Reclamă

Chris Pine explică de ce și-a schimbat look-ul. Actorul are acum barbă și părul lung

Chris Pine explică pentru fanii săi de ce și-a schimbat look-ul. Declarațiile au fost oferite de actor pe covorul roșu la premiera celui mai recent film în care a jucat, All the Old Knives. Bărbatul în vârstă de 41 de ani spune că a fost nevoit să aștepte șase luni pentru a-și lăsa barba să crească.

Publicat: 11 martie 2022, 11:32

Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și-a luat prin surprindere publicul din lumea întreagă. Obișnuiți să-l vadă tot timpul bărbierit și cu părul scurt, fanii nu au putut crede prin ce transformare a trecut Pine. Actorul și-a lăsat părul lung și are acum o barbă deasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Pine explică de ce și-a schimbat look-ul

Admiratorii vedetei din All the Old Knives au așteptat cu sufletul la gură să afle ce s-a întâmplat. Cei mai mulți au presupus că acesta trece prin clipe grele, având în vedere cele mai recente imagini cu el la cumpărături.

Vezi mai multe imagini cu Chris Pine în Galeria Foto!

Chris Pine alături de actrița Thandiwe Newton la premiara filmului All the Old Knives 2022
Chris Pine și Thandiwe Newton au avut nevoie de un coordonator pentru scenele intime din filmul All the Old Knives / Profimedia Images

Cu toate acestea, pe covorul roșu, Chris a reușit să atragă atenția tuturor celor prezenți în sală. În ciuda faptului că a apărut cu părul lung și barbă, actorul a avut un look extrem de elegant.

Reclamă

Îmbrăcat la un costum într-o nuanță de crem inspirat din moda anilor 1970, Chris Pine explică de ce și-a schimbat look-ul. Pentru publicația Entertainment Tonight, vedeta a oferit cele mai multe detalii.

”Cred că ține în mod egal de faptul că mi-a fost puțin lene, dar în același timp aș putea face ceva cu această imagine în viitor.”

Întrebat dacă va avea un nou proiect în viitorul apropiat, actorul a răspuns lăsând loc pentru interpretări.  Există posibilitatea ca acesta să-și fi schimbat look-ul pentru un film nou în care ar putea juca. Totuși, Chris a fost ca întotdeauna discret cu declarațiile făcute. Pus pe glume, acesta a glumit cu cei de la People cu privire la modul în care vor reacționa fanii la noua sa imagine.

Reclamă

”Internetul este deja în flăcări pentru mine. Am fost de-a dreptul încântat de toată această fanfară care s-a făcut pe seama imaginii mele. Robert Pattinson trebuie să fie atent.”

Actorul a declarat pentru publicațiile externe că a așteptat aproape șase luni pentru a-și crește barbă și că nu plănuiește să renunțe la ea în viitorul apropiat. 

Chris Pine va juca în filmul All the Old Knives

Actorii trec prin transformări incredibile pentru rolurile pe care le au de interpretat. Chris Pine nu este un caz unic. Celebrul actor Zac Effron a avut parte de o schimbare uimitoare pentru rolul din filmul Gold. Însă nici Chris Pine nu s-a lăsat mai prejos.

Actorul îl va interpretat pe Henry Pelham, un agent CIA care reușește să reia legătura cu colega și cea pe care a iubit-o mereu, Celia Harrison, interpretată de actrița Thandie Newton. Premiera filmului All the Old Knives este așteptată începând cu data de 8 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii.

Filmul care se încadrează la categoria ”dramă” are la bază nuvela srisă de Olen Steinhauer în 2015 care poartă același nume. Pentru realizarea producție, Pine a fost nevoit să-și crească barbă aproape șase luni.

Actorul Chris Pine explică detaliat de ce și-a schimbat look-ul pentru publicațiile de presă internațională. Mai mult, actorul spune că a avut nevoie de un coordonator special pentru scenele intime cu Thandiwe Newton.

”Nu am mai lucrat până acum cu un astfel de coordonator. A fost foarte ciudat pentru mine. Ești pe platouri, filmezi o scenă intimă și deodată auzi o doamnă care îți dă indicații cu privire la modul în care ar trebui să te comporți.”

”Inițial te gândești cine este această femeie care încearcă să-mi spună mie ce să fac în pat? Apoi realizezi că ai nevoie de un astfel de coordonator. Emoțiile trebuie transmise foarte bine și trebuie să treacă dincolo de ecrane.”

Chris spune că scenariul pentru All the Old Knives este unul dintre ”cele mai bune scenarii pe care le-a citi vreodată” Actorul spune că este entuziasmat să vadă reacția publicului atunci când va avea loc premiera oficială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×