Reclamă

Megan Fox a dezvăluit că a avut „mai multe relații abuzive” cu oameni renumiți. Vedeta a lansat o carte de poezii ca să treacă peste traumele din trecut

Megan Fox a dezvăluit că a avut „mai multe relații abuzive” cu oameni renumiți. Vedeta a vorbit despre decizia ei de a povesti despre experiențele „oribile” în noua sa carte de poezie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 noiembrie 2023, 8:17

Actrița, în vârstă de 37 de ani, care s-a logodit cu Machine Gun Kelly din ianuarie 2022, a scris o carte de poezii pe care a intitulat-o Pretty Boys Are Poisonous. Vorbind la Good Morning America, Megan a povestit despre legăturile ei din trecut cu niște oameni cunoscuți despre care „nimeni nu știe”.

Megan Fox a dezvăluit că a avut „mai multe relații abuzive”

„Am fost conectată public doar cu câțiva oameni. Dar am împărtășit energie cu oameni care erau îngrozitori și, de asemenea, foarte faimoși. Oameni foarte celebri, dar nimeni nu știe că am avut o relație cu ei”.

Megan a recunoscut că a simțit nevoia să înceapă să scrie poezie despre experiențele ei trecute. Acestea erau ceva „ceva din interiorul meu care trebuia să iasă la iveală ca să nu mă îmbolnăvească”.

Fox a confirmat că o parte din carte este „cu siguranță o metaforă” a modului în care a fost tratată la Hollywood. Cu toate acestea, ea a subliniat și că: „Nimic nu este ceea ce aș numi fictiv, toate acestea sunt experiențe de viață, reale, pe care le-am avut”.

Megan Fox, pe o canapea neagră, cu volumul de poezii pe care l-a scris
Vedeta a vorbit despre decizia ei de a povesti despre experiențele „oribile” în noua sa carte de poezie / Profimedia Images
Reclamă

„Aceasta nu este o expunere pe care am scris-o sau un memoriu. Dar de-a lungul vieții mele, am fost în cel puțin o relație abuzivă fizic. Am avut mai multe relații foarte abuzive din punct de vedere psihologic.”

Ea a continuat: „Am scris o mulțime de lucruri care nu au fost incluse în carte. Am spus că acestea sunt numai pentru Dumnezeu. Unele dintre ele sunt prea mult atunci când ești o persoană cunoscută”.

„Dacă aș fi avut libertatea de a fi doar poet și oamenii nu ar fi vrut să se implice prea mult în viața mea personală, aș fi inclus mai multe articole de acest fel.”

Reclamă

În timpul interviului, ea a explicat, de asemenea, cum avortul spontan „foarte dificil” i-a trimis pe ea și pe Machine Gun Kelly, pe numele real Colson Baker, într-o „călătorie foarte sălbatică împreună și separat”.

„Nu am mai trecut prin așa ceva până acum în viața mea. Am trei copii”, a spus ea într-un segment preînregistrat în emisiune.

„Așa că a fost foarte dificil pentru amândoi. Ne-a trimis într-o călătorie foarte sălbatică împreună și separat. Am încercat să înțelegem ce înseamnă asta și de ce s-a întâmplat asta.”

Megan Fox, despre sarcina pe care a pierdut-o la 10 săptămâni

Megan a fost căsătorită cu Brian Austin Green din 2010 până în 2021.

Vedeta, care are trei copii, Noah Shannon, 11 ani, Bodhi Ransom, nouă ani și Journey River, în vârstă de șapte ani, împreună cu fostul ei soț Brian Austin Green, a scris despre o ecografie a unei fetițe de 10 săptămâni în noua sa carte.

Rândurile dintr-o poezie sunt următoarele: „Vreau să te țin de mână / să-ți aud râsul. Dar acum / trebuie să-ți spun / la revedere”.

Ea mai scrie: „Voi plăti orice preț. Spune-mi te rog. Care este răscumpărarea / pentru sufletul ei?”

În mai 2022, Machine Gun Kelly părea să se refere la pierderea lor când i-a dedicat interpretarea de la Billboard Music Awards a cântecului său Twin Flame lui Megan și a spus: „Și asta este pentru copilul nostru nenăscut”.

Actrița a spus că volumul de poezii este un mesaj adresat femeilor că nu trebuie să tacă, adăugând: „Oferă un loc elegant pentru durerea voastră de trăit. A o pune în artă o face utilă altor oameni. Așa nu vor mai fi nevoiți să ducă suferința pe cont propriu”.

Megan și Kelly au făcut publică relația lor în iunie 2020. S-a întâmplat la doar o lună după ce s-a confirmat că ea s-a despărțit de soțul ei de atunci, Brian.

Divorțul dintre Megan și Brian a fost finalizat pe 15 octombrie 2021. Cu doar trei luni înainte ca ea să-și anunțe logodna cu Machine Gun Kelly.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×