Reclamă

Kristen Stewart a purtat o ținută îndrăzneață la premiera filmului Love Lies Bleeding. Actrița a întors toate privirile asupra ei pe covorul roșu

Kristen Stewart a purtat o ținută îndrăzneață la premiera filmului Love Lies Bleeding. Actrița internațională a întors toate privirile asupra ei. Ținuta sexy i-a pus în valoare silueta perfectă, iar Stewart a defilat plină de încredere în fața camerelor de fotografiat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2024, 11:27

Kristen Stewart a făcut spectacol pe covorul roșu de la premiera Love Lies Bleeding. Premiera, care a avut loc în Los Angeles, a reunit unele dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood. Kristen a vrut să le arate tuturor că este în trend cu moda și a defilat într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kristen Stewart a purtat o ținută îndrăzneață la premiera filmului Love Lies Bleeding

Actrița nominalizată în trecut la Premiile Oscar a făcut o alegere vestimentar destul de îndrăzneață. A reușit încă o dată să întoarcă privirile tuturor curioșilor asupra siluetei sale. Kristen a fost printre invitații principali de la amrea premiera.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kristen Stewart într-un body negru și o pereche de ștrampi transparenți la premiera filmului Love Lies Bleeding
Actrița a întors toate privirile asupra ei pe covorul roșu / Profimedia Images

Actrița are un rol principal în producția Love Lies Bleeding. Evenimentul impresionant a fost găzduit la Fine Arts Theatre din Beverly Hills, California.

Reclamă

Kristen Stewart a ales să poarte un body îndrăzneț cu spatele gol. Peste body a adăugat un sacou, iar în partea de jos a purtat o pereche de dresuri negre transparente. Ținuta ei a fost completată cu o pereche de pantofi negri cu toc, dar și o mulțime de bijuterii.

Machiajul divei a fost unul de seară, iar coafura a fost una lejeră. Kristen și-a prins părul într-un coc lejer și a lăsat bretonul răvășit să-i cadă frumos pe frunte.

Actrița a fost însoțită la eveniment și de alte nume celebre. Pe covorul roșu și-au făcut apariția vedete precum Jane Malone și Anna Baryshnikov.

Reclamă

Filmul, regizat de Rose Glass, se anunță a fi o adevărată capodoperă cinematografică, scrie presa de peste hotare. Kristen a demonstrat și de această dată că este un simbol al eleganței.

Kristen Stewart a interpretat-o pe Prințesa Diana în serialul Spencer

Aceasta nu este prima transformare incredibilă a actriței. Aceasta s-a transformat în Prințesa Diana pentru serialul Spencer.

Actrița a făcut atunci mai multe dezvăluiri despre modul în care se pregătește pentru un rol, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru a avea o intereptare autentică.

Kristen spune că pentru a o interpreta pe Diana a adoptat câteva obiceiuri zilnice în rutina sa de zi cu zi.

„La finalul fiecărei zile aveam 30 de minute în plus în care alegeam o ținută și Pablo alegea o melodie într-o cameră și pur și simplu dansam. Tot ce trebuie să faci este să umpli spațiul ți să asculți muzică. O ai în tine”, a spus Kristen despre pregătirile pentru Spencer.

Serialul a fost un real succes și i-a adus vedetei mai multe nominalizări importante. Actrița internațională a reușit să-și clădească de-a lungul timpului o carieră de succes.

Kristen s-a făcut remarcată pentru prima dată după ce a intepat-o pe Bella Swan în seria de filme Twilight.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×