Reclamă

Robert Pattinson a purtat o fustă la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Cum a pozat actorul din Batman pe covorul roșu

Actorul din Batman a avut o apariție surprinzătoare pe covorul roșu. Robert Pattinson a purtat o fustă la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Acesta și-a luat complet prin surprindere fanii din lumea întreagă. Recent a vorbit despre standardele de frumusețe de la Hollywood.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 12:07

Robert Pattinson purtat o ținută ”manifest” pe covorul roșu. Actorul devenit celebru pentru seria de filme Twilight nu se mai scunde de fanii săi din lumea întreagă. Acesta spune că actorii de sex masculin de la Hollywood trebuie să respecte niște standarde nerealiste de frumusețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Pattinson a purtat o fustă la Săptămâna Modei de la Paris 2023

Robert Pattinson este un bărbat elegant, cu o vastă experiență în lumea filmului. Actorul în vârstă de 36 de ani a fost invitat să participe la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Acesta a urmărit alături de alte vedete show-ul de fashion al casei de modă Dior.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Robert Pattinson a purtat o fustă la Săptămâna Modei de la Paris 2023
Robert Pattinson a pozat plin de încredere pe covorul roșu / Profimedia Images

Casa de modă a prezentat colecția de toamnă—iarnă 2023-2023 pentru bărbați. Fanii au fost uimiți de ținuta pe care Pattinson a ales-o. Actorul și-a făcut apariția într-o geacă de blană la care a asortat o pereche de cizme negre și o fustă cu paiete.

Reclamă

Fusta a fost piesa care a atras cel mai mult atenția asupra lui Robert. Acesta nu este primul actor celebru de la Hollywood care apare în fustă. Brad Pitt a avut o apariție asemănătoare în anul 2022 atunci când a fost prezent la premiera filmului Bulltet Train.

Pattinson a lucrat de-a lungul timpului cu mai multe case de modă celebre. Acesta a rămas fidel celor de la Dior, scrie publicația ETonline.com. După terminarea show-ului de fashion Pattinson a oferit mai multe declarații privind opinia sa despre moda în rândul bărbaților.

”Este o nebunie și este unor să cazi într-un tipar anume. Eu am avut multe probleme legate de imagine de-a lungul timpului. La început nu realizam acest lucru”.

Reclamă

Pattinson a povestit recent și despre parcursul său profesional ți despre modul în care a lucrat de-a lungul timpului la imaginea pe care o are.

Ce spune Robert Pattinson despre standardele de frumusețe de la Hollywood

Robert Pattinson a criticat standardele de frumusețe de la Hollywood. Actorul spune că persoanele de sex masculin sunt supuse unor așteptări nerealiste din partea producătorilor de film și nu numai. Acesta spune că a avut multe probleme de imaginea de-a lungul timpului, scrie Variety.com.

Deși are un fizic de invidiat, Pattinson s-a confruntat cu o mulțime de probleme pentru a-și menține imaginea perfectă.

”E foarte ușor să cazi într-o capcană. Să ajungi să-ți numeri caloriile zilnic până ce uiți complet de obiectivele tale. Am încercat să mă mențin prin toate metodele posibile. Totul se transformă într-o dependență și uiți să mai mănânci.”

”Am fost de multe ori obosit și am crezut că nu o să rezist. Au fost perioade în care am mâncat doar cartofi vreme de două săptămâni, ca o cură de detoxifiere. Mâncam doar cartofi fierți. ”

Robert Pattinson este foarte atent la ceea ce consumă. În prezent este mult mai atent la dieta pe care o are și la modul în care își aranjează mesele. Actorul spune că vrea să pună sănătatea pe primul loc și să rămână consecvent în rutina sa de exerciții fizice.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×