Reclamă

Megan Fox a revenit pe Instagram. Vedeta a clarificat că nu este vorba despre infidelitate în despărțirea de Machine Gun Kelly

Megan Fox a revenit pe Instagram. Vedeta a clarificat că nu este vorba despre infidelitate în despărțirea de Machine Gun Kelly. „Nu a existat nicio interferență a unei terțe părți în această relație de niciun fel”, a scris Megan Fox pe Instagram.

Publicat: 21 februarie 2023, 7:41

Actrița, în vârstă de 36 de ani, și-a reactivat contul de pe platforma de socializare duminică. Ea a distribuit o postare în care menționează că nu a fost vorba de nicio infidelitate în relația ei cu Machine Gun Kelly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile ea a șters toate fotografiile cu ea și cu artistul în vârstă de 32 de ani de pe profilul ei. Ulterior și-a eliminat în întregime contul de pe platformă.

Megan Fox a revenit pe Instagram

„Nu a existat nicio interferență a terților în această relație de niciun fel. Aceasta include, dar nu se limitează la… oameni reali, roboți AI sau demoni succubi”, a scris Fox.

„Deși urăsc să vă citesc știrile aleatorii fără temei. Ele ar fi fost scrise mult mai precis de ChatGPT. Trebuie să lăsați această poveste să moară și să lăsați toți acești oameni nevinovați în pace acum”, a continuat ea.

Actrița și-a șters contul de Instagram săptămâna trecută la câteva ore după ce a distribuit o postare în care a sugerat o potențială despărțire între ea și Kelly, pe numele lui real Colson Baker.

Reclamă

În acea postare, Fox a încărcat o serie de fotografii cu ea și un videoclip cu un plic ars. Ea a subtitrat-o cu versuri de pe albumul lui Beyoncé, Lemonade, din 2016, scriind: „Poți gusta necinstea/ îți este peste tot respirația”.

În secțiunea de comentarii a ultimei postări a lui Fox înainte de a-și șterge contul, un fan a sugerat că Kelly a fost infidel în relația de cuplu.

Reclamă

Ce se spune despre despărțirea dintre cei doi

Fox a lipsit recent de la Sports Illustrated Super Bowl Party, unde Kelly a cântat, a declarat o sursă pentru People. Cei doi au participat în schimb la petrecerea lui Drake, care a avut loc cu o seară înainte.

O sursă a declarat pentru People că Fox a fost „foarte supărată” pe MGK după o ceartă în weekend. Sursa a spus că actrița nu a vorbit cu logodnicul ei în urma disputei.

„Megan este foarte supărată. Au avut o ceartă în weekend și Megan nu va mai vorbi cu el”, a spus sursa.

„Nu au anulat oficial logodna. Megan și-a dat jos inelul”, a adăugat sursa. S-a mai menționat că, deși cuplul „a avut probleme în trecut, lucrurile par destul de serioase de data aceasta”.

Reprezentanții lui Fox și ai lui Kelly nu au dat până acum nicio declarație în privința despărțirii dintre cei doi.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului indie Midnight in the Switchgrass în martie 2020. Și-au confirmat relația în luna iulie a acelui an. Ulterior, Kelly a cerut-o pe Fox în căsătorie în ianuarie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×