Reclamă

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe. Aceași lucru s-a întâmplat și cu tatăl ei cu 38 de ani în urmă

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe. Aceași lucru s-a întâmplat și cu tatăl ei cu 38 de ani în urmă. Majestatea Sa a apărut binedispusă la evenimentele care erau organizate pentru a fi onorată cu două medalii militare. Ea a primit și un nou titlu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2024, 13:59 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Viitoare Regină a Spaniei, în vârstă de 18 ani, a călcat pe urmele tatălui și bunicului ei. În prezent își finalizează pregătirea militară la Academia Militară Zaragoza din nordul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Leonor a Spaniei îi calcă pe urme Regelui Felipe

Viitoarea regină europeană a fost aleasă „Fiica adoptată” a Zaragoza. Ea a primit și Medalia Aragonului și Medalia Cortes în timpul unei ceremonii la Palatul Aljaferia.

Noul titlu i-a fost acordat lui Leonor de către consiliul orașului pentru a „recunoaște afecțiunea orașului pentru Prințesa Asturiei, pentru a aprecia semnificația ei atât pentru capitala aragoneză, cât și pentru Spania și pentru a-și exprima recunoștința pentru legătura ei cu orașul”.

Onoarea este acordată persoanelor care au adus contribuții semnificative sociale, politice, economice, culturale sau științifice la oraș.

Tatăl lui Leonor, Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, a primit titlul de „Fiu adoptat” al Zaragoza în urmă cu 38 de ani, când era student în provincie.

Reclamă

Între timp, Medalia Curților a fost înființată pentru prima dată în 1986. Premiul recunoaște meritele celor care promovau „valorile și identitatea aragoneze”, scrie DailyMail.

La evenimente, Leonor a arătat incredibil de bine în uniforma kaki, bereta militară roșie și cizmele negre. Tânăra și-a aranjat părul lung într-un coc elegant și și-a scos bereta pentru ceremonie.

Se pare că Leonor se află în mijlocul sesiunii de examene. Este așteptat să participe la Ziua Forțelor Armate din Spania pe 1 iunie.

Reclamă
Prințesa Leonor, zâmbitoare, în uniformă militară
Viitoarea regină europeană a fost aleasă „Fiica adoptată” a Zaragoza / Profimedia Images

Prințesa Leonor nu are tratament preferențial la Academia Militară

Viitoarea Regină va finaliza trei ani de pregătire la academia militară, înainte de a reveni la Academia Generală Aeriană.

La începutul acestei luni, Regele Felipe s-a întors la Academia din Zaragoza împreună cu Regina Letizia pentru o ceremonie de recunoaștere a celor trei decenii de serviciu militar.

Când a ajuns pentru prima dată la academie, Leonor a completat un modul pentru a o ajuta să se adapteze la viața militară. Palatul a publicat atunci imagini cu ea participând la lecții din clasă.

Potrivit heraldo.es, ea stă într-o cameră cu alți doisprezece studenți și a primit echipament militar de bază înainte de prima sesiune de antrenament.

În cei trei ani petrecuți la Academie, Leonor va avea dreptul la un salariu de 417 euro pe lună. Cu toate acestea, Palatul a spus că nu-l va încasa.

Mai degrabă ca un internat, academia militară urmează un orar strict în timpul săptămânii, dar Leonor e liberă să se întoarcă acasă în weekend dacă nu e la comandă.

Leonor a absolvit Bacalaureatul Internațional de la UWC Atlantic College din județul Vale of Glamorgan din Țara Galilor în luna mai.

După ce se antrenează la Academia Militară Generală din Zaragoza, care este echivalentul Spaniei cu Sandhurst, ea va merge la școala navală și își va finaliza trei ani la Academia Generală a Aeriană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
O sală de clasă cu o tablă pe care este scris Succes
Timp liber
Mesaje pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a. Cele mai frumoase urări și gânduri la sfârșit de gimnaziu
În ziua absolvirii, în care se încheie un ciclu academic, emoțiile sunt intense. Elevii, profesorii, părinții, cu toții au trăiri intense și sărbătoresc parcursul pe care l-au avut împreună. Dacă vrei să bucuri un...
3
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
4
Divertisment
Costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Cine este vedeta care a făcut furori cu silueta ei în vacanță
Arabella Chi a ales costumul de baie pe care puține femei ar putea să-l poarte. Diva și-a expus fizicul de invidiat într-un costum dintr-o singură piesă. Paparazzi au fotografiat-o din cele mai bune unghiuri,...
5
femeie frumoasă îmbrăcată într-un costum portocaliu stă în picioare într-un avion privat
Horoscop
2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Energia astrologică reușește să atingă doar doi nativi atunci când vorbim de partea financiară. Află care sunt acele 2 zodii care sunt predestinate să ajungă bogate în iunie 2024. Este extrem de benefic să...
PARTENERI
×