Reclamă

Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac. Ce informații a oferit actorul despre starea lui de sănătate

Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac. Actorul a spus săptămâna aceasta că a suferit recent o intervenție chirurgicală pentru a-i fi implantat stimulatorul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 martie 2024, 10:59

Arnold Schwarzenegger pare bine dispus, în timp ce își revine după implantarea unui stimulator cardiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Schwarzenegger a publicat o fotografie în care poartă stimulatorul cardiac

Actorul Termintor, în vârstă de 76 de ani, a distribuit o imagine pe Instagram cu el însuși purtând dispozitivul. Acesta era conectat la inima lui sub o jachetă cu fermoar. Un cordon care mergea de la stimulator cardiac până în interiorul urechii lui a atras, de asemenea, atenția celor care au văzut imaginea.

Exprimându-și recunoștința pentru sprijinul primit din partea fanilor, el a subtitrat poza: „Mulțumesc! Am primit atât de multe mesaje amabile din toată lumea”.

El i-a asigurat pe fani că dispozitivul care funcționează cu baterii. Acesta e folosit pentru a regla un ritm cardiac neregulat, nu va afecta filmările sezonului viitor al FUBAR.

Reclamă

„Mulți oameni au întrebat dacă stimulatorul meu cardiac va cauza probleme cu FUBAR Sezonul 2. Absolut nu”, a scris el. A mai adăugat: „Voi fi gata să filmez în aprilie și îl puteți vedea doar dacă vă uitați cu atenție după el.”

Actualizarea despre starea sa de sănătate vine după ce acesta a dezvăluit recent că a fost operat pentru a-și pune un stimulator cardiac.

Arnold a fost conștient mereu de importanța controalelor medicale

Reclamă

El a dezvăluit pe podcastul său Arnold’s Pump Club că procedura a venit în urma a trei intervenții chirurgicale pe cord deschis.

„Lunea trecută am fost operat pentru a deveni un pic mai mult o mașinărie. Mi-am luat un stimulator cardiac”, a spus el.

„În primul rând, vreau să știi că mă descurc grozav! M-am operat luni, iar până vineri, eram deja la un mare eveniment de mediu cu prietena mea și colega Jane Fonda”, a continuat el.

„Nimeni nu ar fi crezut vreodată că am început săptămâna cu o intervenție chirurgicală. Vreau să mulțumesc întregii mele echipe de la Clinica Cleveland. Toți medicii și asistentele au avut o grijă extraordinară de mine. Au făcut operația cât mai nedureroasă posibil”, a adăugat el.

Prima intervenție chirurgicală a fostului guvernator al Californiei a fost în 1997, când i-au fost înlocuite valva pulmonară și valva aortică, operație care a avut efecte până la 15 ani după. Acestea au fost înlocuite din nou în 2018 și 2020. El a explicat în timpul podcastului său că țesutul cicatricial de la ultima sa operație i-a provocat bătăi neregulate ale inimii și i s-a spus că are nevoie de o monitorizare mai atentă.

Actorul a spus că moartea mamei sale în 1998 l-a motivat să aibă mai multă grijă de sănătatea sa. Ea a murit după ce nu a suferit operația de înlocuire a valvei de care avea nevoie.

„Am rămas în legătură cu echipa mea medicală și am fost la control cel puțin o dată pe an pentru a face investigații complete și a vedea cum îmi merge inima”, a spus Schwarzenegger. „Aceasta este viața cu o problemă genetică a inimii. Dar nu mă vei auzi plângându-mă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×