Reclamă

Megan Fox s-a fotografiat într-un costum de baie sexy. Mesajul transmis de logodnicul ei, Machine Gun Kelly

Megan Fox s-a fotografiat într-un costum de baie sexy în timp ce stătea pe ramurile unui copac. Imaginile cu actrița au făcut înconjurul lumii și au stârnit milioane de reacții. Machine Gun Kelly, logodnicul vedetei, a transmis public un mesaj incitant.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 18 iulie 2023, 6:15

Înainte să posteze fotografiile din cadrul pictorialului realizat într-o pădure, Megan Fox a decis să împărtășească un gând personal. Vedeta a împlinit 37 de ani în urmă cu două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox s-a fotografiat într-un costum de baie sexy

Sexy și misterioasă. Așa apare Megan Fox în cea mai nouă ședință foto pe care a făcut-o într-o pădure. Costumul de baie pe care a ales să-l poarte i-a evidențiat trupul de zeiță. Totodată, culoarea acestuia i-a făcut pe unii dintre fani să vadă legătura strânsă pe care ea o are cu natura. De altfel, acest aspect se înțelege și din mesajul care a însoțit postarea ei de pe social media. Pădurea este cel mai vechi prieten al meu“, a scris fotomodelul pe contul său de Instagram.

În unele imagini se observă cum a ales să acopere tatuajul dintr-o zonă intimă, dedicat fostului ei soț, Austin Green. Desenul nou realizat peste cel vechi este reprezentat de un șarpe și flori. Proprietarul salonului de tatuaje unde actrița a ales să facă schimbarea i-a dezvăluit micul secret într-o postare, conform publicației Seventeen.

Tatuaj de acoperire pentru @meganfox 🐍. Am reușit să ascund complet vechiul tatuaj sub noul șarpe și florile pe care ea și le-a dorit… Sunt foarte recunoscător pentru toată oportunitatea pe care mi-a oferit-o (…) ✌️. Mulțumesc pentru încredere, @meganfox ✨“ este mesajul care a însoțit postarea de mai jos a salonului de tatuaje din Los Angeles.

Reclamă

Mesajul transmis de logodnicul lui Megan Fox, Machine Gun Kelly

Imaginile în care Megan Fox apare într-un costum de baie sexy pe ramurile unui copac au atras atenția și logodnicului ei, care i-a lăsat un comentariu incitant. Dacă așa arătă un animal sălbatic, eu l-aș lăsa să mă sfâșie, a scris Machine Gun Kelly la postarea partenerei sale.

Reclamă

Mesajul transmis de rapper vine în condițiile în care el nu a mai postat pe social media nimic ce ar avea legătură cu viața lui amoroasă. „Tăcerea“ artistului se petrece după ce au apărut zvonuri că ar fi înșelat-o pe Magan Fox, au titrat jurnaliștii de la marca.com.

În februarie, actrița a creat impresia că ea și Machine Gun Kelly trec printr-o perioadă dificilă. Megan Fox a postat atunci două versuri din melodia „Pray You Catch Me“, lansată de Beyoncé. Este vorba despre: Tu poți gusta necinstea / Ea este peste tot în respirația ta.

De altfel, tot în acea perioadă, cei doi logodnici au fost fotografiați la ieșirea dintr-un cabinet de consiliere matrimonială, aflat în California. Iar atmosfera dintre ei nu era deloc una armonioasă. Presa de peste ocean a relatat atunci că Megan Fox și Machine Gun Kelly au petrecut două ore și jumătate în interiorul clădirii.

Un apropiat din anturajul cuplului celebru a dezvăluit la acea vreme că actrița a renunțat să mai poarte inelul de logodnă în urma unei discuții aprinse. „S-a certat“ cu rapperul și „este foarte supărată“, a declarat sursa pentru cei de la People. În plus, vedeta a participat singură la Vanity Fair Oscar Party 2023, iar decizia aceasta a alimentat zvonurile privind o posibilă despărțire de MGK, așa cum mai este cunoscut rapperul american. Într-o postare făcută pe Instagram la sfârșitul lui februarie, actrița a negat zvonurile legate de infidelitatea logodnicului ei.

Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au cunoscut în 2020 în timpul filmărilor pentru „Switchgrass in March“. Ei au dezvăluit că formează un cuplu în iulie 2020, iar logodna s-a petrecut anul acesta, în ianuarie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×