Reclamă

Brian Austin Green a vorbit despre problemele sale de sănătate. Actorul a fost imobilizat la pat timp de mai multe luni

Brian Austin Green a vorbit despre problemele sale de sănătate. Actorul a fost imobilizat la pat vreme de mai multe luni. Acesta a decis că este momentul să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi și să le explice prin ce a trecut în ultimii ani și cum s-a agravat starea sa de sănătate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 octombrie 2023, 7:33

Brian Austin Green este considerat unul dintre cei mai fermecători actori de la Hollywood. Fostul partener al lui Megan Fox a decis că este momentul să vorbească despre viața sa privată. Actorul s-ar fi confruntat cu „o boală misterioasă”, care i-a cauzat probleme de mai bine de patru ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brian Austin Green a vorbit despre problemele sale de sănătate

Actorul din Beverly Hills 20910 a dezvăluit faptul că a suferit cumplit în ultimii ani. Acesta a decis să fie deschis cu publicul în speranța că poveștile sale îi vor ajuta și pe ceilalți. Actorul a declarat că nu a știut că se confruntă cu probleme de sănătate. Simptomele sale nu au putut să-i ajute pe medici să-i pună un diagnostic concret.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„Nu puteam să merg. Mă mișcam de parcă aveam 90 de ani. Nu puteam vorbi în unele momente. Alteori îmi era imposibil să citesc sau să scriu. Am vrut să mă închid în casă și să nu mai fiu văzut de ceilalți”, a declarat actorul pentru ABC News.

Reclamă

Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost în cele din urmă diagnosticat cu colită ulceroasă, o boală inflamatorie a intestinului gros și cu vertij. Diagnosticul l-a primit acum aproximativ 10 ani, scrie presa de peste hotare.

Green spun că ani de zile a experimentat „simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral” din cauza ambelor afecțiuni de care suferea. Green susține că nu i-a fost deloc ușor să accepte diagnosticul pe care l-a primit.

„Am început să fac logopedie, kinetoterapie, terapie ocupațională. La început a fost totul doar pentru a-mi recăpăta controlul respirației, să-mi amintesc de unde să respir, să-mi amintesc din ce parte a gâtului și a corzilor vocale. A fost foarte greu până ce am început să vorbesc din nou”.

Reclamă

Actorul a mai declarat că a mers să vadă mai mulți experți medicali după ce a primit diagnosticul inițial. Green îi încurajează pe admiratorii săi să meargă să ceară mai multe opinii înainte de a acorda credit unui singur specialist. 

Cum s-a schimbat viața lui Brian Austin Green în ultimii ani

Brian Austin Green a pus familia și sănătatea pe primul loc în ultimii ani. După divorțul de Megan Fox, acesta a încercat să se concentreze mult mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru el. Actorul are alături de fosta sa parteneră trei copii.

El și Fox au adus pe lume trei copii minunați, iar actorul mai avea un fiu dintr-o relație anterioară. După divorț, Brain și-a refăcut viața alături de Sharna Burgess.

Cei doi au anunțat în anul 2022 faptul că așteaptă primul lor copil împreună. Actorul a trecut prin momentele dificile cu ajutorul familiei și al partenerei sale. Brain și Sharna au încercat să-și țină relația ferită de ochii curioșilor.

Aceștia au postat rar imagini pe conturile lor de social media. Sharna a încercat să-i fie sprijin lui Brian și să-l ajute să treacă peste orice moment dificil. Actorul se poate mândri acum cu o familie frumoasă și cu o soție minunată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×