Reclamă

Kristen Stewart spune că serialul „Spencer” a învățat-o că Diana, William și Harry sunt ca un „animal cu trei capete”. Actrița face dezvăluiri emoționante

A interpretat una dintre cele mai faimoase și iubite femei din istoria modernă este un act de curaj. În rolul Prințesei Diana din serialul Spencer, actrița a ajuns să experimenteze direct acest tip de presiune. Kristen Stewart spune că serialul „Spencer” a învățat-o că Diana, William și Harry sunt ca un „animal cu trei capete”.

Publicat: 3 noiembrie 2021, 8:04

Ea a studiat despre Prințesa Inimilor și, potrivit actriței în vârstă de 31 de ani, cheia pentru a o aduce pe Diana la viață pe marele ecran a fost înțelegerea importanței relației ei cu fiii ei, Prințul William și Prințul Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Totul despre a o privi, în acel spațiu în care copiii ei sunt aproape de ea, este un nucleu. Este un animal cu trei capete, un fel de fiară de neoprit. Nu vrei să te încurci cu mamele, pur și simplu nu faci asta”, a explicat Kristen în timpul unui interviu recent pentru Entertainment Tonight, scrie Yahoonews.com.

„Spencer” a învățat-o că Diana, William și Harry sunt ca un „animal cu trei capete”

Chiar dacă Kristen simte că maternitatea a fost unul dintre aspectele definitorii ale Dianei, ea a subliniat că nu a simțit că nu poate interpreta rolul Prințesei Inimilor în relația cu copiii săi din cauza faptului că ea nu a simțit până acum iubirea de mamă.

„Vreau să spun, sunt un copil al unui părinte. Știu cum se simte acel schimb. Nu pot spune cu certitudine că știu cum e să fii mamă. Dar am toate sentimentele naturale. Sunt om”, a spus Kristen despre cum a folosit acea parte a Dianei pentru film.

În acest moment, regizorul filmului, Pablo Larraín, a intervenit. Acesta a subliniat că Kristen are un câine, ceea ce este un punct de pornire, așa cum știe orice părinte iubitor de animale de companie.

Reclamă

„Îmi iubesc câinele”, a adăugat Kristen.

Cum s-a transformat Kristen Stewart în Diana

După lansarea trailer-ului pentru filmul „Spencer”, mulți fani au fost surprinși să vadă cât de bine seamănă Kristen Stewart cu Prințesa Diana în imagini. Pentru schimbarea în „Prințesa Inimilor”, actrița a purtat o perucă. Ea a avut un obicei zilnic, încurajat chiar de către regizorul peliculei, Pablo Larrain. 

Reclamă

La finalul fiecărei zile, aveam 30 de minute în plus în care alegeam o ținută și Pablo alegea o melodie într-o cameră și pur și simplu începeam. Mi-a zis: „Pentru că nu filmăm totul cronologic, nu filmăm o biografie, asta e șansa ta să spui toată povestea. Tot ce trebuie să faci e să umpli spațiul și să asculți muzica. Să o cari pe ea cu tine și tot ce știi despre locul ăsta și vedem ce se întâmplă. Vedem dacă iese ceva.”

– Kristen Stewart

Filmul „Spencer” va prezenta un moment decisiv în căsnicia Prințesei Diana cu Prințul Charles. Acțiunea va avea loc în timpul sărbătorilor de iarnă din 1991. Se pare că, în acel weekend de Crăciun, Diana a decis să renunțe la mariajul ei.

Prințul Charles va fi jucat de Jack Farthing. Din distribuție mai fac parte Stella Gonet (Regina Elisabeta a II-a) și Richard Sammel (Prințul Philip). 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×