Reclamă

Amber Rose a mărturisit că rapper-ul Kanye West a forțat-o să se îmbrace seducător. Vedeta nu a reușit să se impună în fața lui

Amber Rose a mărturisit că rapper-ul Kanye West a forțat-o să se îmbrace seducător. Vedeta nu a reușit să se impună în fața lui. Amber spune că nu și-a dorit niciodată să fie cunoscută pentru sexualitatea ei, dar fostul ei partener avea planuri diferite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 martie 2024, 7:29

În timpul episodului recent din „Just B with Bethenny Frankel”, modelul a susținut că rapperul a împins-o să se îmbrace mai sexy după ce relația lor tumultoasă a început în 2008.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amber Rose a mărturisit că rapper-ul Kanye West a forțat-o să se îmbrace seducător

„De fapt, sunt conservatoare”, a spus vedeta de 40 de ani. „Întotdeauna am fost conservatoare, de când eram tânără.”

Cu toate acestea, Rose a spus că a fost transformată în „acest tip de fată sexy” odată ce a devenit faimoasă. Celebritatea ei a fost mare în timp ce se întâlnea cu West.

„Aceasta a fost prima mea relație cu o celebritate, dar și în ochii publicului”, a explicat ea. „Știe multe despre modă și a vrut mereu să mă îmbrac foarte sexy.”

Modelul a explicat că era „tânără” și ușor de impresionat. E a fost de acord cu asta, în ciuda faptului că știa că nu era o reflectare a ceea ce își dorea de fapt să arate ea.

Reclamă

Chiar și după ce ea și controversatul rapper s-au despărțit în 2010, Rose a spus că nu și-a putut zdruncina imaginea „sexy”. Ea spune că s-a simțit „încastrată” într-o singură categorie.

„Așa că, atunci când am fost pe cont propriu, asta au vrut ei în continuare de la mine.”

Și când Rose a încercat „să meargă împotriva curentului”, ea a detaliat că s-a confruntat cu reacții adverse.

Reclamă

„Producătorii îmi spuneau: „vrem să facem acest videoclip pentru MTV și te vrem la piscină, cu bikini pe tine, martini în mână.” Și eu le spunem că nu mă reprezintă”.

Rose a mai dezvăluit că „se simte îngrozită” când se uită înapoi la primii ei ani în lumina reflectoarelor. Nu îi face bine când se gândește la toate lucrurile pe care a trebuit să le sacrifice.

„Îmi amintesc că am luptat atât de mult ca să nu fiu acea persoană și nimeni nu m-a lăsat”, a spus ea.

Rapper-ul este cel care dictează alegerile vestimentare ale partenerelor sale

Controversatul rapper are o lungă istorie în ceea ce privește alegerea stilului vestimentar al femeilor cu care se întâlnește. De la Rose la fosta soție Kim Kardashian și acum noua lui soție, Bianca Censori.

În timp ce West și-a îmbrăcat întotdeauna partenerele în ținute provocatoare, el pare să fi depășit un pic limitele când vine vorba de garderoba lui Censori.

Fostul arhitect Yeezy, în vârstă de 29 de ani, a ieșit de mai multe ori aproape goală în public. Tatăl ei, Leo Censori, ar fi plănuit să-l confrunte pe rapper pentru a-i spune că fiica sa nu este un trofeu sexual.

„Vrea să-l întrebe pe Kanye ce ar face dacă fiicele lui North, sau Chicago, ar fi văzute în public pe jumătate goale în ținute încurajate de soții lor”, a adăugat sursa DailyMail.

În ciuda temerilor că West folosește moda pentru a-și „controla” soția, un apropiat al cuplului a spus recent că Censori este total de acord cu ținutele provocatoare.

„Oamenii încurcă creativitatea Biancai”, a declarat sursa pentru Page Six. „Este o personalitate fenomenală, un actor fenomenal, care poate distra publicul. Ea este o artistă de performanță. Bianca este o interpretă la fel de mult ca și Ye.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×