Reclamă

Suki Waterhouse a fost fotografiată cu un inel pe deget. Vedeta și actorul Robert Pattinson așteaptă primul lor copil

Suki Waterhouse a fost fotografită cu un inel pe deget. Vedeta și actorul Robert Pattinson așteaptă primul lor copil. Bijuteria a stârnit zvonuri de logodnă după ce Waterhouse a fost văzută purtându-o pe mâna stângă. De obicei acolo se poartă un inel de logodnă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 decembrie 2023, 7:53 / Actualizat: 20 decembrie 2023, 12:46

Actorul, în vârstă de 37 de ani, și iubita sa, în vârstă de 31 de ani, au fost văzuți plimbându-se prin Londra. Fotografiile cu cei doi au fost publicate de TMZ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suki Waterhouse a fost fotografită cu un inel pe deget

Zvonurile despre logodnă vin după ce Waterhouse a dezvăluit că este însărcinată în timp ce cânta pe scena de la Festivalul Corona Capital din Mexic. Într-un videoclip realizat de fani, postat pe X (fostul Twitter), ea s-a adresat publicului: „Sunt foarte strălucitoare astăzi pentru că m-am gândit că ți-ar putea distrage atenția de la altceva ce se întâmplă”.

Apoi a deschis haina pe care o purta peste rochia ei pentru a dezvălui o burtică de gravidă. Ea a stârnit urale și aplauze din partea mulțimii. „Nu sunt sigură dacă funcționează”, a adăugat ea în glumă.

Inelul cu diamant de pe mâna lui Suki Waterhouse
Suki Waterhouse a fost fotografită cu un inel pe deget / Profimedia Images

O săptămână mai târziu, o sursă a declarat pentru PEOPLE că ea și Pattinson sunt „încântați” că vor avea primul lor copil. „Venirea unui copil este o bucurie absolută pentru ei”, a spus sursa despre cuplu. „Sunt încântați dincolo de cuvinte.”

Reclamă

O altă sursă a adăugat: „Sunt pregătiți pentru un copil și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Chiar dacă amândoi sunt profesioniști care lucrează foarte mult, acest lucru este ceva ce își doresc. Ei știu că viața lor se va schimba și sunt entuziasmați.”

Pattinson și Waterhouse au stârnit pentru prima dată zvonuri despre o poveste de iubire în 2018. Atunci au fost văzuți purtându-se tandru unul cu celălalt la Londra. O sursă a confirmat ulterior că într-adevăr se întâlneau.

Ce a spus celebrul actor despre iubita sa

Reclamă

Actrița Daisy Jones & The Six și alumul Twilight au fost relativ discreți de când au început să se întâlnească și au discutat despre relația lor doar de câteva ori de-a lungul anilor.

Întrebat despre relația sa de The Sunday Times în 2019, Pattinson a spus: „Dacă lași oamenii să intre, devalorizează ceea ce este dragostea”.

„Dacă un străin de pe stradă te-ar întreba despre relația ta, ai crede că este extrem de nepoliticos. Dacă pui un zid, se termină mai bine”, a adăugat actorul.

Cuplul și-a făcut recent debutul pe covorul roșu, participând la spectacolul Dior Men Fall 2023 din Giza, Egipt, la începutul lunii decembrie. Au mers braț la braț și au schimbat priviri tandre.

Pattinson a discutat și despre experiența vizionarii The Batman alături de Waterhouse într-un interviu din februarie 2022 la Jimmy Kimmel Live!

„Sunt destul de sigur că în mod normal nu îi place să se uite la filme cu supereroi”, a explicat el gazdei Jimmy Kimmel. „Doar văzând că îi captează atenția tot timpul, că îmi ține mâna strâns, m-a impresionat până la lacrimi.”

Căsătoria dintre ei va fi prima atât pentru Waterhouse, cât și pentru Pattinson. Actorul s-a întâlnit anterior cu colega sa din Twilight Kristen Stewart și, mai târziu, s-a logodit cu FKA Twigs după ce au avut o relație timp de doi ani.

Waterhouse s-a întâlnit cu Bradley Cooper timp de doi ani până la despărțirea lor din primăvara anului 2015. La scurt timp, ea a ieșit cu Diego Luna, dar au pornit pe drumuri separate în 2017.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×