Reclamă

Nicole Eggert e complet transformată. Cum arată actrița din Baywatch la 51 de ani

Nicole Eggert e complet transformată. Actrița din Baywatch a fost surprinsă recent pe străzile din Los Angeles. Timpul și-a lăsat amprenta asupra chipului și trupului său. Nicole arată complet diferit la vârsta de 51 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 iunie 2023, 11:57

Nicole Eggert a fost pozată de paparazzi în apropierea casei sale. Vedeta a fost surprinsă în timp ce verifica și aranja tomberoanele de gunoi. Într-o ținută lejeră, aceasta a încercat să își vadă de treabă, fără să țină cont de prezența aparatelor de fotografiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Eggert e complet transformată

La 51 de ani, Nicole Eggert pare că a renunțat complet la viața sa plină de glamour. Actrița internațională a fost pozată într-o ipostază îngrijorătoare. Paparazzi au surprins-o în apropierea casei. Aceasta purta un tricou cu mici găuri în zona umerilor și cu o pereche de pantaloni largi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Eggert într-un tricou maro și o pereche de pantaloni gri
Nicole Eggert a fost pozată recent pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Nicole a purtat o pereche de ochelari de vedere, un ceas de aur și câteva brățări asortate. Se pare că diva a mers să-și verifice tomberoanele din spatele casei. Diva nu a ținut cont de camerele de fotografiat. Trecerea timpului a schimbat-o pe frumoasa blondă din Baywatch.

Reclamă

Părul său blond pare neschimbat, însă trupul s-a confruntat cu semnele îmbătrânirii. De-a lungul anilor, ea s-a schimbat mult și s-a luptat cu datorii uriașe și cu falimentul personal. Actrița nu a mai fost văzută în public de mai bine de un an de zile, scriu publicațiile internaționale.

Ultimii ani au fost dificili pentru Nicole, cea mai mare parte a vinei purtând-o datoriile personale. Ea a reușit să revină pe micile ecrane în 2014 și a anunțat că are un nou loc de muncă.

Vedeta continuă să țină legătura cu publicul său prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta postează din când în când imagini din viața sa, iar fanii se bucură să o vadă activă și fericită.

Reclamă

Cum a devenit Nicole Eggert cunoscută

Nicole Eggert a devenit cu adevărat cunoscută în anii ’90. Vedeta a impresionat cu frumusețea sa încă din copilărie. La doar cinci ani a câștigat titlul de „Miss Universe” în cadrul unui concurs local din California.Nicole și-a dat seama rapid de atuurile sale și a încercat să le folosească.

La vârsta de opt ani a primit primul rol în filmul Rich and Famous. Tot în acea perioadă și-a împrumutat vocea personajului animat din adaptarea trilogiei Dennis the Menace.

Însă apogeul carierei sale l-a cunoscut în 1992, atunci când a interpretat-o pe Summer Quinn în sezoanele 3 și 4 din serialul Baywatch. Nicole a jucat în serial din 1992 până în 1994.

Nicole avea doar 19 ai atunci când a început să joace în Baywatch. Vedeta a fost extrem de încântată de rolul său și a povestit mai multe despre experiențele de pe platourile de filmare într-un interviu cu Oprah Winfrey. Totuși, serialul i-a adus și multe provocări, care au fost legate de multe ori de aspectul său fizic.

„Am crezut mereu că voi juca într-un serial pentru adolescenți. Nu aveam o impresie bună despre mine. Am văzut-o pe Pamela Anderson în trailer. Arăta exact ca o păpușă Barbie. Mi-am dat seama că mă aflu în filmul greșit. Mă aflam printre multe fete superbe, în timp ce eu arătam ca un băiat. Mi-am făcut implanturi mamare de bună voie. Nimeni nu mi-a cerut nimic. Le-am micșorat apoi la un an de la operație.”

La fel ca Pamela Anderson, Nicole era un simbol al frumuseții la acea vreme. Serialul a propulsat-o în carieră, însă succesul brusc a făcut-o în timp să ajungă în pragul datoriilor și a falimentului personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×