Reclamă

Ținutele vedetelor de la American Music Awards 2022. Cum au pozat artiștii pe covorul roșu

Ținutele vedetelor de la American Music Awards 2022 au atras privirile tuturor celor prezenți. Artiștii s-au revăzut pe covorul roșu și s-au bucurat să fie recompensați pentru eforturile lor. Taylor Swift a primit cea mai prestigioasă distincție de la ceremonie și a fost numită ”artista anului” la American Music Awards 2022.

Publicat: 21 noiembrie 2022, 11:53

Gala de decernare a premiilor s-a desfășurat în Los Angeles. Câștigătorii au fost aleși în urma voturilor exprimate de către fanii din lumea întreagă. Taylor Swift, dar și alți artiști, au plecat acasă cu o mulțime de premii. Ținutele alese de vedete au fost desprinse din filme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele vedetelor de la American Music Awards 2022

Celebritățile s-au întrecut și anul acesta în ținutele pe care le-au ales. Artiștii internaționali au ales ținute care să le pună în valoare imaginea. Cântăreți și cântărețe au pășit pe covorul roșu și au pozat încrezători. Câștigătorii serii s-au bucurat și de premiile pe care le-au primit. Vezi aici lista completă a câștigătorilor de la American Music Awards 2022.

Taylor Swift

Taylor Swift a fost surpriza serii. Cântăreața se află din nou pe culmile succesului. Cel mai recent album al său a prins foarte bine la public, iar Taylor a plecat și de această dată cu o mulțime de premii acasă. Ținutele vedetelor de la American Music Awards 2022 i-au luat pe toți prin surprindere, însă Taylor a dat dovadă de stil și eleganță în costumul pe care l-a ales.

Taylor Swift într-un costum auriu cu paiete la American Music Awards 2022
Taylor Swift a pozat într-un costum cu paiete / Profimedia Images
Reclamă

Salopeta cu spatele gol i-a pus foarte bine în evidență silueta de invidiat. Cântăreața a ținut și un discurs de mulțumire pentru fanii care și-au arătat susținerea față de ea. Diva s-a aflat printre mari câștigători și n cadrul premiilor MTV EMAs 2022.

Anitta

Cântăreața Anitta și-a făcut apariția într-o ținută elegantă. Vedeta a optat pentru o rochie superbă, cu trenă. În partea de sus a purtat un corset auriu, în timp ce în partea de jos a avut o trenă amplă. Vedeta a pozat plină de încredere pe covorul roșu.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Anitta a ales o rochie cu un corset auriu și trenă albă la American Musci Awards 2022
Anitta este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Brazilia / Profimedia Images

Supriza ținutei sale a constat în partea din spate a rochiei pe care a ales-o. Dva și-a lăsat la vedere spatele frumos la vedere. Aceasta s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o din partea fotografilor prezenți.

Bebe Rexha

Bebe Rexha a avut din nou o apariție surprinzătoare. Cântăreața a ales o rochie roșie cu umerii bufanți. În partea de jos a ales să accesorizeze o pereche de cizme înalte din piele.

Bebe Rexha într-o rochie roșie la American Music Awards 2022
Bebe Rexha a ales o ținută care să-i pună în valoare silueta / Profimedia Images

Ținuta a fost complet diferită de cea purtată la gala MTV EMAs 2022, acolo unde a ales o rochie albastră. Vedeta alege rochii care să nu-i scoată în evidență formele voluptoase. Aceasta optează pentru rochii care să mascheze kilogramele pe care le-a acumulat în ultima vreme.

Machine Gun Kelly

Iubitul frumoasei Megan Fox a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare. Artistul a ales să poarte un costum excentric la gala American Music awards. Acesta a optat pentru un costum din două piese din care au ieșit țepi impunători. Imaginea sa i-a luat complet prin surprindere pe fanii prezenți.

Machine Gun Kelly într-un costum violet la American Music Awards 2022
Machine Gun Kelly a avut o apariție extentrivă / Profimedia Images

Mulți s-au întrebat dacă artistul a putut sta jos, întrucât costumul său a fost unul destul de incomod. În ciuda sacrificiilor pe care le-a avut de făcut, Machine Gun Kelly a demonstrat că nimic nu stă în calea dorinței sale e a avea o apariție legendară, scrie theams.com.

Kali Uchis

Kali Uchis este o altă artistă care a optat pentru o rochie într-o nuanță de roșu. Vedeta internațională a optat pentru o rochie cu roset.

Kali Uchis într-un rochie roșie la American Music Awards 2022
Kali Uchis a ales o rochie roșie pentru evenimentul American Music Awards 2022 / Profimedia Images

Piesa de rezistență a fost reprezentată de gluga pe care diva a ales-o.. Aceasta a optat pentru o glugă cu pene. Machiajul a fost unul de seară, iar apariția sa a rămas în memoria celor prezenți. O astfel de ținută cu greu poate fi uitată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×