Reclamă

Valentina Pinault a strălucit la Vanity Fair Oscar Party 2023. Adolescenta a venit la eveniment alături de mama sa, Salma Hayek

Valentina Pinault a strălucit la Vanity Fair Oscar Party 2023. Salma Hayek este o mamă mândră care a venit însoțită de fiica sa la petrecerea anuală a Oscarurilor organizată de Vanity Fair la Centrul Wallis Annenberg din Beverly Hills.

Publicat: 14 martie 2023, 12:45

Actrița, în vârstă de 56 de ani, și-a făcut apariția într-o rochie argintie cu paiete, care pica ca turnată pe fiecare centimetru din silueta ei incredibilă. Bustul generos a fost și el scos în evidență, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pinault a strălucit la Vanity Fair Oscar Party 2023

Rochia ei strălucitoare prezenta detalii din dantelă neagră, precum și un șliț adânc. Actrița și-a completat look-ul cu un inel uriaș cu diamante.

Salma și-a accentuat trăsăturile care sfidează vârsta cu machiaj și și-a purtat părul în bucle largi, scrie DailyMail.

Între timp, Valentina, de 15 ani, pe care actrița o are cu soțul François-Henri Pinault, a arătat superb într-o rochie roz închis.

Rochia era compusă dintr-un corset, dar avea și detalii cu volane și o trenă lungă. Valentina și-a purtat părul coafat în bucle lejere și-a pus lucrurile esențiale pentru seară într-o geantă argintie.

Reclamă

La Oscar, cele două au mers pe covorul de culoarea șampaniei tot în rochii spectaculoase. Salma a purtat o rochie portocalie, în timp ce Valentina a arătat superb în roșu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Valetina Pinault, alături de mama sa, la petrecerea Vanity Fair 2023
Valentina Pinault a strălucit la Vanity Fair Oscar Party 2023. Adolescenta a venit la eveniment alături de mama sa, Salma Hayek / Profimedia Images
Reclamă

Filmul „Everything Everywhere All at Once” a fost marele câștigător al Premiilor Oscar 2023

Filmul „Everything Everywhere All at Once” a fost marele câștigător la Premiile Oscar 2023, luând acasă șapte premii.

Filmul american de comedie-dramă a fost cel mai mare câștigător al nopții la evenimentul cu un covor plin de vedete, câștigând la categoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu.

Vedetele filmului Michelle Yeoh, Jamie Lee Curtis și Ke Huy Quan au luat acasă premiile pentru actriță principală și, respectiv, pentru actriță în rol secundar și pentru cel mai bun actor în rol principal.

În discursul său de acceptare, Michelle a spus despre victoria ei că e ca un „far de speranță și de posibilități” pentru asiatici și i-a îndemnat pe cei care o urmăresc acasă să „viseze mare”.

Ea a spus: „Pentru toți băieții și fetițele care seamănă cu mine și se uită în seara asta. Acesta este farul speranței și al posibilităților. Aceasta este dovada că visezi mare și visele devin realitate. Doamnelor, nu lăsați pe nimeni să vă spună că sunteți depășite. Nu cedați niciodată. Mulțumesc Academiei, aceasta este istorie în devenire, mulțumesc”.

Între timp, cel mai bun actor într-un rol principal i-a revenit lui Brendan Fraser, care a plâns când și-a luat premiul pentru munca sa pentru The Whale.

El a spus: „Deci așa arată multiversul. Mulțumesc Academiei pentru această onoare și studioului nostru A24 pentru că a realizat un film atât de îndrăzneț. Sunt recunoscător lui Darren Aronofsky pentru că mi-a aruncat un colac de salvare creativ și m-a transportat la bordul navei bune „The Whale”. A fost scris de Samuel D. Hunter, care este farul nostru”.

Premiile Academiei de anul acesta au fost găzduite de Jimmy Kimmel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×