Reclamă

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight. Ce mesaj i-a transmis regizoarea actorului Robert Pattinson înainte de începerea filmărilor

Catherine Hardwicke a participat recent la un podcast în cadrul căruia a vorbit mai multe despre filmul Twilight. Aceasta a regizat seria de succes și s-a ocupat de alegerea cu atenție a actorilor care urmau să apără pe marile ecrane. Actrița principală, Kristen Stewart a povestiti și ea într-un interviu de anul trecut modul în care a influențat-o audiția producției de succes.

Publicat: 25 ianuarie 2022, 11:21

Primul film din seria succes a fost lansat în anul 2008 și a înregistrat un real succes. Cu toate că a  trecut mult timp de atunci, fanii seriei sunt încântați să afle de fiecare dată informații noi și povești din spatele camerelor. De data aceasta, a fost rândul regizoarei Catherine să dezvăluie câteva detalii mai puțin cunoscute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight

Între Kristen Stewart și actorul Robert Pattinson a existat o chimie specială încă din timpul audiției, a declarat recent regizoarea filmului Twilight. Aceasta a fost invitată la podcastul The Big Hit Show și a încercat să rememoreze primele momente în care i-a întâlnit pe actorii principali din seria de succes. Conform declarațiilor sale, Robert a fost atât de încântat de scena pe care urma să o joace alături de Kristen la audiție încât a căzut din patul pregătit pe platourile de filmare.

Vezi mai multe imagini cu Kristen Stewart și Robert Pattinson în Galeria Foto!

”Rob și Kristen au dat prima audiție într-un pat. Au avut de interpretat scena sărutului, iar el a căzut jos din pat imediat ce a sărutat-o pe Kristen. Îmi amintesc și acum de el. Avea părul proaspăt vopsit în negru, probabil pentru alt rol în care jucase, era ciufulit și mai avea de lucrat la sală pentru a ajunge la forma potrivită. M-am gândit încă de la început că s-ar putea ca lucrurile să nu meargă între ei.”

Reclamă

Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight, dar și despre mesajul pe care i l-a transmis actorului Rob Pattinson după ce acesta s-a prezentat la audiții.

La vremea aceea, actrița principală Kristen Stewart avea doar 17 ani iar scenele intime erau interzise, ea fiind considerată minoră. Cu toate acestea, Robert nu a părut deranjat de avertizările regizoarei și a mers cu scena audiției până la capăt.

Ce a spus Kristen Stewart despre prima întâlnire avută cu Robert Pattinson

Reclamă

Nu doar regizoarea Catherine Hardwicke a vorbit despre filmul Twilight și ce a însemnat acesta pentru ea. Actrița principală Kristen Stewart și-a exprimat și ea sentimentele cu privire la producția care a lansat-o în cariera de actriță, scrie publicația Variety.

Conform declarațiilor sale, Kristen a știut din prima clipă că Robert Pattinson trebuie să joace rolul lui Edward Cullen. Kristen avea să devină în franciza de succes iubita lui Robert interpretând-o pe frumoasa Bella Swan.

Prima dată când s-au întâlnit a fost chiar pe platourile de filmare în cadrul primei audiții a lui Robert. Acesta a avut de interpretat un moment intim în care urma să o sărute pe Kristen. A fost nevoie de o singură scenă pentru ca actrița principală, Kristen, să-și dea seama că Robert ”este alesul”.

”Pattinson avea o abordare diferită de a altor actori privind aceste scene. Era un tânăr inteligent și combina acest lucru cu o atitudine care la prima vedere părea deranjantă pentru unii.”

”Cu toate acestea, era decis să facă lucrurile să funcționeze perfect între mine și el. Am știut din prima clipă că el trebuie să joace alături de mine. Eram tineri și am făcut lucrurile așa cum am crezut că e mai bine. Nu spun că am fi făcut altfel acum, însă la acel moment așa am simți că e cel mai potrivit pentru scena pe care o interpretam.”

După premiera primului film Twilight, cariera actriței Kristen Stewart a continuat să evolueze. De altfel, fanii s-au bucurat să o vadă recent într-un rol cu totul diferit în producția Spencer, acolo unde actrița a interpretat-o pe Prințesa Diana. Asemănarea dintre cele două a reușit să-i impresioneze pe fanii din întreaga lume. Kristen a fost felicitată în repetate rânduri pentru o interpretare de succes.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×