Reclamă

Vedete care au strălucit în costume de baie roșii. Ce poți să porți în vara anului 2024

Există unele vedete care au strălucit în costume de baie roșii. Ele au reușit să impresioneze cu fizicul lor de invidiat. Se apropie vara, iar multe dintre noi ne dorim câteva idei pentru a ne alege costumul ideal de baie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 aprilie 2024, 6:34

Vara se apropie și multe dintre femei își pregătesc deja costumele de baie. Dacă ești în pana de idei, atunci poți să te inspiri din alegerile făcute de vedetele de peste hotare. Acestea și-au expus silueta în costume de baie superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au strălucit în costume de baie roșii

Culoarea roșie avantajează orice femeie și îi scoate trăsăturile frumos în evidență. Bronzul este mult mai evident atunci când alegi costumul de baie potrivit.

Vedetele internaționale știu acest truc și apelează la el ori de câte ori își doresc să iasă în evidență. Dacă vrei să te inspiri, atunci mai jos ai câteva modele cunoscute de costume de baie. Chiar și cele mai cunoscute vedete de la Hollywood le-au ales pentru zilele lor de vacanță.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este cunoscută pentru frumusețea ei naturală. „Femeia cu cel mai frumos bust natural” a fost pozată anul trecut în timpul unei vacanțe.

Reclamă
Emily Ratajkowski în timp ce pozează într-un costum de baie roșu
Emily Ratajkowski pozează deseori în costume de baie / Profimedia Images

Vedeta a optat pentru un costum de baie din două piese, cu multe șnururi.

Acest tip de costum de baie este la mare căutare printre divele care activează în mediul online.

Reclamă

Leni Klum

Fiica lui Heidi Klum a întors toate privirile asupra sa atunci când a purtat un costum roșu de baie. Leni a ales un costum din două piese.

Leni Klum în timp ce pozează într-un costum de baie roșu
Leni Klum a optat pentru un costum de baie din două piese / Profiemdia Images

Bustul generos i-a fost acoperit de un sutien clasic, Diva a ales să-și asorteze chiar și husa telefonului cu costumul de baie ales.

Chantel Jeffries

Chantel Jeffries este una dintre vedetele care adoră să-și petreacă timpul la plajă. Diva este pozată deseori în timpul vacanțelor sale din Miami.

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie roșu din două piese
Chantel Jeffries s-a bucurat de timpul liber pe o plajă din Maimia / Profimedia Images

Cu o colecție impresionantă de costume de baie, Chantel cel mai bine se simte atunci când alege nuanțe aprinse. Costumul de baie roșu pare să fie printre preferatele sale.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio preferă să aleagă costume de baie care sunt și practice. Pentru divă nu doar aspectul este important.

Alessandra Ambrosio în timp ce se fotografiază la mare
Alessandra Ambrosio și-a luat prin surprindere admiratorii / Profimedia Images

De cele mai multe ori merge la plajă pentru a juca volei cu prietenii ai, astfel că are nevoie de un costum de baie care să-i ofere susținerea necesară.

Alessandra este adepta costumelor de baie din două piese. Aceasta a pozat în trecut și în costume de baie albe.

Rita Ora

Rita Ora a muncit din greu pentru a ajunge la această formă fizică, scire PageSix. Diva a fost văzută în ultimele luni din ce în ce mai des la sală.

Rita Ora într-un costum de baie roșu aprins în Sydney
Rita Ora a pozat pentru fotografii prezenți la plajă / Profimedia Images

Rezultatele s-au văzut imediat asupra trupului ei. Rita avrut să se mândrească cu trupul ei și și-a afișat fizicul în timpul unei vacanțe. Costumul de baie din două piese i-a adus divei o mulțime de complimente.

Sara Sampaio

Sara Sampaio a fost surprinsă în timpul unei vacanțe. Diva a petrecut timp pe un iaht de lux. Sara este adepta costumelor de baie din două piese.

Sara Sampaio, cu părul ud, ochelari de soare, într-un costum de baie roșu
Frumusețea de origine portugheză, care este cel mai bine cunoscută pentru că este un înger al Victoria’s Secret / Profimedia Images

Bruneta optează deseori pentru culori puternice, culori care să o ajute să iasă în evidență.

Sylvie Meis

Sylvie Meis este una dintre vedetele care impresionează cu silueta perfectă.

Sylvie Meis, siluetă impecabilă, într-un costum de baie roșu, din două piese
De-a lungul timpului, Sylvie Meis a recunoscut că l-a înşelat pe Rafael van der Vaart în timpul mariajului / Profimedia Images

Blondina a atras privirile asupra ei atunci când a apărut într-un costum roșu de baie. Imaginile au apărut la scurt timp după ce diva a recunoscut că l-a înșelat pe Rafael van der Vaart în timpul mariajului lor, a scris People.

Antigoni Buxton

Antigoni Buxton este una dintre vedetele care au un fizic de invidiat.Diva petrece multe ore în sala de fitness, iar acest lucru se poate observa cu ușurință și asupra siluetei sale.

Antigoni Buxton face plajă pe un iaht de lux în Mykonos
Vedeta de reality a fost văzută apoi scufundându-se în ocean pentru a se răcori după ce a făcut plajă alături de familia ei / Profimedia Images

Atunci când poartă costume de baie în culori puternice, bronzul ei iase și mai mult în evidență. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×