Reclamă

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia. O nouă carte scoate la iveală afirmații care ar putea zgudui monarhia spaniolă

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia. O nouă carte scoate la iveală afirmații care ar putea zgudui monarhia spaniolă. Acestea vin din partea jurnalistul Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 mai 2024, 7:58 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Acesta a lansat un nou atac asupra reginei europene cu noua sa carte „Tăcerile Letiziei”. Volumul a fost recent publicat în Spania. La începutul anului, veteranul reporter regal a fost demis de ziarul spaniol El Mundo după 20 de ani în urma unei serii de acuzații dăunătoare făcute în prima sa carte „Letizia & I”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia

Cea mai bine vândută carte a lui a susținut că regina Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jamie del Burgo. Casa Regală Spaniolă a refuzat să comenteze afirmațiile la momentul respectiv.

În ultima sa lucrare, Jamie susține că Felipe era „conștient că Letizia îl înșela”. Acesta spune că gărzile ei de corp au obligația de a raporta unde se află. Autorul susține că gărzile de corp s-au alăturat Reginei Letizia într-o călătorie pe care a făcut-o la New York în 2011 cu „iubitul” ei Jaime del Burgo, cu care se întâlnea înainte de a-l întâlni pe Regele Felipe.

Autorul scris: „În acea zi la New York, ea a fost însoțită de însoțitorii ei fideli, care, fără îndoială, oricare, ar transmite un raport Ministerului de Interne sau Palatului Zarzuela”.

După aceasta, Jaime susține că Felipe a fost „zdrobit și distrus” de presupusa aventură a soției sale.

Reclamă

Reporterul regal, care a lucrat pentru Hola! Magazine timp de 20 de ani, susține că Felipe a fost „cufundat în iad” de presupusa „trădare” a soției sale și „vrea să iasă”.

Regina Letizia și Regele Felipe, alături de cele două fiice ale lor
Ei au publicat deja fotografii de familie alături de fiicele lor / Profimedia Images

Cum este descrisă Regina Letizia în carte

Reclamă

În altă parte a cărții, Jamie o etichetează pe Regina Letizia drept „rece, imatură emoțională și pasiv agresivă” și susține că este „urată” de familia Regelui Felipe.

Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani, a fost demis de ziarul spaniol El Mundo după 20 de ani, la începutul acestui an. S-a întâmplat după publicarea primei cărți despre Regină numită „Letizia & I”.

După demiterea sa, jurnalistul veteran a scris acum o altă carte numită „Tăcerile Letiziei”. Volumul începe prin a descrie dragostea Reginei Letizia cu Regele Felipe.

În capitolul de deschidere, autorul susține că „totul în lumea Letiziei a fost spart”. A fost o consecință a presupuselor „înșelăciuni, adulter și trădări”.

Jaime mai susține că Regina Letizia „apelează la tăcere ca la o modalitate de a controla și pedepsi alți oameni”. Apoi susține că comportamentul „pasiv agresiv” al Letiziei față de Regele Felipe este motivul pentru care „soacra, Regina Sofia, și cumnatele Infanta Cristina și Ducesa de Lugo o urăsc atât de mult”.

Ce se spune în carte despre poveste de dragoste dintre regii Spaniei

În capitolul următor, Jaime susține că Regele Felipe s-a îndrăgostit de viitoarea lui soție în timp ce o privea prezentând știrile.

Când au început să se întâlnească, Jaime susține că Letizia ar fi „testat” sentimentele lui Felipe pentru ea călătorind frecvent. În 2002, viitoarea regină a zburat la Santo Domingo pentru a raporta despre summitul anual ibero-american. Acel moment este descris de Jaime ca fiind o „încercare” a intențiilor lui Felipe.

Săptămâni mai târziu, autorul susține că Letizia a zburat în Costa Rica ca o „strategie” pentru a-l asigura de partea ei pe viitorul rege al Spaniei.

El a explicat: „A fost o strategie, pentru că acea absență a fost un adevărat chin pentru foarte îndrăgostitul Felipe. El a conceput distanța ca pe cel mai rău dintre rele. Ajunsese să-l înțeleagă pe poetul spaniol Lope de Vega când a spus că „începutul absenței este ca sfârșitul vieții.”

După aceasta, Jaime spune că Letizia a fost sigură de puterea „iubirii totale” a lui Felipe. Potrivit lui, ea s-a întors în Spania „manipulatoare”.

Mai târziu în carte, Jaime susține că Felipe și Letizia trăiesc vieți separate și „doar își păstrează aparițiile în public”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×