Reclamă

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia. O nouă carte scoate la iveală afirmații care ar putea zgudui monarhia spaniolă

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia. O nouă carte scoate la iveală afirmații care ar putea zgudui monarhia spaniolă. Acestea vin din partea jurnalistul Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 mai 2024, 7:58 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Acesta a lansat un nou atac asupra reginei europene cu noua sa carte „Tăcerile Letiziei”. Volumul a fost recent publicat în Spania. La începutul anului, veteranul reporter regal a fost demis de ziarul spaniol El Mundo după 20 de ani în urma unei serii de acuzații dăunătoare făcute în prima sa carte „Letizia & I”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe a fost „distrus” de „infidelitățile” Reginei Letizia

Cea mai bine vândută carte a lui a susținut că regina Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jamie del Burgo. Casa Regală Spaniolă a refuzat să comenteze afirmațiile la momentul respectiv.

În ultima sa lucrare, Jamie susține că Felipe era „conștient că Letizia îl înșela”. Acesta spune că gărzile ei de corp au obligația de a raporta unde se află. Autorul susține că gărzile de corp s-au alăturat Reginei Letizia într-o călătorie pe care a făcut-o la New York în 2011 cu „iubitul” ei Jaime del Burgo, cu care se întâlnea înainte de a-l întâlni pe Regele Felipe.

Autorul scris: „În acea zi la New York, ea a fost însoțită de însoțitorii ei fideli, care, fără îndoială, oricare, ar transmite un raport Ministerului de Interne sau Palatului Zarzuela”.

După aceasta, Jaime susține că Felipe a fost „zdrobit și distrus” de presupusa aventură a soției sale.

Reclamă

Reporterul regal, care a lucrat pentru Hola! Magazine timp de 20 de ani, susține că Felipe a fost „cufundat în iad” de presupusa „trădare” a soției sale și „vrea să iasă”.

Regina Letizia și Regele Felipe, alături de cele două fiice ale lor
Ei au publicat deja fotografii de familie alături de fiicele lor / Profimedia Images

Cum este descrisă Regina Letizia în carte

Reclamă

În altă parte a cărții, Jamie o etichetează pe Regina Letizia drept „rece, imatură emoțională și pasiv agresivă” și susține că este „urată” de familia Regelui Felipe.

Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani, a fost demis de ziarul spaniol El Mundo după 20 de ani, la începutul acestui an. S-a întâmplat după publicarea primei cărți despre Regină numită „Letizia & I”.

După demiterea sa, jurnalistul veteran a scris acum o altă carte numită „Tăcerile Letiziei”. Volumul începe prin a descrie dragostea Reginei Letizia cu Regele Felipe.

În capitolul de deschidere, autorul susține că „totul în lumea Letiziei a fost spart”. A fost o consecință a presupuselor „înșelăciuni, adulter și trădări”.

Jaime mai susține că Regina Letizia „apelează la tăcere ca la o modalitate de a controla și pedepsi alți oameni”. Apoi susține că comportamentul „pasiv agresiv” al Letiziei față de Regele Felipe este motivul pentru care „soacra, Regina Sofia, și cumnatele Infanta Cristina și Ducesa de Lugo o urăsc atât de mult”.

Ce se spune în carte despre poveste de dragoste dintre regii Spaniei

În capitolul următor, Jaime susține că Regele Felipe s-a îndrăgostit de viitoarea lui soție în timp ce o privea prezentând știrile.

Când au început să se întâlnească, Jaime susține că Letizia ar fi „testat” sentimentele lui Felipe pentru ea călătorind frecvent. În 2002, viitoarea regină a zburat la Santo Domingo pentru a raporta despre summitul anual ibero-american. Acel moment este descris de Jaime ca fiind o „încercare” a intențiilor lui Felipe.

Săptămâni mai târziu, autorul susține că Letizia a zburat în Costa Rica ca o „strategie” pentru a-l asigura de partea ei pe viitorul rege al Spaniei.

El a explicat: „A fost o strategie, pentru că acea absență a fost un adevărat chin pentru foarte îndrăgostitul Felipe. El a conceput distanța ca pe cel mai rău dintre rele. Ajunsese să-l înțeleagă pe poetul spaniol Lope de Vega când a spus că „începutul absenței este ca sfârșitul vieții.”

După aceasta, Jaime spune că Letizia a fost sigură de puterea „iubirii totale” a lui Felipe. Potrivit lui, ea s-a întors în Spania „manipulatoare”.

Mai târziu în carte, Jaime susține că Felipe și Letizia trăiesc vieți separate și „doar își păstrează aparițiile în public”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×