Reclamă

Megan Fox a participat singură la Vanity Fair Oscar Party 2023. Machine Gun Kelly nu și-a însoțit logodnica

Megan Fox a participat singură la Vanity Fair Oscar Party. Vedeta internațională a purtat o rochie neagră cu un decolteu amplu. Machine Gun Kelly a ales să nu-și însoțească logodnica la marele eveniment. Sursele apropiate cuplului spun că între cei doi există neînțelegeri.

Publicat: 16 martie 2023, 6:41

Megan Fox a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu. Cu toate acestea, vedeta nu s-a putut bucura în totalitate de evenimentul impresionant. Aceasta nu a venit acompaniată de cel pe care îl iubește. Între ea și Machine Gun Kelly au existat multe tensiuni în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox a participat singură la Vanity Fair Oscar Party 2023

Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost mereu în atenția publicului larg. Povestea lor de iubire a fost una pasională, iar cei doi nu s-au ferit niciodată de camerele de fotografiat. Cu toate acestea, în ultima vreme au fost văzuți tot mai rar împreună.

Vezi mai multe imagini cu Megan Fox în Galeria Foto!

S-a zvonit faptul că cei doi sunt în pragul despărțirii. Apropiații cuplului au făcut noi dezvăluiri despre modul în care a evoluat relația lor. Megan Fox a venit singură la Vanity Fair Oscar Party 2023. Apropiații vedetei spun că ea și Kelly încearcă să-și rezolve problemele în această perioadă.

Reclamă

În timp ce Megan se distra la petrecerea de la Vanity Fair, logodnicul său era ocupat cu susținerea unui concert în California.

Fanii au observat faptul că Megan a pozat pe covorul roșu fără inelul său de logodnă. Vedeta a optat pentru o rochie neagră elegantă la care a asortat un colier cu diamante și un inel superb. Totuși, inelu de logodnă al divei a lipsit, după cum relatează publicația People.

Megan a părut fericită la petrecerea care a ținut până dimineața. Aceasta a fost înconjurată pe tot parcursul serii de prietenii săi. Vedeta a încercat să nu se gândească la problemele pe care le are în relația cu logodnicul său. Chiar și Hailey Bieber a venit singură la petrecerea ținută după Gala Premiilor Oscar.

Reclamă

Ce se întâmplă între Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox a revenit pe Instagram. Vedeta a luat o pauză îndelungată și și-a șters toate fotografiile. Diva nu mai are nicio poză cu logodnicul său. În presa internațională au început să circule zvonuri despre infidelitatea lui Machine Gun Kelly.

Totuși, Fox și-a dorit să clarifice lucrurile pentru urmăritorii săi. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele sociale. ”Nu există nicio interferență a unei terțe părți în această relație”, a scris Megan pe contul său de Instagram.

În ciuda faptului că Fox a negat faptul că iubitul său i-ar fi fost infidel, diva a ales să participe singură la petrecerea dată după Gala Premiilor oscar. Inelul de logodnă al actriței a lipsit și el. Prietenii lui Fox au făcut și ei câteva declarații.

”Nu au terminat încă de rezolvat lucrurile. Încă încearcă să-și rezolve problemele și să înțeleagă ce s-a întâmplat. Cei mai mulți dintre noi credem că s-a terminat totul între ei. Însă pare că nu sunt pregătiți să-și asume o despărțire definitivă.”

Machine Gun Kelly și-a șters și el o parte din postările de pe Instagram. Fotografiile cu el și Fox sunt tot mai rare pe profilul artistului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×