Reclamă

Pe covorul roșu e impecabilă, dar pe stradă nu vrea să fie recunoscută. Cine e vedeta care s-a camuflat din cap până în picioare

Pe covorul roșu e impecabilă, dar pe stradă nu vrea să fie recunoscută. Zendaya s-a camuflat din cap până în picioare după ce la Gala Met 2024 a purtat patru ținute spectaculoase.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2024, 8:19

La scurt timp după eveniment, actrița a fost fotografiată într-o haină verde, un hanorac gri închis, ochelari de soare, deși era noapte și pantaloni largi. Zendaya și-a arătat latura ei casual într-o ținută confortabilă când a ieșit din hotelul ei din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe covorul roșu e impecabilă, dar pe stradă nu vrea să fie recunoscută

Actrița în vârstă de 27 de ani avea câte o geantă mare de tip shopper pe fiecare umăr și încerca să-și facă drum pe un trotuar aglomerat. Era plin cu oameni care doreau autograf de la ea.

Pe lângă faptul că avea ochelari de soare la ochi și gluga trasă pe cap, actrița purta și o pereche de pantofi sport albi, tocmai pentru a se strecura mai ușor printre oamenii dornici să interacționeze cu ea.

Vedeta nu avea niciun accesoriu care să-i pună look-ul în evidență și nici nu purta machiaj.

Chiar dacă acum a vrut să treacă neobservată, Zendaya a făcut recent o declarație de modă. Ea a uimit în trei rochii diferite și atrăgătoare la Gala Met 2024, plină de vedete.

Reclamă

Vedeta a avut rolul de copreședinte al evenimentului alături de Jennifer Lopez, Chris Hemsworth și de Bad Bunny.

Tom Holland o susține pe actriță în tot ceea ce face

Prima ei ținută a fost o rochie personalizată Maison Margiela by John Galliano, în nuanțe de albastru și de verde. Law Roach a fost stilistul vedetei pentru acest eveniment.

Reclamă
Zendaya, într-o rochie albastră, cu accente voluminoase
Zendaya, unul dintre copreședinții nopții, a purtat o rochie personalizată Maison Margiela de John Galliano / Profimedia Images

Fosta vedetă Disney i-a uimit pur și simplu pe fani când a dezvăluit cel de-al doilea look pe covorul roșu. Ea a optat pentru o rochie neagră, fără umăr, în stil prințesă. Ținuta avea un corset precum și o fustă plină, cu o trenă lungă. Actrița a adăugat o diademă florală imensă pe cap.

Odată intrat în Muzeul Metropolitan de Artă, actrița a îmbrăcat o a treia ținută în timp ce se alătură colegilor săi copreședinți pe scenă în fața celebrităților. Zendaya a purtat o rochie de culoare roz deschis, cu un decolteu adânc. Ținuta avea detalii florale cu margele pe material.

Mai târziu în noapte, ea și-a schimbat încă o dată ținuta pentru petrecerea de după marele eveniment. Actrița a fost văzută în timp ce purta o rochie de culoare albastru închis, fluidă.

Vedeta a vorbit recent despre pasiunea pentru modă în timpul unui interviu acordat BBC One Show luna trecută, în aprilie.

„Moda este ceva pe care l-am folosit întotdeauna ca priză, un instrument. Cred că sunt o persoană mai timidă, așa că îmi permite să-mi creez această persoană, acest personaj în care pot trăi”, a spus Zendaya.

Tom Holland, iubitu vedetei, și-a arătat, de asemenea, sprijinul pentru actriță și look-urile ei de Gala Met pe pagina sa principală de Instagram.

Alături de câteva fotografii cu ținutele ei uluitoare, el a adăugat un emoji cu inimă în descriere. Fanii de pe rețelele sociale au apreciat postarea lui și l-au descris drept „iubitul anului”, în timp ce altcineva a adăugat: „ești cel mai drăguț iubit”.

Cel mai recent film al frumoasei Zendaya, Challengers, a avut recent premiera în cinematografe, mai exact la sfârșitul lunii trecute, pe 22 aprilie. Producția îi mai are în distribuție pe Josh O’Connor și Mike Faist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×