Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers în vacanță în Mexic. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers în vacanță în Mexic. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Actrița, în vârstă de 37 de ani, a trecut și printr-o schimbare de look. Aceasta a renunțat la părul brunet pentru a trece la o nuanță de roz.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2024, 8:50

Megan Fox și Machine gun Kelly au ales să se distreze departe de ochiii curioșilor. Cei doi au ales să se relaxeze într-un resort de lux din Mexic. Machine Gun Kelly, al cărui nume este de fapt Colson Baker, a fost cel care a ajutat-o pe logodnica sa să ajungă la destinația finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers în vacanță în Mexic

Fox și Kelly au părut puțin derutați atunci când au aterizat în Mexic. Totuși, cântărețul a preluat rapid inițiativa și a încercat să rezolve situația neplăcută. Acesta a cerut ajutorul mai multor persoane din aeroport pentru a putea ajunge la mașina care îi aștepta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Megan Fox și Machine Gun Kelly în timp ce coboară în aeroportul din Mexic
Megan Fox și Machine Gun Kelly au mers în vacanță în Mexic / Profimedia Images

Kelly și Fox au ales ținute sport. Machine Gun Kelly, care și-a acoperit recent tot bustul cu tatuaje, a ales să poarte un hanorac alb. Artistul a purtat o șapcă roșie, o pereche de ochelari și mai multe bijuterii pentru a-și accesoriza ținuta, scrie PageSix.

Reclamă

Partenera sa, Megan Fox, a ales să-și lase abdomenul tonifiat la vedere. Fox a purtat o pereche de pantaloni negri și o bustieră minusculă. Bustul generos al divei a fost susținut doar de bustiera neagră. Vedeta a fost văzută ținându-și în mână și jacheta.

Temperaturile ridicate din termometre au făcut-o pe Megan să renunțe la cele mai multe haine pe care le-a avut pe ea. După ce s-a zvonit că relația lor este în impas, acum petrec din nou timpul împreună. Fox și Machine Gun Kelly au fost la un pas de a pune punct relației pe care o au.

Kelly ar fi fost acuzat de infidelitate, motiv pentru care Fox a stat o vreme departe de partenerul ei. Se pare că cei doi au reușit să-și rezolve neînțelegerile și să se împace.

Reclamă

Cuplul a fost surprinsă în ipostaze tandre. Megan și Machine Gun Kelly au o relație destul de tumultoasă, dar pare că poveste alor de iubire merge mai deaprte.

Machine Gun Kelly a vorbit despre un moment dureros din relația cu Megan Fox

Machine Gun Kelly a lansat un cântec în care povestește un moment greu din viața de cuplu. Acesta vorbește despre neputința pe care a simțit-o atunci când partenera sa, Megan, a pierdut o sarcină. Megan a povestit și ea despre evenimentul dureros în cartea pe care a lansat-o anul trecut.

„Experiența a fost mult mai grea decât am anticipat. Am analizat totul cu atenți și am încercat să aflu de ce s-a întâmplat totul așa. Nu înțelegeam de ce a fost atât de dificil pentru mine”.

„Când am fost mai tânără am avut și o sarcină extrauterină, ama vut multe lucruri pe care nu pot să le spun. Am trecut și prin alte probleme similare, dar niciodată cu cineva pe care chiar îl iubesc”, a spus Fox într-un interviu din trecut.

Fox și Kelly și-au făcut relația publică în anul 2020, iar în anul 2022 s-au logodit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×