Reclamă

Charlize Theron a vorbit despre filmările alături de Tom Hardy pentru producția Mad Max: Fury Road. Actrița a declarat că „nu s-a simțit în siguranță”

La aproape un deceniu de la lansarea producție Mad Max: Fury Road, Charlize Theron a vorbit despre filmările alături de colegul său, Tom Hardy. Actrița în vârstă de 46 de ani a rememorat o parte din evenimentele care au avut loc pe platourile de filmare. Aceasta a mărturisit că au fost multe momente în care ”nu s-a simțit în siguranță” din cauza comportamentului pe care Tom îl avea față de colegii săi.

Publicat: 24 februarie 2022, 11:51

Mad Max: Fury road s-a lansat în anul 2015 și a înregistrat un real succes în lumea întreagă. Charlize Theron și Tom Hardy au fost două dintre numele celebre care au luat parte la filmările producției. Din distribuție au mai făcut parte Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones și Rosie Huntington Whiteley. Theron și Hardy au ajuns rapid să fie ”dușmani” atât în fața camerelor de filmat, cât și în spatele acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlize Theron a vorbit despre filmările alături de Tom Hardy

În nouă carte Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story of Mad Max: Fury Road, Kyle Buchanan a inclus detalii mai puțin cunoscute despre relația dintre actorii principali ai producției de succes. Deși Charlize Theron a declarat în mai multe rânduri că au existat dispute între ea și Hary pe platourile de filmare, fanii nu s-au așteptat ca aceasta să se simtă ”amenințată” de prezența colegului său.

Vezi mai multe imagini cu Charlize Theron în Galeria Foto!

Charlize Theron alături de Tom Hardy la premiera filmului Mad Max din 2015
Charlize Theron și Tom Hardy au fost colegi de platou pentru filmul Mad Max: Fury Road / Getty Images

Zvonurile privind o posibilă dispută dintre cei doi actori au început să circule încă din anul 2015. Premiera filmului a scos la iveală câteva amănunte ascunse până atunci publicului larg. În anul 2017, Zoe Kravitz, care a jucat un rol secundar, a declarat la rândul său că Therone și Hardey ”nu s-au înțeles niciodată”.

Reclamă

Se pare că neînțelegerile au început în timpul filmărilor din deșertul Namib. Mark Goellnicht, cameraman, a fost primul care a oferit mai multe detalii pentru cartea menționată anterior.

”Îmi amintesc foarte clar. Urma să începe filmările la ora 8. Charlize ajunsese la timp și era pregătită. Avea machiajul făcut și purta costumul greu, așteptând în soare. Echipa îi ceruse anterior lui Tom să fie punctual. Era cunoscut pentru faptul că nu ajungea niciodată când trebuie, în special când filmam dimineața.”

”Nu știm dacă a făcut-o intenționat, dar cu siguranță a enervat-o pe Charlize, pentru că ea este o profesionistă. Când în cele din urmă Hardy a apărut, Charlize a început să strige la el, l-a acuzat că este lipsit de respect ceea ce face. Avea perfectă dreptate!”

Reclamă

”În orice caz, din cauza vântului, cel mai probabil acesta nu a auzit totul, dar a fost suficient cât să se enerveze și să urle la ea. Din acel moment Theron a cerut ca o producătoare care să o însoțească tot timpul pe platourile de filmare. Avea nevoie de protecția unei persoane.”

Ce relație există în prezent între Charlize Theron și Tom Hardy

Nu doar membrii echipei de filmare și-au arătat părerea privind relația dintre Charlize și Hardy. Actrița la rândul său a vorbit deschis despre temerile care au cuprins-o pe platourile de filmare. Vedeta internațională a declarat că „nu s-a simțit în siguranță„ în fața colegului său.

„Ajunsesem într-un punct în care mă temeam tot timpul. Acesta este și motivul pentru care am cerut pe cineva care să mă însoțească. M-am gândit că o producătoare ar putea detensiona lucrurile și ar putea oferi un sens al egalității dintre noi doi. Nu voiam să îi găsesc eu scuze pentru comportamentul pe care îl avea.”

”Acum am o perspectivă mult mai clară a felului în care s-au produs lucrurile. Nu cred că gândeam la fel în acele momente. Atunci îmi doream doar protecție. Privind retrospectiv, nu am avut foarte multă empatie față de Tom. Nu mi-am dat seama cât de multă presiune se punea asupra sa pentru a interpreta un rol atât de puternic.”

Din ultimele declarații, pare că cei doi actori au găsit un punct comun de discuție. Atât Theron, cât și Hardy au recunoscut că nu au avut comportamentele potrivite.

Tom a declarat public că a fost lipsit de respect din multe puncte de vedere și că rolul din Mad Max s-a simțit ”copleșitor” pentru el. Tom este de părere că Theron a avut nevoie la acel moment să găsească ”un partener cu experiență” alături de care să joace fără a exista conflicte. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×