Reclamă

Zoë Kravitz a purtat o rochie elegantă la premiera filmului The Batman. Actrița a strălucit pe covorul roșu din Londra

Zoë Kravitz a purtat o rochie elegantă la premiera filmului The Batman. Actrița în vârstă de 33 de ani a strălucit pe covorul roșu alături de colegul său de platou, Robert Pattinson. Premiera a avut loc la BFI IMAX Waterloo. Vedeta internațională a purtat o ținută semnată de designerul vestimentar Anthony Vaccarello.

Publicat: 25 februarie 2022, 7:23

Zoë Kravitz a întors toate privirile asupra sa. Vedeta joacă un rol principal în filmul The Batman care urmează să fie lansat oficial pe data de 4 martie 2022. Fanii actriței au ocazia să o admire în rolul superbei Catwoman - Selina Kyle. Filmul cu supereroi este așteptat în lumea întreagă. Distribuția de excepție reunește nume mari din industria filmului, printre care actori precum Robert Pattinson, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro și mulți alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zoë Kravitz a purtat o rochie elegantă

Zoë Kravitz și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie neagră, elegantă, care i-a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje de pe trup. Silueta vedetei a fost pusă în valoare de simplitatea rochiei alese. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost modelul creat în jurul bustului.

Vezi mai multe imagini cu Zoë Kravitz în Galeria Foto!

Zoë Kravitz a purtat o rochie elegantă neagră la premiera filmului The Batman din Londra
Vedeta internațională a purtat o ținută semnată de designerul vestimentar Anthony Vaccarello / Profimedia Images

Actrița internațională și-a lăsat la vedere o parte a bustului. Designul creației pe care a purtat-o i-a aparținut lui Anthony Vaccarello. Alături de ea pe covorul roșu s-a aflat și Robert Pattinson. Cu toate acestea, fotografii au fost atenți tot timpul la diva în vârstă de 33 de ani și au încercat să o pozeze din cele mai bune unghiuri. La întreaga ținută, Zoe a ales să accesorizeze o pereche de cercei cu perle și o pereche de pantofi simpli cu toc.

Reclamă

Aceasta a pășit plină de încredere pe covorul roșu. Vedeta este recunoscută pentru ținutele sale sexy. Asemenea unei feline, Zoë Kravitz a cucerit imediat privirile celor prezenți. Rolul din pelicula The Batman pare că i s-a potrivit perfect. Fizicul de invidiat a fost obținut după multe antrenamente la sala de sport, a declarat în trecut vedeta. Aceast și-a dorit să ofere fanilor de acasă cea mai bună interpretare a sa.

”În mod evident că îți dorești să arăți cât mai bine într-un costum de pisică, dar am vrut să fiu realistă cu privire la lucrurile pe care le pot face, iar eu am vrut să fac totul. Așa că a trebuit să fiu puternică.”

”Am devenit mai puternică pe zi ce trece. A fost incredibil să văd de ce anume sunt capabilă să realizez. M-am simțit încrezătoare și am putut să ofer cea mai bună interpretare.”

Reclamă

Zoë Kravitz a jucat alături de Robert Pattinson în filmul The Batman

Zoë Kravitz a jucat alături de actorul Robert Pattinson în producția The Batman. Cei doi au fost fotografiați la premiera filmului zâmbind și glumind împreună. Premieră filmului din Londra a avut loc la patru luni după ce s-a anunțat amânarea lansării.

Deși se specula că filmul va fi lansat la începutul lunii iunie a anului 2021, producția a fost încetinită din cauza pandemiei de COVID-19. Actorul principal s-a infectat cu virusul în luna septembrie a anului 2020, iar filmările au fost oprite până când acesta și-a revenit complet.

Zoë Kravitz într-o roche neagră alături de Robert Pattinson la premiera filmului The Batman din Londra
Zoë Kravitz a jucat alături de actorul Robert Pattinson în producția The Batman / Profimedia Images

Producția are la bază benzile desenate produse de DC Comics. Aceasta a fost regizată de către Matt Reeves care s-a consultat constant cu Peter Craig. Robert Pattinson va interpreta rolul principal al lui Bruce Wayne – Batman, alături de Zoë Kravitz care o va interpreta pe Catwoman. Sursele spun că Ben Affleck ar fi semnat un contract în urma căruia urma să regizeze și să joace în filmul celebru.

Affleck și-ar fi luat acest angajament în anul 2013. Cu toate acestea, actorul a avut mai multe rezervări privind potențialul filmului și a renunțat la proiect. Reeves a fost cel care și-a asumat rolul de producător și a lucrat la povestea filmului. Pattinson l-a înlocuit pe Affleck în film, anunțul a fost făcut încă din anul 2019. Primele imagini de pe platourile de filmare cu Pattinson și Zoë Kravitz au început să circule pe internet încă din luna ianuarie a anului 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×