Reclamă

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight. Ce mesaj i-a transmis regizoarea actorului Robert Pattinson înainte de începerea filmărilor

Catherine Hardwicke a participat recent la un podcast în cadrul căruia a vorbit mai multe despre filmul Twilight. Aceasta a regizat seria de succes și s-a ocupat de alegerea cu atenție a actorilor care urmau să apără pe marile ecrane. Actrița principală, Kristen Stewart a povestiti și ea într-un interviu de anul trecut modul în care a influențat-o audiția producției de succes.

Publicat: 25 ianuarie 2022, 11:21

Primul film din seria succes a fost lansat în anul 2008 și a înregistrat un real succes. Cu toate că a  trecut mult timp de atunci, fanii seriei sunt încântați să afle de fiecare dată informații noi și povești din spatele camerelor. De data aceasta, a fost rândul regizoarei Catherine să dezvăluie câteva detalii mai puțin cunoscute.

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight

Între Kristen Stewart și actorul Robert Pattinson a existat o chimie specială încă din timpul audiției, a declarat recent regizoarea filmului Twilight. Aceasta a fost invitată la podcastul The Big Hit Show și a încercat să rememoreze primele momente în care i-a întâlnit pe actorii principali din seria de succes. Conform declarațiilor sale, Robert a fost atât de încântat de scena pe care urma să o joace alături de Kristen la audiție încât a căzut din patul pregătit pe platourile de filmare.

Vezi mai multe imagini cu Kristen Stewart și Robert Pattinson în Galeria Foto!

”Rob și Kristen au dat prima audiție într-un pat. Au avut de interpretat scena sărutului, iar el a căzut jos din pat imediat ce a sărutat-o pe Kristen. Îmi amintesc și acum de el. Avea părul proaspăt vopsit în negru, probabil pentru alt rol în care jucase, era ciufulit și mai avea de lucrat la sală pentru a ajunge la forma potrivită. M-am gândit încă de la început că s-ar putea ca lucrurile să nu meargă între ei.”

Reclamă

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight, dar și despre mesajul pe care i l-a transmis actorului Rob Pattinson după ce acesta s-a prezentat la audiții.

La vremea aceea, actrița principală Kristen Stewart avea doar 17 ani iar scenele intime erau interzise, ea fiind considerată minoră. Cu toate acestea, Robert nu a părut deranjat de avertizările regizoarei și a mers cu scena audiției până la capăt.

Ce a spus Kristen Stewart despre prima întâlnire avută cu Robert Pattinson

Reclamă

Nu doar regizoarea Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight și ce a însemnat acesta pentru ea. Actrița principală Kristen Stewart și-a exprimat și ea sentimentele cu privire la producția care a lansat-o în cariera de actriță, scrie publicația Variety.

Conform declarațiilor sale, Kristen a știut din prima clipă că Robert Pattinson trebuie să joace rolul lui Edward Cullen. Kristen avea să devină în franciza de succes iubita lui Robert interpretând-o pe frumoasa Bella Swan.

Prima dată când s-au întâlnit a fost chiar pe platourile de filmare în cadrul primei audiții a lui Robert. Acesta a avut de interpretat un moment intim în care urma să o sărute pe Kristen. A fost nevoie de o singură scenă pentru ca actrița principală, Kristen, să-și dea seama că Robert ”este alesul”.

”Pattinson avea o abordare diferită de a altor actori privind aceste scene. Era un tânăr inteligent și combina acest lucru cu o atitudine care la prima vedere părea deranjantă pentru unii.”

”Cu toate acestea, era decis să facă lucrurile să funcționeze perfect între mine și el. Am știut din prima clipă că el trebuie să joace alături de mine. Eram tineri și am făcut lucrurile așa cum am crezut că e mai bine. Nu spun că am fi făcut altfel acum, însă la acel moment așa am simți că e cel mai potrivit pentru scena pe care o interpretam.”

După premiera primului film Twilight, cariera actriței Kristen Stewart a continuat să evolueze. De altfel, fanii s-au bucurat să o vadă recent într-un rol cu totul diferit în producția Spencer, acolo unde actrița a interpretat-o pe Prințesa Diana. Asemănarea dintre cele două a reușit să-i impresioneze pe fanii din întreaga lume. Kristen a fost felicitată în repetate rânduri pentru o interpretare de succes.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×