Reclamă

Actorii din Pulp Fiction s-au reunit pe covorul roșu la 30 de ani de la premiera filmului. Cât de mult s-au schimbat și prin ce transformări au trecut

Actorii din Pulp Fiction s-au reunit pe covorul roșu la 30 de ani de la premiera filmului. Imaginile rare au ajuns să facă rapid înconjurul internetului. O proiecție specială a filmului mult îndrăgit a avut loc în seara de deschidere a Festivalului de Film Clasic TCM.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 aprilie 2024, 11:47 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 15:01

Distribuția filmului Pulp Fiction a fost din nou împreună pe covorul roșu. John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson și Harvey Keitel au făcut senzație pe covorul roșu. Filmul lansat în 1994 a avut parte de o revedere de excepție la cea de-a 15-a ediție a Festivalului anual de film Clasic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorii din Pulp Fiction s-au reunit pe covorul roșu la 30 de ani de la premiera filmului

Actorii din Pulp Fiction au sărbătorit 30 de ani de la lansarea producției Grupul de celebrități s-a adunat pe covorul roșu pentru a poza pentru fotografii entuziasmați și ei.

Filmul lui Quentin Tarantino a reușit să readucă zâmbetul pe chipul fanilor nostalgici. Alți membri ai distribuției care au participat la eveniment au pozat și ei alături de actorii principali.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman și John Travolta în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la 30 de ani de la lansarea filmului Pulp Fiction
Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman și John Travolta s-au reunit pe covorul roșu la aniversarea a 30 de ani de la lansarea filmului Pulp Fiction / Profimedia Images
Reclamă

Rosanna Arquette, Phil LaMarr, Julia Sweeney, Frank Whaley și Eric Stoltz au fost și ei prezenți pe covorul roșu.

Producția Pulp Fiction a marcat și succesul lui Tarantino, acum în vârstă de 61 de ani, ca regizor.

Producția mult îndrăgită urmărește trei povești cu criminali din Los Angeles care se intersectează unul cu celălalt. Travolta, acum în vârstă de 70 de ani, și Jackson, acum în vârstă de 75 de ani, au jucat rolul a doi agenți care lucrează pentru Marsellus Wallace, interpretat de Ving Rhames.

Reclamă

Thurman a jucat rolul soției lui Marcellus, Mia. Celelalte povești din film gravitează în jurul lui Bruce Willis, în rolul boxerului Butch Coolidge, care fuge de personajul lui Rhames. Bruce Willis nu a fost prezent printre actorii principali din Plump Fiction.

Bruce, care se confruntă cu probleme grave de sănătate, nu s-a putut alătura colegilor săi. Admiratorii s-au bucurat să-i vadă pe ceilalți actori pe covorul roșu.

Timpul nu și-a lăsat deloc amprentă asupra lor, iar aceștia au impresionat cu transformările incredibile prin care au trecut.

Ce spun actorii despre rolurile pe care le-au jucat în urmă cu 30 de ani

Tarantino, regizorul filmului, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original. Travolta, Jackson și Thurman au primit fiecare nominalizări la gala premiilor Oscar din acel an.

Tarantino și-a amintit cu nostalgie despre această perioadă și a oferit mai multe declarat pentru publicația People.

„La acea vreme, știam că suntem acolo, repetam, lucram ca un regizor implicat, dar nu ne-am dat seama cât de mare va deveni acest fenomen”.

Eric Stoltz, acum în vârstă de 62 de ani, l-a interpretat pe Lance în producția Pulp Fiction. Stoltz a avut rolul unui traficant de substanțe interzise.

Actorul a spus recent pentru presa internațională că Tarantino „și-a creat propriul amestec de genuri care i-au surprins pe omani”.

„Nu peste mult timp, dar bineînțeles că aș fi deschis să lucrez din nou cu el. El este cel mai amuzant bărbat de pe platou, nu vă puteți imagina.”, a răspuns Stoltz atunci când a fost intervievat și întrebat dacă mai ține legătura cu Tarantino.

Ceilalți actori au oferit și ei interviuri pentru reporterii prezenți la marele eveniment.

Surpriza serii a venit din partea lui John Travolta. Actorul, în vârstă de 70 de ani, a venit însoțit la eveniment de fiica sa. Apariția rară a acestuia i-a impresionat pe fani.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a stat tot timpul alături de tatăl ei. Ella Bleu Travolta a moștenit frumusețea mamei sale și a ales să calce pe urmele părinților având o carieră de succes în actorie, a scris PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×