva pare că a renunțat la atmosfera festivă pentru a primi primăvara în sufletul său. Alături de ea s-a aflat și fiica ei de 18 ani, Indyanna.

Tânăra s-a asigurat că mama sa reușește să transporte cutiile în perfectă siguranță. Erika obișnuia să fie una dintre vedetele de renume din seria Baywatch. Aceasta și-a făcut debutul alături de nume celebre precum Pamela Anderson și actrița Nicole Eggert.

Reclamă

Serialul Baywatch, care a rulat între 1989 și 1999, a fost unul dintre cele mai apreciate seriale din lume la acel moment. Producția obișnuia să fie difuzată în peste 140 de țări din întreaga lume. De altfel, seria a fost tradusă în peste 44 de limbi străine.

Erika Eleniak a jucat în serialul Baywatch alături de pamela Anderson

Erika Eleniak a strălucit pe micile ecrane atunci când a jucat în Baywatch. Vedeta și-a făcut debutul ca actriță la vârsta de 12 ani, atunci când a jucat în filmul lui Steven Spielberg, E.T. Totuși, adevărată recunoaștere a apărut abia după serialul în care a jucat și Pamela Anderson. Blondina a vrbit despre perioada în care a jucat în serialul de succes într-un interviu din anul 2018.

„A fost într-adevăr frumos și eram toți ca o mare familie. Toți eram frați și surori. A existat această camaraderie mare. Distribuția și echipa au fost pur și simplu uimitoare”, a spus Erika în interviu.

Cu toate acestea, în 1992, Erika a anunțat că va renunța la cunoscutul seral spre dezamăgirea fanilor săi. Vedeta și-a dorit să urmeze o carieră strălucitoare în industria filmului. Actrița a declarat într-un interviu din trecut faptul că „nu regretă că a părăsit serialul” deoarece devenise din ce în ce mai „riscantă”.

„Serialul a luat la un moment dat o altă direcție, dar este ceea ce a făcut din spectacol un adevărat fenomen. Am simțit că lucrurile se schimbă și nu mă simțeam confortabil. A, preferat să renunț”, a spus Erika într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×