Reclamă

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au avut prima apariție publică, după vestea cea mare. Cei doi au anunțat recent că vor deveni părinți

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au avut prima apariție publică, după vestea cea mare. Cei doi au anunțat recent că vor deveni părinți. Cei doi au fost fotografiați în preajma lui Taylor Swift.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 5:23

Modelul în vârstă de 31 de ani și actorul în vârstă de 37 de ani au fost văzuți alăturându-se bunei lor prietene Taylor Swift în New York. Toți trei au asistat la premiera din New York a filmului Poor Things.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au avut prima apariție publică

Comedia o are în rol principal pe Emma Stone, în timp ce prietena ei Margaret Qualley are și ea un rol secundar.

Suki și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă într-un top cu dungi albe. Articolul vestimentar cu nasturi avea dungi transparente care îi dezvăluiau formele, în timp ce decolteul îi evidenția bustul.

Ea a combinat articolul cu pantaloni albi largi și pantofi asortați. Vedeta a contrastat ținuta strălucitoare cu o jachetă groasă din piele neagră și o eșarfă lungă, drapată pe umeri.

Suki a optat pentru un machiaj minimalist și și-a purtat părul blond lăsat liber pe spate. Robert Pattinson a optat pentru un look mai casual decât cel al iubitei sale. Acesta avea o cămașă cu nasturi, roșu cu alb, pe care o purta deschisă pentru a dezvălui un tricou alb simplu pe dedesubt.

Reclamă
Suki Waterhouse, Robert Pattinson și Taylor Swift, în haine lejere, la premiera unui film
Suki Waterhouse și Robert Pattinson au avut prima apariție publică, după vestea cea mare / Profimedia Images

Actorul a purtat blugi negri și pantofi sport negri și și-a acoperit capul cu o șapcă neagră.

El și iubita sa, Suki, au putut fi văzuți ieșind dintr-un SUV negru când au ajuns la premieră. După ce filmul s-a terminat, ei au fost văzuți ieșind de la Teatrul DGA alături de Taylor.

Reclamă

Suki și Taylor sunt prietene încă din 2016, când au fost văzute asistând la un concert privat Kings of Leon în New York.

De atunci, Suki a devenit un membru obișnuit al echipei lui Taylor. În august, Taylor a spus într-un interviu acordat Ssense că Suki „este cea mai sălbatică persoană pe care o cunosc și în care aș avea încredere că păstrează orice secret”.

Suki și Pattinson formează un cuplu din anul 2018

Despre Suki și Robert s-a spus pentru prima dată în 2018 că formează un cuplu. Încă de atunci, ei și-au ținut relația în mare parte departe de lumina reflectoarelor.

Tot departe de ochii presei au ținut și faptul că vor deveni părinți, până recent. Modelul și cântăreața în vârstă de 31 de ani a urcat pe scena Festivalului Coronoa Capital din Mexic și a surprins mulțimea.

Într-un videoclip publicat de fani, postat pe X, Waterhouse, îmbrăcată într-o minirochie roz strălucitoare, o haină cu pene, cizme cu franjuri și colanți strălucitori, a spus: „Sunt foarte strălucitoare astăzi pentru că m-am gândit că ar putea distrage atenția de la altceva care se întâmplă”.

Ea a început să-și deschidă haina pentru a dezvălui burtica în creștere, în timp ce mulțimea a izbucnit în urale. „Nu sunt sigură dacă funcționează”, a adăugat ea în glumă înainte de a începe spectacolul muzical.

Într-un interviu pentru The Sunday Times în februarie 2023, Waterhouse a vorbit despre relația ei cu Pattinson.

„Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva. Se întâmplă de aproape cinci ani”, a spus ea, adăugând că nu trece niciodată mai mult de două luni fără să se vadă. „Am avut două zile libere zilele trecute și eram mai mult ca sigură că mă voi întoarce să-l văd.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×