Reclamă

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles. A ajuns fără adăpost la numai 40 de ani, iar corpul ei e departe de imaginea perfectă de altădată

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles. În prezent e o persoană fără adăpost. Recent a fost văzută cu un ochi învinețit în timp ce strângea gunoaie de pe jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 septembrie 2023, 8:29

Femeia de 40 de ani, care este fosta soție a starului Baywatch Jeremy Jackson, fuma în timp ce căra un cărucior cu haine. Fosta vedetă a fost văzută de mai multe ori în ultimele săptămâni căutând mâncare în aer liber, cu vânătăi vizibile pe mâini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles

Loni era îmbrăcată într-o vestă albă, cu colanți negri și avea un hanorac roșu în carouri în jurul taliei. Ea a purtat, de asemenea, o șapcă albă împreună cu pantofi asortați. O eșarfă închisă la culoarea era pusă în jurul gâtului.

Aceste imagini vin după ce Loni l-a învinuit pe fostul ei soț Jeremy pentru că i-a cauzat probleme. Într-un interviu publicat în mai de X17 Online, fostul model a fost întrebat ce a mers prost în viața ei.

„Fostul meu soţ. Căsătoria. Cel puțin am divorțat, a răspuns ea. „A pus totul la cale să-mi facă asta.”

Cuplul a avut o despărțire cu scandal în 2014, după ce au fost căsătoriți de mai puțin de doi ani. Loni a susținut că Jackson a încercat să o sugrume într-o altercație fizică când amândoi consumaseră alcool.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Loni Willison, pe stradă, îmbrăcată sărăcăcios, trage un căruț cu haine după ea
Fostul model Loni Willison cutreieră străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Willison a fost în trecut model pentru reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man. În 2018, ea a fost fotografiată fără adăpost, pe străzi, după ce ani de zile a dispărut din ochii publicului.

Reclamă

La acea vreme, ea a vorbit pentru DailyMail.com despre căderea ei, dezvăluind că a avut o cădere mentală în 2016. Atunci a început să creadă că cineva îi trimitea curenți electrici în corpul ei, care nu puteau fi remediați decât luând substanțe interzise.

În interviul recent cu X17 Online, Willison a spus că „doare foarte mult”. Ea a mai declarat că stomacul ei dă semne că nu mai rezistă.

De ce Loni Wilson preferă să locuiască pe străzi

Ea a susținut că „nu poate locui înăuntru nicăieri”, deoarece cineva a „electrocut-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă la electricitate.

„Cred că, din cauză că am fost electrocutată, pot să sintetizez și alte lucruri, cum ar fi anumite substanțe chimice sau baterii, ori siguranțe, cum ar fi firele, diferite tipuri de metale. Așa că cred că corpul meu filtrează chiar și astfel de lucruri”, a spus ea.

Ea a adăugat: „Nu sunt sigură exact, ar trebui să trec printr-un aparat mare de radiografie, sonogramă sau ceva pentru a vedea asta. Este destul de intens”.

Discuând despre viața ei, ea a spus: „Sunt părți bune și părți rele.

Când intervievatorul a subliniat că are degetele învinețite grav și ar putea dori să le verifice, ea a spus: „Voi fi bine”.

Loni a vorbit pentru prima dată împotriva lui Jackson în 2015, după ce fosta vedetă Baywatch a fost destituită de la Celebrity Big Brother din Marea Britanie pentru că a dezvăluit sânul lui Chloe Goodman.

Divizia Wilshire a Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat pentru DailyMail.com că un apel pentru tulburări domestice a fost efectuat de la casa cuplului din LA în august 2014.

Incidentul ar fi lăsat-o pe Loni cu două coaste rupte, un gât rănit și zgârieturi pe față și pe corp. Cu toate acestea, cazul a fost abandonat după ce Willison a optat să nu depună acuzații.

Ea a spus pentru The Sun în 2015: „Nu l-am raportat când m-a atacat pentru că eram speriată. Eram într-un loc prost din punct de vedere emoțional și nu voiam ca Jeremy să meargă la închisoare. Dar după toate astea cred că ar fi trebuit. Poate atunci aș fi putut să o împiedic pe Chloe să treacă prin asta. Nu sunt surprinsă că s-a întâmplat asta. Știu cum este Jeremy. Cel puțin acum toată lumea poate vedea ce am avut de suportat”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×