Reclamă

Megan Fox a strălucit într-o rochie albă. Vedeta a pozat alături de Machine Gun Kelly la petrecerea GQ Men of the Year

Megan Fox a strălucit într-o rochie albă. Vedeta a pozat alături de Machine Gun Kelly la petrecerea GQ men of the Year. Actrița a atras toate privirile asupra siluetei sale fără cusur. Megan a demonstrat că este o femei asumată în tot ceea ce face.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 noiembrie 2023, 7:35

Megan Fox nu s-a temut de privirile curioșilor. Vedeta a ales o ținută sexy care nu a lăsat loc imaginației. Partenera lui Machine Gun Kelly a venit să-și susțină iubitul la petrecerea privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox a strălucit într-o rochie albă

Megan Fox și Machine Gun Kelly pozează din nou împreună. După ce s-a scris că cei doi ar fi luat o pauză de la relație și ar fi rupt logodna, acum apar din nou ținându-se de mână. De data aceasta au participat la un eveniment private.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Megan Fox într-o rochie albă și Machine Gun Kelly într-un palton din piele la GQ Men of The Year
Megan Fox și Machine Gun Kelly au pozat împreună la petrecerea GQ Men of the Year / Profimedia Images

Machine Gun Kelly a fost tandru cu partenera sa și s-a asigurat că o ajută ori de câte ori are nevoie. Artistul a venit la marele eveniment într-un palton din piele și o pereche de pantaloni din același set. Megan, pe de altă parte, a optat pentru o ținută sexy.

Reclamă

Diva a ales să poarte o rochie albă, fără bretele. Rochia a avut un decolteu amplu și i-a pus divei în valoare bustul generos. Presa de peste hotare scrie că Megan este dispusă să-i ofere lui Machine Gun Kelly o a doua șansă. Cei doi îndrăgostiți ar putea să-și reia povestea de iubire.

Totul se întâmplă la scurt timpul după ce actrița a lansat o carte de poezii. În cartea sa a ales să vorbească despre relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. Tot în cartea sa a povestit și despre o sarcină pe care a pierdut-o la 10 săptămâni.

Actrița a rămas profund marcată de acel moment. Fanii și-au arătat susținerea față de vedetă în mediul online.

Reclamă

Tot în mediul online mulți dintre susținătorii artistei și-au arătat nemulțumirea față de decizia acesteia de a relua povestea de dragoste cu Machine Gun Kelly. 

Megan Fox a vorbit despre relațiile din trecut în noua sa carte

Megan Fox a decis să rupă tăcerea și să povestească despre relațiile sale din trecut. Vedeta a dat detalii în noua sa carte.

Actrița, în vârstă de 37 de ani, s-a logodit cu Machine Gun Kelly în anul 2022. În ciuda faptului că a lăsat impresia unei povești fericite de iubire, megan spune că nu a fost mereu încântată de situațiile sale amoroase.

„Am fost conectată în mod public cu puțini oameni, dar am împărtășit energie cu oameni care erau îngrozitori și, de asemenea, foarte celebri. Oameni foarte frumoși, dar nimeni nu știe că am avut relații cu ei”.

Nimic din ce am scris nu aș numi fictiv, toate acestea sunt experiențe din viața reală, pe care le-am trăit la un moment dat”, a spus artista într-un interviu recent. Vedeta a vrut să scoată adevărul la iveală și să nu se mai ascundă.

„Este o expunere pe care am scris-o. De-a lungul vieții mele am fost în cel puțin o relație abuzivă fizic. Ama vut multe relații abuzive din punct de vedere psihologic. Am scris multe lucruri. Aș fi putut scrie mult mai multe dacă nu eram o persoană publică și eram doar o poetă”, declara Megan într-un interviu recent.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×