Reclamă

Tom Cruise a întâlnit-o pe iubita Elsina Khayrova la una dintre petrecerile sale din Londra. Cine e femeia care i-a furat inima actorului

Tom Cruise a întâlnit-o pe iubita Elsina Khayrova la una dintre petrecerile sale din Londra. Mulți s-au întrebat cine e femeia care i-a furat inima actorului. Se pare că ea i-a fost prezentată de un prieten.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 februarie 2024, 6:16

Tom Cruise și-a cunoscut noua iubită, femeia de origine rusă, Elsina Khayrova, în cea mai britanică situație cu putință: la o ceașcă de ceai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Cruise a întâlnit-o pe iubita Elsina Khayrova la una dintre petrecerile sale

O sursă a spus pentru Page Six că starul „Mission: Impossible” a cunoscut-o pe milionara divorțată Khayrova, când un prieten a adus-o la una dintre petrecerile sale exclusiviste de ceai de duminică la penthouse-ul său din Hyde Park.

„Tom a organizat petreceri cu ceai duminica la Londra”, a spus sursa. „Se simte mult mai confortabil în Londra decât în LA. Are majordom și prăjituri de casă și totul este foarte britanic. Cineva a adus-o.”

Khayrova a fost căsătorită anterior cu oligarhul rus Dimitri Tsvetkov. Acesta a declarat pentru Daily Mail că divorțul lor l-a costat 150 de milioane de lire sterline (188 de milioane de dolari). Bărbatul a mai ținut să menționeze că a plătit 10 milioane de lire sterline (12 milioane de dolari) pentru haine. De asemenea, a plătit 2 milioane de lire sterline (2,5 milioane de dolari) pentru genți în timpul căsătoriei lor de 11 ani.

Khayrova ar fi fiica unui politician aliat cu Vladimir Putin. Page Six scrie acum că Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, și Elsina Khayrova, în vârstă de 36 de ani, și-au oficializat relația: „Au devenit foarte apropiați”.

Reclamă
Tom Cruise îmbrăcat la cămașă la premiera Top Gun
Presa a dezvăluit de ce Tom Curise are un dinte pe mijlocul feței / Getty Images

Ce au declarat surse ale presei despre relația dintre cei doi

Daily News a scris anterior că au existat speculații că Prințul William și Kate participă la evenimentele exclusiviste de după-amiază. De asemenea, s-a mai aflat că toți participanții, inclusiv personalul, trebuie să semneze acorduri de confidențialitate.

Reclamă

Tot publicația menționată mai sus a susținut că oameni din interior le-au dezvăluit că au văzut „o mulțime de femei frumoase venind și plecând din apartament duminica”.

Cruise și Khayrova au fost văzuți pentru prima dată împreună public în decembrie.

„Lui Tom îi place să sune muzica tare. Ritmurile pot fi auzite în clădire, motiv pentru care dă o petrecere cu ceai după-amiaza. Vrea să se asigure că nimeni să nu se plângă de zgomot”, a declarat o sursă.

„Tom este întotdeauna politicos și grijuliu cu vecinii săi.”

În iunie 2022, Page Six a scris că Cruise cumpără apartamente în Marea Britanie după ce s-a îndrăgostit de Londra. El a fost văzut pentru prima dată cu Khayrova la o petrecere la începutul lunii decembrie în Grosvenor Square. Acolo „și-au petrecut cea mai mare parte a nopții dansând” unul cu celălalt pe ringul de dans.

O săptămână mai târziu, actorul a închiriat un etaj întreg al elegantului restaurant londonez Novikov, astfel încât să poată lua masa în privat, a scris The Sun.

„Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom sunt acum un cuplu”, a declarat un insider pentru presă.

„Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună pentru că vor să-și păstreze intimitatea”, a continuat sursa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×