Reclamă

Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York

Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până acum.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 martie 2024, 6:24

Actrița în vârstă de 33 de ani a lăsat puțin loc imaginației atunci când a apărut într-o pereche de bikini tricotați, un sutien și pantofi cu toc înalt roșii, la doar câteva săptămâni după ce a surprins fanii cu coperta ei realizată pentru Rolling Stones.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte

O cămașă deschisă la culoare și o pereche de ochelari de soare au completat ținuta sumară. Vedeta a arătat absolut incredibil. Ea se află într-un turneu de promovare pentru cel mai recent film al ei, Love Lies Bleeding.

Ea purta o geantă de mână Chanel neagră, iar părul era coafat în stilul wet look.

Ieșirea ei în New York are loc la o zi după ce a atras atenția cu o altă ținută pentru apariția ei la Stephen Colbert Late Show pentru a discuta despre noul ei film. Când a ajuns la Teatrul Ed Sullivan, Kristen a fost fotografiată din toate unghiurile. Ea a purtat o pereche de pantofi stiletto negri și un dres subțire până la coapse.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kristen Stewart, cu ochelari de soare la ochi, într-o jachetă crem și sutien
O cămașă deschisă la culoare și o pereche de ochelari de soare au completat ținuta sumară / Profimedia Images

După apariția în talk show, a fost văzută plecând de la Ed Sullivan Theatre cu o altă ținută. Ea a ales un crop top alb combinat cu o fustă neagră elegantă.

Scris și regizat de Rose Glass, Love Lies Bleeding o prezintă pe Kristen în rolul lui Lou, un manager de sală, captivat de ambițiosul culturist Jackie (interpretat de Katy O’Brian).

Reclamă

Povestea lor pasională de dragoste ia o întorsătură negativă, amestecându-se în rețeaua infracțională a familiei lui Lou.

„Este un film violent”, a spus Glass publicului în timpul Festivalului de Film de la Sundance, pentru Variety.

„Violența poate fi foarte distractivă în filme. Am avut coordonatori VFX și cascadorii uimitoare, iar sunetul a fost genial. În fiecare departament, trebuie doar să încerci să-l împingi la maximum.

Kristen Stewart a primit reacții negative după coperta Rolling Stones

Apariția de acum a lui Kristen pe covorul roșu vine după ce ea a vorbit despre reacțiile la coperta ei Rolling Stones în timpul Festivalului Internațional de Film Berlinale.

„Existența unui corp feminin care va împinge orice tip de sexualitate ce nu este concepută exclusiv pentru bărbați heterosexuali este ceva cu care oamenii nu sunt foarte confortabili și așa că sunt foarte mulțumiți”, a spus actrița potrivit The Hollywood Reporter.

„Este în regulă să faci diferite fotografii și să le amesteci într-un mod cu care oamenii nu sunt obișnuiți și nu vor să meargă și asta e în regulă, de asemenea”, a spus ea.

Interviul ei a avut loc după ce o sursă a oferit informații cu privire la planurile ei de nuntă cu logodnica Dylan Meyer.

În ciuda faptului că a fost logodită timp de doi ani și jumătate, vedeta încă nu și-a finalizat viziunea despre nuntă, potrivit unei surse pentru People.

„A avut idei diferite despre cum să-și facă nunta”, a dezvăluit sursa. Poate că acum preferă mai puțină fanfară decât și-a dorit inițial. Dar se schimbă.”

De asemenea, se spune că lui Kristen îi place „să fie acasă și să facă lucruri casnice”.

Love Lies Bleeding a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 8 martie 2024 și va fi lansat în Regatul Unit pe 3 mai 2024.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×