Reclamă

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles. A ajuns fără adăpost la numai 40 de ani, iar corpul ei e departe de imaginea perfectă de altădată

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles. În prezent e o persoană fără adăpost. Recent a fost văzută cu un ochi învinețit în timp ce strângea gunoaie de pe jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 septembrie 2023, 8:29

Femeia de 40 de ani, care este fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson, fuma în timp ce căra un cărucior cu haine. Fosta vedetă a fost văzută de mai multe ori în ultimele săptămâni căutând mâncare în aer liber, cu vânătăi vizibile pe mâini.

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles

Loni era îmbrăcată într-o vestă albă, cu colanți negri și avea un hanorac roșu în carouri în jurul taliei. Ea a purtat, de asemenea, o șapcă albă împreună cu pantofi asortați. O eșarfă închisă la culoarea era pusă în jurul gâtului.

Aceste imagini vin după ce Loni l-a învinuit pe fostul ei soț Jeremy pentru că i-a cauzat probleme. Într-un interviu publicat în mai de X17 Online, fostul model a fost întrebat ce a mers prost în viața ei.

„Fostul meu soţ. Căsătoria. Cel puțin am divorțat, a răspuns ea. „A pus totul la cale să-mi facă asta.”

Cuplul a avut o despărțire cu scandal în 2014, după ce au fost căsătoriți de mai puțin de doi ani. Loni a susținut că Jackson a încercat să o sugrume într-o altercație fizică când amândoi consumaseră alcool.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Loni Willison, pe stradă, îmbrăcată sărăcăcios, trage un căruț cu haine după ea
Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Willison a fost în trecut model pentru reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man. În 2018, ea a fost fotografiată fără adăpost, pe străzi, după ce ani de zile a dispărut din ochii publicului.

Reclamă

La acea vreme, ea a vorbit pentru DailyMail.com despre căderea ei, dezvăluind că a avut o cădere mentală în 2016. Atunci a început să creadă că cineva îi trimitea curenți electrici în corpul ei, care nu puteau fi remediați decât luând substanțe interzise.

În interviul recent cu X17 Online, Willison a spus că „doare foarte mult”. Ea a mai declarat că stomacul ei dă semne că nu mai rezistă.

De ce Loni Wilson preferă să locuiască pe străzi

Ea a susținut că „nu poate locui înăuntru nicăieri”, deoarece cineva a „electrocut-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă la electricitate.

„Cred că, din cauză că am fost electrocutată, pot să sintetizez și alte lucruri, cum ar fi anumite substanțe chimice sau baterii, ori siguranțe, cum ar fi firele, diferite tipuri de metale. Așa că cred că corpul meu filtrează chiar și astfel de lucruri”, a spus ea.

Ea a adăugat: „Nu sunt sigură exact, ar trebui să trec printr-un aparat mare de radiografie, sonogramă sau ceva pentru a vedea asta. Este destul de intens”.

Discuând despre viața ei, ea a spus: „Sunt părți bune și părți rele.

Când intervievatorul a subliniat că are degetele învinețite grav și ar putea dori să le verifice, ea a spus: „Voi fi bine”.

Loni a vorbit pentru prima dată împotriva lui Jackson în 2015, după ce fosta vedetă Baywatch a fost destituită de la Celebrity Big Brother din Marea Britanie pentru că a dezvăluit sânul lui Chloe Goodman.

Divizia Wilshire a Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru DailyMail.com că un apel pentru tulburări domestice a fost efectuat de la casa cuplului din LA în august 2014.

Incidentul ar fi lăsat-o pe Loni cu două coaste rupte, un gât rănit și zgârieturi pe față și pe corp. Cu toate acestea, cazul a fost abandonat după ce Willison a optat să nu depună acuzații.

Ea a spus pentru The Sun în 2015: „Nu l-am raportat când m-a atacat pentru că eram speriată. Eram într-un loc prost din punct de vedere emoțional și nu voiam ca Jeremy să meargă la închisoare. Dar după toate astea cred că ar fi trebuit. Poate atunci aș fi putut să o împiedic pe Chloe să treacă prin asta. Nu sunt surprinsă că s-a întâmplat asta. Știu cum este Jeremy. Cel puțin acum toată lumea poate vedea ce am avut de suportat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×