Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly au luat o pauză de la relația lor. Planurile de nuntă au fost amânate

Megan Fox și Machine Gun Kelly au luat o pauză de la relația lor. Cei doi au decis să-și amâne planurile de nuntă. Apropiații cuplului au făcut mai multe declarații despre ce se întâmplă în viața celor doi logodnici.

Publicat: 23 martie 2023, 11:30

Megan Fox pare că este indecisă cu privire la relația pe care o are cu Machine Gun Kelly. Deși recent a declarat că ea și Kelly nu sunt separați, cele mai noi informații afirmă contrariul. Conform publicației Marca, Fox și Kelly au luat o pauză de la relația pe care o au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox și Machine Gun Kelly au luat o pauză de la relația lor

Megan Fox și Machine Gun Kelly și-a început relația în anul 2022. Cei doi s-au logodit la scurt timp, iar povestea lor de dragoste ținea primele pagini ale presei internaționale. Cu toate acestea, în ultima perioadă au exista probleme și tensiuni între Fox și logodnicul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta revistei GQ British
Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună pentru coperta unei reviste și le-au oferit fanilor câteva pictoriale deosebite care să le reflecte perfect povestea intensă de dragoste / Profimedia Images

Deși Megan Fox a fost cerută în căsătorie de către Kelly într-un cadru intim și romantic, pare că artistul a călcat greșit în relație, fiind acuzat de infidelitate.

Reclamă

Apropiații cuplului au făcut mai multe declarații despre relația din prezent a celor doi. Fox și Kelly nu vor să se mai vadă o perioadă. Se pare că există un prieten apropiat care petrece timp atât cu Fox, cât și cu Kelly. Sursa a oferit informații publicației PageSix.

”Uneori sunt foarte reci unul cu celălalt, iar apoi se împacă rapid. Povestea lor de iubire a devenit destul de vulnerabilă. În momentul acesta nu se mai văd, dar încă își scriu mesaje zilnic”.

Decizia a fost luată după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Machine Gun Kelly i-ar fi fost infidel partenerei sale. Megan Fox nu a vrut să creadă zvonurile din presa internațională și a încercat să-l apere pe Kelly într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare.

Reclamă

Cu toate acestea, neînțelegerile dintre Fox și logodnicul său s-au întețit.

Megan Fox nu mai poartă inelul de logodnă

Deși Megan Fox nu a dat crezare zvonurilor potrivit cărora ar fi fost înșelată, aceasta pare decisă să nu-și ierte partenerul cu ușurință. Vedeta internațională a participat singură la petrecerea organizată de Vanity Fair și s-a distrat în compania prietenelor sale.

Publicațiile internaționale au remarcat faptul că diva a renunțat la inelul său de logodnă. Bijuteria superbă a dispărut de pe degetul actriței. Conform apropiaților celor doi logodnici, planurile de nuntă au fost și ele amânate.

Nunta nu mai intră în discuție în această perioadă agitată. Nimeni nu cunoaste în acest moment ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi. Fox nu a vrut să ofere informații privind relația sa cu Kelly.

”Nu și-au rezolvat încă problemele. Încearcă să discute fiecare problemă și să înțeleagă ce s-a întâmplat. Cei mai mulți dintre noi credem că s-a terminat totul între ei. Totuși, niciunul nu pare pregătit să-și asume o decizie definitivă”, au declarat apropiații celor doi.

Între timp, Megan Fox și-a șters de pe contul său de Instagram toate postările cu Machine Gun Kelly. Vedeta a renunțat la fotografiile pe care le-au făcut împreună de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×