Reclamă

De ce a lipsit Rihanna de la Met Gala 2024. Artista a ratat evenimentul de anul acesta

După ce vedetele s-au întrecut pe covorul roșu în cele mai spectaculoase ținute, mulți s-au întrebat de ce a lipsit Rihanna de la Met Gala 2024. Ea era nelipsită de pe lista de invitați a evenimentului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 mai 2024, 7:02

Din păcate, Rihanna nu se simte deloc bine și a fost nevoită să-și amâne participarea în ultimul moment. O sursă a declarat pentru PEOPLE că a trebuit să anuleze participarea deoarece este bolnavă de gripă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a lipsit Rihanna de la Met Gala 2024

În ultimii ani, Rihanna, în vârstă de 36 de ani, și partenerul A$AP Rocky, în vârstă de 35 de ani, au făcut unele dintre aparițiile preferate ale fanilor la Gala Met.

Faptul că mereu ajung mai târziu la petrecere face deja parte din reputația cuplului la Met Gala. Ei au început această tradiție din 2021, când și-au făcut debutul la ora 22:00. Cuplul a făcut același lucru în 2023. Cei de la eveniment se așteptau ca și anul acesta să se întâmple la fel. Cu toate acestea, cei doi parteneri nu au mai venit deloc.

Rihanna și A$AP Rocky pozând împreună pe covorul roșu de la Met Gala 2023
Rihanna și A$AP Rocky au avut o apariție excentrică la Met Gala / Profimedia Images

Înainte de Met Monday, cântăreața a spus pentru Extra că ținuta ei va fi „foarte simplă”. Din păcate, sunt șanse mari ca fanii să nu afle niciodată în ce plănuia să se îmbrace.

Reclamă

Rihanna a purtat look-uri epice și atunci când era singură

În 2018 artista a fost copreședinte a „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. Vedeta și-a făcut o intrare grandioasă cu o coafură de episcop, o minirochie cu bijuterii și o haină cu guler. Întregul ansamblu a fost Maison Margiela Artisanal de John Galliano.

Rihanna a purtat o rochie argintie inspirată din ținutele papale la Met Gala în 2015
Rihanna este celebră pentru ținutele sale care au atras atenția de-a lungul timpului / Getty Images
Reclamă

De asemenea, nu putem omite uluitoarea rochie galbenă canar Guo Pei pe care a purtat-o în 2015. Tema a fost atunci „China: prin oglindă”. Pelerina cu blană care curge pe toate treptele rămâne unul dintre cele mai emblematice look-uri ale ei de până acum.

„De fapt, nu am crezut că rochia este cea potrivită pentru ea”, a mărturisit Pei pentru Women’s Wear Daily. „M-am gândit că va fi prea greu și prea călduroasă, dar a fost atât de emoționată în momentul în care și-a pus-o.”

Rihanna într-o rochie cu trenă lungă, galbenă pe covorul roșu la Met Gala
În 2005 Rihanna lansează celebra melodie „Pon the Replay”, care ajunge într-un timp foarte scurt un adevărat scucces internațional / Getty Images

Rihanna și A$AP Rocky sunt un cuplu sudat

Rihanna și A$AP Rocky și-au petrecut weekendul în Miami, unde fondatorul Fenty Beauty a debutat cu o nouă coafură roz bubblegum.

Ea a fost acolo pentru a susține magazinul pop-up A$AP Rocky X Puma al bărbatului ei și a purtat o rochie neagră din satin cu un corset asortat pentru a-și lăsa părul pastelat să iasă cu adevărat în evidență.

De asemenea, a ales să se accesorizeze cu un colier mare cu diamante „A” și un inel mare din argint cu diamante. Ținuta a fost completată cu pantofi de tenis roz.

Cei doi parteneri sunt mereu unul alături de celălalt în momentele care contează. Amândoi se simt împliniți de când au devenit părinți și trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când au cei doi băieți. Rihanna a declarat că se mai gândește la un copil pentru că A$AP Rocky este tatăl perfect din punctul ei de vedere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×