Reclamă

Vedete care au purtat rochii decupate. Ele sunt femeile care adoră să-și expună silueta pe covorul roșu

Vara este aici și asta înseamnă că există nenumărate evenimente de covor roșu. Celebritățile au demonstrat că știu să-și aleagă ținute elegante, dar și îndrăznețe. Iată câteva vedete care au purtat rochii decupate. Ele sunt femeile care au adorat să-și expună silueta pe covorul roșu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2023, 7:44

Celebritpțile de la Hollywood știu cum să-și pună în valoare formele de invidiat. Aceste femei sunt remarcabile datorită încrederii pe care o au în propria imagine. Printre aceste femei se numără Kim Kardashian, Rita Ora, Julia Fox și multe altele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au purtat rochii decupate

Vedetele impresionează deseori cu alegerile pe care le fac. Ele sunt femei puternice și asumate, însă uneori rochiile lor sunt considerate a fi mult prea îndrăznețe. În ultimul an, rochiile decupate au intrat tot mai mult în trend.

În prezent, acestea sunt la modă și se află printre primele opțiuni ale vedetelor de la Hollywood. Dacă ești pasionată de rochiile îndrănețe, atunci te invităm să descoperi și rochiile cu spatele gol. Acestea sunt extrem de feminine și lasă loc imaginației.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a purtat destul de recent o rochie decupată. Diva a optat pentru o rochie care i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat la sală, dar și o parte a zonelor intime.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-o ținută neagră îndrăzneață
Kim Kardashian și-a lăsat la vedere zonele intime la nunta fostei sale asistente / Profimedia Images

Rochia pe care a ales-o a fost purtată la nunta fostei sale asistente. Mulți au criticat-o pentru că a ales o astfel de rochie la un eveniment atât de important.

Reclamă

Rita Ora

Rita Ora a început să poarte ținute decupate după ce a făcut multe antrenamente la sală. În trecut, artista nu obișnuia să-și lase silueta atât de mult la vedere. Cu toate acestea, artista a decis să-și dedice mult mai mult timp pentru a ajunge la cea mai bună formă a sa. Acum se mândrește cu fizicul său și nu ratează nicio ocazie pentru a-l expune.

Rita Ora într-o ținută all black în timp ce se plimbă prin Londra
Rita Ora a mers singură la o petrecere privată din Londra / Profimedia Images

Kendall Jenner

Kendall Jenner adoră să poarte rochii decupate. Cea mai recentă ținută decupată a purtat-o la petrecerea care s-a organizat după Met Gala 2023.

Kendall Jenner în timp ce sosește într-o rochie transparentă la petrecerea ținută după Met Gala 2023
Kendall Jenner este adepta ținutelor îndrăznețe / Profimedia Images

Kendall Jenner preferă ținutele mulate, dar și decupate. Modelul muncește din greu pentru a avea silueta perfectă.

Julia Fox

Julia Fox și-a dorit dintotdeauna să iasă în evidență și-a ales rochii care să atragă atenția asupra sa. În timpul relației sale cu Kanye West, Julia obișnuia să poarte ținute decupate, fără lenjerie intimă.

Julia Fox în timp ce pozează într-o rochie neagră care i-a lăsat la vedere părțile intime la Independet Spirit Awards
În ciuda temperaturilor scăzute, Julia a încins atmosfera cu o rochie neagră care i-a lăsat la vedere părțile intime / Profimedia Images

Julia a declarat într-un interviu din trecut că a slăbit șapte kilograme după ce a început să se întâlnească cu Kanye West.

Heidi Klum

Heidi Klum se bucură de vârsta de 50 de ani și nu ezită să poarte rochii decupate. La Festivalul de Film de la Cannes, Heidi a optat pentru o rochie galbenă,  decupată în zona bustului, dar și în zona abdomenului. Modelul internațional știe cum să-și pună în valoare frumusețea naturală. Bustul generos a fost cu greu acoperit de rochia sa.

Heidi Klum, într-o rochie spectaculoasă, galbenă, pe covorul roșu de la Cannes
Chiar dacă Heidi a fost destul de îndrăzneață pe covorul roșu, ea a trecut cu discreție peste incident / Profimedia Images

Noah Cyrus

Noah Cyrus a atras toate privirile asupra sa atunci când a optat pentru o rochie neagră cu un decupaj amplu în zona bustului. Bustul generos i-a fost acoperit doar de un lanț negru. Cântăreața a fost la un pas de un accident vestimentar.

Noah Cyrus într-o rochie neagră care i-a lăsat la vedere bustul
Noah a avut o apariție sexy pe covorul roșu / Profimedia Images

Paris Hilton

Paris Hilton adoră să poarte rochii cu decupaj. Este una dintre vedetele care au purtat rochii decupate la evenimente publice. Aceasta este sigură pe imaginea sa și nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în valoare silueta.

Paris Hilton într-o rochie neagră cu decolteu alături de Carter Reum la LACMA Art+Film Gala 2022
Paris Hilton și-a expus silueta de invidiat într-o rochie cu un decupaj superb / Profimedia Images

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este considerată a fi femeia cu cel mai frumos bust natural. Diva poarte deseori rochi transparente sau care să-i pună în valoare bustul generos. Emily a purtat o rochie transparentă, cu decupaj, la petrecerea ținută după evenimentul Met Gala 2023.

Emily Ratajkowski într-o rochie neagră transparentă la Met Gala 2023
Emily Ratajkowski a impresionat într-o ținută îndrăzneață / Profimedia Images

Megan Fox

Megan Fox a trecut printr-o perioadă tumultoasă în relația sa cu Machine Gun Kelly. Cu toate acestea, modelul a știut întotdeauna cum să iasă dintr-o situație dificilă.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, în timp ce stau îmbrățișați, pe covorul roșu la Premiile Billboard 2021
Megan Fox și Machine Gun Kelly au sărbătorit recent un an de când formează un cuplu / Profimedia Images

La petrecerile cu covor roșu, Megan a purtat deseori rochii cu decupaj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×