Reclamă

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe. Aceași lucru s-a întâmplat și cu tatăl ei cu 38 de ani în urmă

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe. Aceași lucru s-a întâmplat și cu tatăl ei cu 38 de ani în urmă. Majestatea Sa a apărut binedispusă la evenimentele care erau organizate pentru a fi onorată cu două medalii militare. Ea a primit și un nou titlu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2024, 13:59 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Viitoare Regină a Spaniei, în vârstă de 18 ani, a călcat pe urmele tatălui și bunicului ei. În prezent își finalizează pregătirea militară la Academia Militară Zaragoza din nordul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe

Viitoarea regină europeană a fost aleasă „Fiica adoptată” a Zaragoza. Ea a primit și Medalia Aragonului și Medalia Cortes în timpul unei ceremonii la Palatul Aljaferia.

Noul titlu i-a fost acordat lui Leonor de către consiliul orașului pentru a „recunoaște afecțiunea orașului pentru Prințesa Asturiei, pentru a aprecia semnificația ei atât pentru capitala aragoneză, cât și pentru Spania și pentru a-și exprima recunoștința pentru legătura ei cu orașul”.

Onoarea este acordată persoanelor care au adus contribuții semnificative sociale, politice, economice, culturale sau științifice la oraș.

Tatăl lui Leonor, Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, a primit titlul de „Fiu adoptat” al Zaragoza în urmă cu 38 de ani, când era student în provincie.

Reclamă

Între timp, Medalia Curților a fost înființată pentru prima dată în 1986. Premiul recunoaște meritele celor care promovau „valorile și identitatea aragoneze”, scrie DailyMail.

La evenimente, Leonor a arătat incredibil de bine în uniforma kaki, bereta militară roșie și cizmele negre. Tânăra și-a aranjat părul lung într-un coc elegant și și-a scos bereta pentru ceremonie.

Se pare că Leonor se află în mijlocul sesiunii de examene. Este așteptat să participe la Ziua Forțelor Armate din Spania pe 1 iunie.

Reclamă
Prințesa Leonor, zâmbitoare, în uniformă militară
Viitoarea regină europeană a fost aleasă „Fiica adoptată” a Zaragoza / Profimedia Images

Prințesa Leonor nu are tratament preferențial la Academia Militară

Viitoarea Regină va finaliza trei ani de pregătire la academia militară, înainte de a reveni la Academia Generală Aeriană.

La începutul acestei luni, Regele Felipe s-a întors la Academia din Zaragoza împreună cu Regina Letizia pentru o ceremonie de recunoaștere a celor trei decenii de serviciu militar.

Când a ajuns pentru prima dată la academie, Leonor a completat un modul pentru a o ajuta să se adapteze la viața militară. Palatul a publicat atunci imagini cu ea participând la lecții din clasă.

Potrivit heraldo.es, ea stă într-o cameră cu alți doisprezece studenți și a primit echipament militar de bază înainte de prima sesiune de antrenament.

În cei trei ani petrecuți la Academie, Leonor va avea dreptul la un salariu de 417 euro pe lună. Cu toate acestea, Palatul a spus că nu-l va încasa.

Mai degrabă ca un internat, academia militară urmează un orar strict în timpul săptămânii, dar Leonor e liberă să se întoarcă acasă în weekend dacă nu e la comandă.

Leonor a absolvit Bacalaureatul Internațional de la UWC Atlantic College din județul Vale of Glamorgan din Țara Galilor în luna mai.

După ce se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza, care este echivalentul Spaniei cu Sandhurst, ea va merge la școala navală și își va finaliza trei ani la Academia Generală a Aeriană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×